Bufedron - miksy

Dyskusje na temat miksów substancji psychoaktywnych różnego pochodzenia

Moderator: Wszyscy moderatorzy

Re: Bufedron - miksy

Postprzez Durutti » Śr lis 23, 2011 11:23 pm

Pytanie z mojej strony - Jak wyglądałby miks bufedronu z ethcatem ? Z góry dzięki za odpowiedź :)
Durutti

Postprzez derb » Śr lis 23, 2011 11:37 pm

Myślę, że chujowo - sama nieprzyjemna stymulacja
BS
derb

Postprzez Modyfikowany Bigos » Śr lis 23, 2011 11:58 pm

Oj wcale nie , jebłem kiedyś kreskę dobrego bufa między etkatem i podziałalo całkiem fajnie - zdecydowanie bardziej odczuwalna była poprawa samopoczucia a co do stymulacji to - mało co jest w stanie mnie mocno naspidować , ale ja to jestem pierdolnięty jakiś ^_^
Modyfikowany Bigos

Re: Bufedron

Postprzez romantycznapiekna » Pn mar 12, 2012 7:56 pm

Wie ktoś może, jak bufedron koliduje z różnymi lekami/substancjami/neuroleptykami ? ;)
Konkretnie chodzi o takie leki: Abilify, Velafax, Ketrel, Propranolol, moja przyjaciółka je zażywa, a planuje wziąć bufedron jeszcze przed odstawieniem ich, więc byłabym wdzięczna za informację, czy to może zaszkodzić, a jeśli tak, to w jaki sposób.
Z mojego konta zadają czasem pytania osoby trzecie(...)
Już nie %D, mój duch założył osobne konto.
romantycznapiekna

Re: Bufedron

Postprzez moskfa » Cz mar 15, 2012 1:24 pm

start 2.5 mml gbl jest ok. Po 30 minut 80-100 mg bufa sniff. W 5 minut totalnie znikła gwałcioszkowa rozkosz. Wjazd na serce. Może 15 minut fajnej gatki, później tylko pusta bezzsensowna stymulacja. Niby ustać w miejscu nie mogłem ale jak zabierałem się za jakąś czynność chęci momentalnie znikały. Posiedziałem tak 1.5 h ruszajac nogami, 3.5 mml 2m2b . Sen. I to by było na tyle ;]
moskfa

Postprzez Resident Scumfuck » Śr kwi 18, 2012 7:18 am

buf+ alprazolam ktoś testował ? Czy to jedno drugie będzie niwelować i będzie ch**wo ?
All that I need,
Is time for me to breathe.
Dream little dreams,
That only I believe.
Now that I see,
Beyond the light.
I know I'll be,
I'll be alright.
Resident Scumfuck

Postprzez proxfade » Cz maja 03, 2012 10:11 pm

Witam poszukuję miksu ,który chociaż w minimalnym stopniu przypominał by XTC. Co myślicie o Etylon+bufedron >? . Jeżeli chodzi o 6 apb ,5 apb badz 5-API to na razie odpada ze względu na cenę. Pozdrawiam :)
proxfade

Postprzez mr_brown » So maja 05, 2012 2:09 pm

Radził bym jednak pozbierać kaski (czasem można i 250mg kupić). Bieda mix o jaki prosisz - buf-pfpp-meopp (ale pfpp już nielegal) ale to bardzo odległe od oczekiwań, pomyśl może o 25C z tańszych możliwości.

Buf 60+120 meopp - mocno podbija bufa, ciężej się skupić, dużo mocniejszy zjazd.
Buf 60+1,2 bupry - miło zbija senność, efekty uboczne bufedronu też delikatniejsze - speed ale wyluzowany, bez zjazdu.
Lifelover napisał(a):Jeśli czegoś mnie życie nauczyło, to tego, że nigdy nie wiadomo jak traktować wypowiedzi ćpuna. Zryte łby mają to do siebie, że nawet największą bzdurę mogą mówić na serio.
mr_brown

Postprzez Spliffff » Pt sie 31, 2012 1:49 am

Czy ktoś widzi opcje miksa bufu z brefedronem lub 3mmc bo mam na stanie te 3 substancje a chce tez poczuc euforie i wziac to na imprezę . myslalem nad kreska brefu i po pol h buf lub miks na początek potem sam bref np. jak proponujecie. jest w ogole sens mieszania bufa z ktorąkolwiek z nich?
Halucynogeny są wrotami, które umysł Gai zaistalował w historycznym procesie aby umożliwić każdemu wydostanie się kiedy będzie chciał, pod warunkiem, że jest na tyle odważny aby nacisnąć zamek i przejsć przez drzwi." T.McKenna
Spliffff

Postprzez blablab » So wrz 01, 2012 1:08 pm

Zjedz 3-mmc/brefedron i sniffnij buderdon jak wejdzie.
hiehie
blablab
Kompetentny
Kompetentny

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Miksy

• Reklama