Misja specjalna...

czyli będziem lecieć samolotem.

Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.

Moderator: Wszyscy moderatorzy

Misja specjalna...

Postprzez FuckTheWorld » So paź 01, 2011 8:42 am

Witam was drogie ćpaki.

Mam bardzo poważne zadanie do wykonania, a mianowicie przetransportować swoje dupsko z lotniska w Polsce, na lotnisko w Tel Avivie.
Wszystko by było pięknie gdybym leciał sam, niestety dostałem mały prezent w postaci asysty 2 panów z blaszkami na których wybity jest napis MILICJA.

Teraz cała zabawa polega na tym (gdyby była podróż autem, to jeszcze bym z dyszkę zieleniny przykitrał), aby ani na lotnisku się nikt nie przyczepił, ani również żaden z współtowarzyszy podróży nie dowiedział się o moim magicznym plasterku na "grypkę".

Oczywiście, prosiłbym o poważne porady/wskazówki ("naklej se na dupe", "albo na plecy" - możesz odrazu nic nie pisać), bo to sprawa wagi państwowej.
Jeśli przesyłka nie dotrze na miejsce (lub co gorsza pojawią się komplikacje), szykujcie się na koniec świata jeszcze przed gwiazdką...

A no i oczywiście, najlepiej gdyby wypowiedziały się osoby które uczestniczyły w podobnej eskapadzie i udało im się zakończyć ją sukcesem (czyli tam i z powrotem).
FuckTheWorld

Re: Misja specjalna...

Postprzez FuckTheWorld » N paź 02, 2011 7:08 pm

Ogólnie dobry pomysł jak lubisz sobie okaleczać odbyt, tą metalową folijką przyklejoną do spodu matrycy - kal przetestujesz, to koniecznie nam opisz czy się udało.

Myślałem aby przykleić go sobie wyjętego z opakowania wraz z matrycą do pleców (gdybym nakleił na plecu, to potem, już ni chuja nie zejdzie), aczkolwiek nie wiem czy bramki by zareagowały na metal (czyli na to sreberko pod spodem).

Sprawa jest poważna, bo termin nadchodzi.
Prośba pomóżcie
FuckTheWorld

Postprzez NeverRewarded » Pn paź 03, 2011 5:19 pm

O takie coś to bym bardziej na Torowisku spytał, jak odpowiednio opiszesz sprawę i pokażesz że warto dla Ciebie poświęcić czas to ktoś ogarnięty w temacie powinien odpisać ;)
NeverRewarded

Postprzez FuckTheWorld » Pn paź 03, 2011 8:06 pm

Możesz coś bliżej nt tego torowiska ?
Byłbym wdzięczny.
FuckTheWorld

Postprzez NeverRewarded » Śr paź 05, 2011 2:31 am

Torowisko - (nie)oficjalny następca Onion Forum.
Adres: http://vjelr2xdaqsgslzr.onion/index.php

Najłatwiej jest się tam dostać korzystając z Tor Browsera. Istnieją jeszcze bramki w zwykłym internecie lecz nie mam do nich zaufania.
NeverRewarded

Postprzez Kurwik » Śr paź 05, 2011 2:19 pm

O jaką blaszkę chodzi, co w ogóle chcesz zarzucać?
NIE JESTEM OŚWIECONY

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik

Postprzez Frame » Cz paź 06, 2011 9:18 am

Tel Aviv to z tego co wiem najlepiej kontrolowane lotnisko na świecie. Jeśli miałbym odrazać jedno miejsce do przemytu, to byłby to właśnie Izrael.
ACID !
Nie pisz do mnie poza forum jeśli chcesz pogadać sobie o narkotykach (tak, ludzie naprawde to robią).
Frame

Postprzez ripperg » Cz paź 06, 2011 12:41 pm

Nie lepiej wysłać zwykłym listem w zwykłej małej białej kopercie odpowiednio sprasowanej w próżniowym opakowaniu ?
ripperg

Postprzez Kurwik » Cz paź 06, 2011 1:39 pm

Ale co wysłać?
NIE JESTEM OŚWIECONY

I mean no harm.
Ani To Ani Tamto
Kurwik

Postprzez ripperg » Cz paź 06, 2011 3:03 pm

"dyszkę zieleniny"

Skoro nie można zabrać w podróż ze sobą to chyba lepiej wysłać pocztą i odebrać na miejscu ?
ripperg

Następna strona

Powrót do Prawo

• Reklama