Etkatynon

ethcat, α-etylaminopropiofenon

Mefedron, metkatynon, metylon, butylon itp.

Moderatorzy: PcP, Czeslaw, surveilled

Etkatynon

Postprzez Evenement » Pt cze 15, 2007 6:11 pm

Siema

Wiem , że dawkowanie Ethcatinonu (2-ethylamino-propiophenone HCl) to ok 50mg i jest to stymulant, ale jakoscią stymulacji chyba nie dorównuje amfie/mecie. Najlepiej działa przyjęty donosowo. Podobno ciezko się je po tym przez długi czas po zażyciu. Działanie zapewne porównywalne z metkatynonem.

Ma ktos jakieś szersze info o tej substancji, bo nie wiem czy wogóle opłaca się tym interesować (co lepsze metkatynon czy ethkat?). Sytuacja cenowa przedstawia się ze g wychodzi po ok 30 zł (oczywiście im więcej tym taniej..), czyli nie tak źle..dawka (50mg) wychodzi po 1,50 zł.
Pozdro.

----------
Znalazłem info, że metkatynon jest bardziej atrakcyjniejszy pod względem rekreacyjnym od ethcat'a (o którym na forach zagranicznych niezbyt przychylnie się wypowiadają).

Nie zamawiałem, bo zdaje się, że ethcat to substancja niezbyt godna uwagi, a tym bardziej jeśli trzeba ją sciagać z zagranicy. Użytkownicy na drugs-forum.co.uk twierdzą, że metkatynon jest definitywnie lepszy od etkatynonu, który ponoć działa trochę lepiej od kofeiny i mdpv. Wolę środki pieniężne przeznaczyć na cos bardziej euforycznego/psychedeliczneego.

Etylokatynon w angielskiej Wikipedii

Obrazek

2-etyloamino-1-fenylo-propan-1-on

Nie pisz posta pod postem, scalono
Dodałem wzór strukturalny. #czeslaw
Ostatnio edytowano Pt cze 22, 2007 7:14 pm przez Evenement, łącznie edytowano 4 razy
Evenement

UWAGA

Ten wątek zawiera 712 odpowiedzi

Musisz być zarejestrowany i/lub zalogowany, aby zobaczyć odpowiedzi.

Powrót do Alfa-aminoketony (beta-ketony)

• Reklama