O-Demetylotramadol

metabolit tramadolu

Moderator: Opioidy, depresanty

Re: O-Demetylotramadol

Postprzez Nananana » Śr maja 09, 2012 4:34 am

lepiej więc jest im działać legalnie, jak domniemam.
Ale chyba wystarczy kilka laboratoriów zajmujących się RC żeby coś stworzyć.
Na gruncie poszukiwania psychoaktywnych RC w celach handlowo-hobbistycznych najtrudniejsze jest znalezienie wydajnego(lub jakiegokolwiek) sposobu syntezy. Po otrzymaniu związku jest on badany na głównie właściwości psychoaktywne (i to najczęściej dopiero przez nabywców) które nie są z góry założone, więc wystarczy że dobrze działa, a nawet jak nie działa dobrze to ludzie i tak kupią. Na ich miejscu każdą nową substancję przetestował bym na szczurach/myszach po to żeby nie wypuścić na rynek czegoś zabójczo trującego, ale też nie jest to usankcjonowane żadnymi nakazami, a dodatkowo niemoralne takie testowanie na zwierzętach.

A tworzenie odpowiedniego opio RC jest za razem niekorzystne i trudniejsze niż tworzenie nie tak śmiercionośnych substancji, ale nie tylko z powodu "trudniejszej syntezy" ale też trzeba stworzyć coś co można sprzedawać w normalnych sklepach RC bez groźby masy trupów. Myślę że gdyby tak sprzedawano fentanyl, to selekcja naturalna dosięgnęła by tą grupę konsumentów, która kupiła by to bez wiedzy o tym, a takich ludzi nawet jeśli jest w polsce 5-10, to i tak wystarczy żeby zwrócić uwagę publiki. Trzeba się wbić w te wydaje się wąskie pasmo słabych opio.
A tak w ogóle, to mówimy o tym dlaczego tego nie robią, a trzeba zacząć od motywu. Jeśli komuś zależy tylko na kasie to nie pójdzie tą drogą, bo to nic nie dająca w tej sferze innowacja.

A może RClaby nie chcą czuć się wyalienowane i podążają za nurtem?

Nie przeczytałem tego przed wysłaniem więc sorry za ewentualne przypadkowe błędy.
Nananana

Postprzez klejofas » Śr maja 09, 2012 5:30 am

Modyfikowany Bigos napisał(a):Jakie kurwa niekorzystne ? :huh: Co Ty pierdolisz za głupoty :wall: większy popyt = większa ilość producentów tego = konkurencja (więc cena zaczyna spadać) = cena (mniejsza) ta z koleji przekłada sie na wiekszą ilość sprzedawców co z koleji znów na cene a ta na większą ilość klientów , co z kolejnej chuj wie której koleji ostatecznie przełoży się na większy zysk ze sprzedaży....
I gdzie Ty tu kurwa masz jakąś niekorzysć dla vendorów ? :Huh:

Chołota uzależniona od mefedronu uzależniona od Opio-RC ? Ty na poważnie z tym ? :huh:
Małe szanse na to... ja pierdole pomyśl logicznie... ketonowe-zwierzęta to nie strzykafkowe ćpuny...

To dlaczego twoim zdaniem nie ma na rynku rc np znanych, legalnych i latwych do zrobienia analogow fentanylu czy aminoreksow? Nikomu w tym biznesie sie nie oplaca wyskakiwac z czyms takim, rynek nowych substancji jest teraz monitorowany na bierzaco przez najrozniejsze instytucje, pojawienie sie dla nich czegos na wzor "rc heroiny" czy "rc meth" i zdobywajacych popularnosc to natychmiastowy alarm do reakcji i ukrocenia problemu, tylko przy takich substancjach mozna siac juz panike na maksa i ostra nagonka zakonczyc sie moze w tym przypadku jakimis szybkimi i ostrymi konsekwencjami dla rynku rc. Gdzie w tym biznes dla producentow/vendorow? Nie dosc ze sciagna na siebie uwage, straca oprocz jednego "goracego" produktu jeszcze polowe tego co standardowo sprzedaja, a z czego robia tak naprawde ostra kase w obecnej formie.
jesli cos ma potencjal do uzalezniania i dostepne jest otwarcie praktycznie dla kazdego to mimo ze tylko online i z pewnym wysilkiem potrzebnym do znalezienia (choc po mefie widac co popularnosc robi)to predzej czy pozniej, takie cos wyplynie jako problem w mediach/wladzach i zabawa szybko zostanie ukrocona, szybki ban lacznie z wszystkimi innymi substancjami ktore przypadkiem pojawia sie na horyzoncie, jak widac po ostatnich latach w kraju i poza nim.
Biorac pod uwage ze wytoczy sie jeszcze wiekszy kaliber reakcji
Nie widze roznicy miedzy np mefem a opio w tym przypadku, myslisz stereotypowo z tymi strzykawkami :P opiaty mozna rownie dobrze wciagac/palic na tyle skutecznie zeby sie ostro wjebac w uzaleznienie.
klejofas

