Marijuana - Wątek Ogólny

Rozmowy na temat konopii. Nie dotyczy wątków o uprawie, które powinny znaleść się w kategorii Konopie - UPRAWA

Moderatorzy: Magiczny Ogród, Psychodeliki

Re: Marijuana - Wątek Ogólny

Postprzez AE86 » Pt kwi 13, 2012 7:11 pm

Mam sztuke dobrego haszu. Chcialbym to polknac. Z czym polecacie to rozpuscic? Z mlekiem najlepiej? Jaka ilosc polecacie zeby faza byla dobra, ale nie za mocna? Pytania oczywiscie do doswiadczonych.
AE86

Postprzez UJebany » Pt kwi 13, 2012 7:38 pm

kruszysz hasz na łyżeczkę od herbaty i polewasz haszyk olejem zwykłym tak tylko żeby go przykrył nie nasiąkł !
podgrzewasz od spodu aż będzie robić bul bul :D a na koniec wrzucasz do jogurtu i mieszasz i jesz.
''Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila twojego życia.''
Janis Joplin
UJebany

Postprzez KeFaS » Pt kwi 13, 2012 8:57 pm

A czy cała sztuka nie będzie za mocna na raz? Ja to bym spróbował najpierw odrobinkę, a jak by było za słabo to następnego dnia, czy tam kiedyś dał po prostu więcej.
"Tylko martwi ujrzeli koniec wojny"
KeFaS

Postprzez UJebany » So kwi 14, 2012 1:13 pm

0,5 g możesz spokojnie zrobić,nie będzie bardzo mocno,w razie czego zostawisz sobię drugie 0,5 g i dopalisz
''Żyj chwilą, jakby to była ostatnia chwila twojego życia.''
Janis Joplin
UJebany

Postprzez AE86 » So kwi 14, 2012 4:28 pm

Tak, tak, oczywiscie, ze nie cala sztuke na raz ;-) Tak wlasnie myslalem o 0.5g. Tez wlasnie myslalem zeby zjesc to z jogurtem. Czyli taki olej do smazenia np. sie nada?
AE86

Postprzez Parathormon » So kwi 14, 2012 4:37 pm

Olej normalny daj... Albo jeszcze lepiej zalej spirytusem (50ml) i podgrzej na łaźni wodnej (słoik ze spirytem i haszem wstaw do garnka z wrzątkiem, zdjętego z gazu!) tak, żeby spiryt nie parował za bardzo (wieczko słoika rozluźnij, ale nie odkrywaj całkiem - zadziała jak wybiedzona chłodnica zwrotna). No i tak pogrzej z godzinę, mieszając co jakiś czas (hasz w środku ma być jak najlepiej rozdrobniony). Teraz wlej ten spirytusowy roztwór haszu do czegokolwiek do picia/jedzenia i poklepie.
Parathormon

Ostrzeżenia: 1

Postprzez Ramowy » N kwi 15, 2012 12:13 am

ta opcja z jogurtem wydaje sie najprostsza na testy. też słyszałem o niej, ludzie zachwalają.

a ja strasznie sie ciesze, bo w końcu mam outową sativke, i moge popalać z bonia :) a takiego indoora komercyjnego to podejrzewam jak sie wsadzi do bonia to buch i dobranoc... Zawsze szkoda mi było próbować ;)
Nigdy dobrowolnie nie poddawaj się karze.
Domagaj się umorzenia postępowania ze względu na niszką szkodliwość społeczną czynu.

LSD, MDMA, Marihuana - wesoła strona mocy.
Ramowy

Postprzez KeFaS » N kwi 15, 2012 3:48 am

Dostałem dzisiaj takiego dużego topa obwiniętego liśćmi %-) fajnie to wygląda.
"Tylko martwi ujrzeli koniec wojny"
KeFaS

Postprzez Ramowy » N kwi 15, 2012 8:57 am

Zrób fotke ;)
Ostatnio edytowano N kwi 15, 2012 8:57 am przez Ramowy, łącznie edytowano 1 raz
Nigdy dobrowolnie nie poddawaj się karze.
Domagaj się umorzenia postępowania ze względu na niszką szkodliwość społeczną czynu.

LSD, MDMA, Marihuana - wesoła strona mocy.
Ramowy

Postprzez czika » N kwi 15, 2012 11:45 am

dostałam niedawno towar, więc w najbliższym czasie zapewne się na niego skuszę :D ja po MJ mam zazwyczaj ciekawe rozkminy, ostatnio sobie wymyśliłam i powtarzałam w kółko "tak musi być". generalnie moja filozofia polegała na tym, że nie ważne czy ktoś czegoś chce, czy nie, stanie się tak jak musi być. nie ważne czy mi się chce coś zrobić w danym momencie czy nie, to albo to zrobię albo nie i to nie jest ode mnie zależne, tylko od tego, czy tak chce los. wszyscy ludzie to roboty, każdy z nas jest niby małym człowieczkiem w tym wielkim świecie, wszystko robi mechanicznie, dlatego nie trzeba się niczym przejmować. :D
tylko najbardziej po jaraniu denerwuje mnie ta suchość w ustach, nie do wytrzymania..
czika

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Marihuana

• Reklama