DXM - miksy

Dyskusje na temat miksów substancji psychoaktywnych różnego pochodzenia

Moderator: Wszyscy moderatorzy

DXM - miksy

Postprzez oon » Pn maja 28, 2007 9:01 pm

Witam!
Zakładam ten topic żeby się dowiedzieć od bardziej doświadczonych użytkowników jakie znacie substancje które mogą zmienić faze po dxm? Jakich mixów próbowaliście ? Zapewne spora część osób próbowała mixa z lecytyna. Ja też ale niestety nie pomogło mi to. W żaden sposób nie wpłynęło to na moją faze. Próbowałem kilka razy, wrzucając po 6-10g lecytynki na kilka godzin przed zapodaniem dexa ale nie poczułem zadnych zmian w tripie. Faza była normalana czyli nie do końca taka jak powinna być (moim problemem jest brak CEV'ów). Jak myślicie czy popularny żeń-szeń może pomoc ? Czy może ulepszyć działanie dxm? Jakie inne substancje mogą zmienić/nasilić dexowa faze? A piracetam ? Próbował ktoś? Natomiast jakich substancji nie należy przyjmować? Od siebie napisze, że znam jedna. Ostatnio przeczytałem na ulotce, że węgiel leczniczy adsorbuje znajdujące się w żoładku substancje, które "przyklejają się" do jego powierzchni i nie są wchłaniane do organizmu. Dlatego pod żadnym pozorem nie przyjmować tego przed faza bo zostanie usunięty z organizmu i tylko zmarnujecie kasę :P nie mówiąc już o tym, że na pewno nie będziecie zadowoleni bo nie będzie bani :P
Skok z szóstego piętra jest z całą pewnością bardziej szkodliwy niż zażywanie heroiny, aczkolwiek nie zakazujemy budowy szóstych pięter.
~ Janusz Korwin-Mikke
oon

UWAGA

Ten wątek zawiera 600 odpowiedzi

Musisz być zarejestrowany i/lub zalogowany, aby zobaczyć odpowiedzi.

Powrót do Miksy

• Reklama