4-HO-MET i 4-AcO-DMT

Nie zadawać pytań która lepsza na pierwszy raz!

Psychodeliczne tryptaminy i lizergamidy (LSD, LSA)
Opis związków z tej grupy w "TIHKAL"

Moderatorzy: Czeslaw, świetliste macki kosmicznej jaźni

4-HO-MET i 4-AcO-DMT

Postprzez Triper » Pn cze 23, 2008 6:17 pm

witam
Wiem że jest już wątek o tryptaminach ,lecz mam kilka ważnych pytań na temat bardzo interesujących związków ztej grupy zasługujących na specjalne wyszczególnienie 4-HO-MET i 4-Aco-DMT .Jakie są między nimi różnice, które mają większą moc stosunku do tej samej dawki i są bardziej duchowe?.Wiem że kilka osób miało doświadczenie z tymi związkami i mam prośbę o podanie efektów ,czasu trwania do konkretnej dawki na forum jest napisane trochę napisane ,lecz prosiłbym o krótki i precyzyjny opis jak wcześniej napisałem wcześniej ze ścisłym uwzględnieniem naj bardziej istotnych efektów , dawki i czasu trwania.Chciałbym w tym wątku wspomnieć o bardzo ważnej sprawie związanej z 4-Aco-DMT Na bluelight i na erowidzie słyszałem często o kłopotach z sercem ogólnie z układem krążenia które nic nie mają wspólnego z paranoją po tej substancji.Jakie wy macie doświadczenia z tą substancją i co sadzicie ogólnie o tej calej sytuacji? - http://www.erowid.org/experiences/exp.php?ID=61799 .Można wyciągnąć wniosek że zażywając tej tryptaminy powyżej 35 mg jest możliwość przedawkowania ?
Pozdrawiam
,,W życiu piękne są tylko chwile''......ale tylko po heroinie
Dżem
Triper

UWAGA

Ten wątek zawiera 4822 odpowiedzi

Musisz być zarejestrowany i/lub zalogowany, aby zobaczyć odpowiedzi.

Powrót do Tryptaminy

• Reklama