Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Magiczny Ogród Psychodeliki Salvia divinorum RSS
ekstrakt: lepiej mniej mocniejszego, czy więcej słabszego?
5x or 10x

Announcement

2007-07-30, 22:13 by Night Garden
Subject: Zapraszamy na hyperreal.info:6667
Witajcie!

Prosiliście o shoutboxa - stworzyliśmy dla Was serwer IRC: hyperreal.info:6667. Aby się z nim połączyć, potrzebny jest jeden z klientów IRC (np. mIRC). Można też skorzystać ze specjalnie przygotowanego na ten cel klienta java - https://talk.hyperreal.info/irc/ (uwaga - wersja testowa!).

Krok ten ma na celu rozładowanie luźnych dyskusji na forum. Wszystkim "offtopiarzom" sugerujemy przeniesienie się właśnie tam.

Rozmowa na temat funkcjonalności serwera przebiegać będzie w temacie: https://talk.hyperreal.info/thread/14961

Pozdrowienia,
Administracja

american motor over smoldered field (offline) #1

Member since Nov 2007 · male ·
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
Subject: ekstrakt: lepiej mniej mocniejszego, czy więcej słabszego?
witam, zastanawiam się nad kupnem ekstraktu ze Smartshop.pl na dwie osoby. lepiej kupić 0,5 g 10x czy 1g 5x?
Real lives are the reason why
We want to live another life
We want to feel another time
Another time...

yam'teoretyk(moderator) (offline) #2
User title: liberalny moderator
Member since Apr 2006 ·
Group memberships: Moderatorzy forum (Al)chemia Umysłu, Moderatorzy forum Art. 62, Moderatorzy forum Knajpa, Moderatorzy forum Magiczny Ogród, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
Osobiście wybrałbym 0,5g x10
Nie lubię smaku salvii.
Śpieszmy się robić screenshoty. Wątki tak szybko znikają...

pilleater (offline) #3

User title: X.Y. von pilleater de pigúłożerca
Member since Feb 2007 · male · · Location: Kłodzko
yam'teoretyk:
Osobiście wybrałbym 0,5g x10
Nie lubię smaku salvii.

Też bym tak zrobił i również za smakiem nie przepadam, chociaż tolerancyjny jestem co do smaku/zapachu i działania na organizm różnych substancji psychoaktywnych. Nie wiem kolego jak bardzo doświadczyła Cie salvia, w każdym razie razy dziesięc jest mocne, więc uważaj na siebie i bywaj zdrów ;)
Mam wyjebane na problemy dni wszystkich
Nawet gdy straty przewyższają zyski

Nie jestem panem T, jestem pan P jak coś. Nie handulę ważkami, kotami i psami. Ponoć czempion ma na stanie jakieś kopiąco-gryzące owady.

Ziemia Kłodzka - Turystyczne Hrabstwo Sudetów ;]

Salvia Divinorum & Psilocybe rox ! A awatara tym razem nie zmienie

CannaBeat (offline) #4

Member since May 2007 · male ·
Przy x10 łatwiej osiągnąć coś mocnego, ogólnie jedna lufka x10 jest podobno mocniejsza w działaniu niż dwie x5.
Chodzi chyba o czas spalania i o szybkie wejście do płuc.

Tyle, że jak zjebiesz coś, albo tak cię przejmie faza, że nie dopalisz wszystkiego z cybucha, czy z czego ty tam palisz to zmarnuje się więcej substancji aktywnej ;)

Chmurnik (offline) #5

Member since Jan 2008 ·
Jeśli nie masz żadnego doświadczenia z salvią, bierz x5. W gruncie rzeczy, między jednym a drugim nie ma żadnej różnicy, ale x5 łatwiej dawkować i mniejsze ryzyko że się przesadzi. Lepiej żeby było za słabo niż za mocno.
"General Kiszczak jest człowiekiem honoru"
Adam Michnik

(lol)

hitori (online) #6

User title: hitori
Member since Dec 2007 · male · · Location: bdg
ja bym wzial x5 - łatwiej sie dawkuje jak ktos juz wyzej stwierdzil i mniejsza mozliwosc wysypania wpizdu materialu ponadto jak cie kopnie Salvia to czasem ciezko jest dopalic zawartosc cybucha i sie marnuje.
www.treeoflife.pl
www.drzewozycia.info

d&b (offline) #7

User title: Detox & Boxer
Member since Jan 2007 ·
mnie susz lepiej klepal jak ekstrakt 5x, w sumie to i tak myslalem ze to cos grubszego jest.
moze to jeszcze nie bylo "to" chociaz juz troche tego wypalilem, jeszcze zostalo troche moze niedlugo sie skusze. mam nadzieje ze w koncu zadziala tak jak powinno  :)

Avalokitesvara (offline) #8

Member for 2 months ·
Bierz x10 albo jeszcze mocniej. Wg mnie im mocniej tym lepiej. Poza tym nie wiem jak wy mieliście, ale ja pierwsze kilka paleń sally d. miałem totalnie nieudanych. Efekty psychoaktywne poniżej oczekiwań, nawet przy spaleniu 0,3g ekstrakty x10. Dopiero pół roku od pierwszego palenia było to o co mi chodziło.
Ha!

5r>- (offline) #9

Member since Dec 2007 · male · · Location: zależy na czym xd
czemu az tak długo, co jakiś dobry patent na sposób palenia, czy co? ja też miałem niewypal, ale jeden, więc raczej kieruję się w stronę 10
Mam plan...
Kwaśny plan... >D
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2007 / engine modified by Night Garden
Current time: 2008-08-19, 23:22:04 (UTC +01:00)