Postprzez Modyfikowany Bigos » Śr maja 09, 2012 6:30 am

Główny problem RC-Opio to niskie dawkowanie.. i właśnie przez duże dawkowanie O-DMT i AH-7921 pojawiły się na rynku... w niedługim czasie ma sie pojawić jeszcze coś ciekawego.
Jeśli chodzi Aminorex`y to też tego nie rozumiem... no i druga sprawa to , że nie ma nigdzie w necie żadnego potwierdzenia że 4-EAR jest tak zajebisty jak go opisują , tylko jak narazie to te opisy to same spekulacje...
Bo jeśli chodzi o opisy Murtiego to coraz bardziej w nie wątpie... miał ponoć 4-EAR i ciągle do tej pory nie zaaktualizował info o dawkowaniu i efektach...
do jego opisów to trzeba brać pod uwagę że są dość mocno podkoloryzowane no i jeszcze to pBPPP :lol: euforia po alfie...

Nie chodziło mi o sterotypy... przecie wciągacze białego nie zamienią wciągania kresek na jakieś legalne opio-rc :lol:
Modyfikowany Bigos

Postprzez klejofas » Śr maja 09, 2012 8:16 pm

Kwestia dawkowania do mnie nie trafia, skoro dla labow nie bylo i nie jest problemem robic i sprzedawac, jak kazde inne substancje, rowniez te z dawkowaniem ponizej 1mg. Oczywiscie w przypadku boomu popularnosci na jakakolwiek substancje z tak niskim dawkowaniem, trupow bylo by na na pewno calkiem sporo, ale zawsze mozna to jakos rozcienczac, pakowac w tabletki jak etizolam, rozwiazania sa zawsze, jesli sie chce.
Oczywiscie jest sporo innych jeszcze rc opio, czesc z bardziej "normalnym" dawkowaniem. Od kilku lat widze kolejne zapowiedzi rzeczy typu MT-45, Bromadol, Dimetamine. W zycie jednak nikt tego nie wprowadza.
Co do tych aminoreksow to wg mnie odstrasza wszystkich to ze nielegalne MAR i 4-MAR maja slawe na poziomie meth oraz przypisana podobna "szkodliwosc" i potencjal uzalezniajacy, druga sprawa to do produkcji potrzebne sa produkty typu efedryna, pseudoefedryna czy fenylopropanolamina, krore jako podstawa do produkcji meth sa pod kontrola prawie wszedzie i pewnie hurtowe zakupy moga budzic podejzenia, bo poza firmami farmaceutycznimi pozostali nabywcy to np obrotni meksykanie glownie ;) Nie sadze ze dla takiego chinskiego producenta typowych rc, ktorego dzialalnosc miejscowe wladze traktuja jak tysiecy innych firm chemicznych w tym kraju, zaopatrujacych zachod w wszechstrona tania chemie, wszelakiej masci, zalezalo by na produkcji szemranej renomy zwiazku przy uzyciu jeszcze takich polproduktow.
Poki co 4-ear czy 4-dmar zostana w realnych czy tez mniej, snach Murtiego i jego swiecie.
Znajomy jakis czas temu podja sie proby zrobienia 4-dmar, po wspolnych testach okazal sie praktycznie nieaktywny, przyczyna mogla byc oczywicie i po drugiej stronie, ale dalszych prob juz nie przeprowadzono.
Z tym steoretypowym spojzeniem na uzaleznionych od opio, chodzilo mi ze tak samo jak znalazlo sie setki chetnych na mefa i wjebanie sie w niego, podobnie sytuacja wygladala by jesli by sie pojawil taki opio "cukierek". Co za roznica co walisz i jak to nabywasz, ewekt jest podobny. Tak dla odmiany np glowny problem z opio w usa to nie hera i walacy ja w kanal stereotypowi kolesie z obrazka juz na dnie ze strzyawka w przegubie, a calkowicie inny profil ludzi i grupy spoleczne, oni rownie dobrze mogli by sie odnalesc jako klienci sklepow rc sprzedajacych opio rc. Polecam np filmik na yt "The Oxycontin Express".
klejofas

Postprzez Modyfikowany Bigos » N cze 10, 2012 7:31 pm

Chuj w to dlaczego rynek RC jest tak ubogi w rc-opio... tak apropo to wydaje mi sie ,że Dimetamine prędzej czy później pojawi sie na rynku ^_^

Co do aminoreksów to zajebiście podoba mi sie ten fragment twojego posta :heart:
Poki co 4-ear czy 4-dmar zostana w realnych czy tez mniej, snach Murtiego i jego swiecie.

