DEXELEET X (20.02 - 30.04 2012)

czyli sławna knajpa tematyczna działu DXM, edycja jubileuszowa.

Acodin, Tussidex

Moderatorzy: wendrowycz, LucretiaMyReflection

DEXELEET X (20.02 - 30.04 2012)

Postprzez Psychopath » Pn lut 20, 2012 10:58 pm

Eloza-psychoza! :gun:
Mam pytanko do wyjadaczy deksa. Próbował ktoś jakichś małych dawek datury do deksa? Chodzi mi o działanie "senno-podbijające" bielunia na deksowym tripie, powiedzmy 2 plateau. Pamiętam, że Wawoj kiedyś coś takiego uskuteczniała, ostatnio ciągnie mnie trochę w stronę wojaży po nieznanym i datura wydaje się ciekawa sama w sobie.
Dla ciekawskich co u mnie - b.db. Okazuje się, że mogę wytrzymać dłużej niż 50h bez benzo, także od piątku nie jem żadnych benzo, kody, ani innych zamulaczy. Żyję, przecierpiałem najgorsze, teraz benzo tylko okazjonalnie bo wiem że nie muszę wcinać, tylko pierwsze 50h jest najgorsze, potem jakoś leci, wooolno czas płynie, ale daję radę, paroksetyna jest milusińska 4me:)
Btw. Śniło mi się, że u mnie w mieście pojawili się dilerzy syropku kodeina+prometazyna. Tak się naćpałem we śnie że błogo mi było jeszcze po obudzeniu...dawno czegoś takiego nie miałem, sen jak jawa. Tyle z mojego biadolenia, możecie wrócić do offtopa, tygodniowe zadanie-domowe czyt. "napisać coś na hypciu" wykonane ;)
Btw. Fajnie widzieć, że henny dalej pisze na forum. Przynajmniej 1 osoba ze starego fajnego hyperreala ;)
Ostatnio edytowano Pn lut 20, 2012 11:00 pm przez Psychopath, łącznie edytowano 2 razy
Wszystko co piszę jest fikcją
Kłamałem z tym u góry :)
Psychopath
Kompetentny
Kompetentny

UWAGA

Ten wątek zawiera 3031 odpowiedzi

Musisz być zarejestrowany i/lub zalogowany, aby zobaczyć odpowiedzi.

Powrót do DXM

• Reklama