Syntezy 4-EAR nie chcą sie podjąć, z prostego powodu - nie chcą używać bromocyjanu, opis syntezy z wykorzystaniem 2-amino-1-fenylobutan-1-ol jest dla nich nie znany :(
Ostatnio edytowano N cze 10, 2012 7:32 pm przez Modyfikowany Bigos, łącznie edytowano 2 razy
Modyfikowany Bigos

Postprzez M864 » N cze 10, 2012 7:47 pm

Modyfikowany Bigos napisał(a):Chuj w to dlaczego rynek RC jest tak ubogi w rc-opio... tak apropo to wydaje mi sie ,że Dimetamine prędzej czy później pojawi sie na rynku ^_^

Co do aminoreksów to zajebiście podoba mi sie ten fragment twojego posta :heart:

Syntezy 4-EAR nie chcą sie podjąć, z prostego powodu - nie chcą używać bromocyjanu, opis syntezy z wykorzystaniem 2-amino-1-fenylobutan-1-ol jest dla nich nie znany :(

Dimetamine to nie jest przypadkiem dysocjant?
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
M864

Postprzez Modyfikowany Bigos » N cze 10, 2012 9:09 pm

Nie... :-|

Kod: Zaznacz cały
Dimetamine: 4-(dimethylamino)-4-(4-methylphenyl)cyclohexanone.

It was discovered by a researcher called 'Daniel Lednicer' while working at Upjohn in the 1970s. The stuff is described in US patent 4460604 '4-Amino-4-aryl-cyclohexanones'. The actual activity is detailed in Journal of Medicinal Chemistry 1980, 23, 424-40 (example 11f) which gives the ED50 for the stuff (tail-flick: 1mg/kg, pinch 4mg/kg, writhe 3mg/kg). Morphine sulfate was tested at the same time (tail-flick 1.5mg/kg, pinch 1.6mg/kg, writhe 6mg/kg).

I should make it clear that I haven't found any LD50 data for this material. I have read of some human experiments with one of the potent dimetamine analogues, BDPC. It is a MUCH more potent compound. They stated that 0.1mg gave opioid euphoria akin to 200mg+ morphine (the guy had a lot of tolerance) but that 0.15mg was 'overpowering' which suggests that in that case, at least, the dose-response curve is rather steep. Onset was fast but duration was short.
Modyfikowany Bigos

Postprzez mlodymechanik » Pt cze 22, 2012 8:25 pm

Raczej bez szans.

Znikło gdzieś te o-dmt bez echa. Było w paru miejscach w sieci, ale się zmyło.
mlodymechanik

Postprzez Modyfikowany Bigos » Pn lip 30, 2012 10:38 pm

Testowałem dzisiaj nowy sort O-Desmethyltramadolu i Ło ja CIe pierdole takiego czapędo ,że chyba ketony pójdom w odstawke nie długo %-D Wjebałęm jakieś +/-140mg (bo widze ze w worku zostalo sie nieco proszku a było ponad 150mg) i załadowałem do paszczu i szczerze przyznam ,że poczułem sie tak jak pierwszy raz zajebałem Metylon (mój pierwszy euforyk) nie mówie o działaniu tylko o ogólnie o zajebistosci tej chwili :-D Może Trip Raporta poźniej zamieszcze ale to nie prędkob o nie chce mi sie przepisywać tyle tekstu z telefonu... :-| Ale rozkurwiło mnie maksymalnie , na nogach ledwo co sie dało ustać %-D euforycznie było nawet fajnie ale bez jakiś rewelancji , za to działanie upierdalające (sedatywne) było wyjebiście duże :diabolic: no i pojawił sie też dość odczuwalny nieogar ^_^
W porównaniu do tego sortu który miałem pare miechów temu od Ałstryjackiego koleszki %-D to tamto O-DMT co waliłem sniffem to bym nazwał lekkim posmyraniem ;] Ale żem sie tero podjarał na opiaty, rotfl kurwa, tylko żebym sie teraz nie zamienił z bieda-ketonowca w opiatofca :-D
Modyfikowany Bigos

Postprzez AudreyH » N sie 05, 2012 11:19 am

Czyli można to jeszcze dostać? Zainteresuje się tym bliżej co prawda za rok, jak już wyjadę do UK i będę miała dużo obowiązków na głowie, żeby się nie wjebać i żeby ćpać raz na jakiś czas, tak jak robiłam to kiedyś, wtedy problemów nie było :-D Za dużo wolnego czasu to dla mnie niebezpieczeństwo %-D

@Modyfikowany Bigos
Nawet tak nie pisz, lepiej spierdalaj daleko póki Cię jeszcze nie dosięgły macki opio-uzależnienia %-D A tak na poważnie to serio nie ma co się za długo (a przede wszystkim) za często tym bawić, bo skończy się to tak, jak zawsze. Ale wierzę w to, że Twoja ketonowa dusza będzie się upominać o swoje. Opio to kurwy.
AudreyH

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Tramadol

• Reklama