Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Hyperreal Narkotyki RSS
Listy do Ministerstwa Zdrowia
czyli DXM powinien być na receptę

Announcement

2007-07-30, 22:13 by Night Garden
Subject: Zapraszamy na hyperreal.info:6667
Witajcie!

Prosiliście o shoutboxa - stworzyliśmy dla Was serwer IRC: hyperreal.info:6667. Aby się z nim połączyć, potrzebny jest jeden z klientów IRC (np. mIRC). Można też skorzystać ze specjalnie przygotowanego na ten cel klienta java - https://talk.hyperreal.info/irc/ (uwaga - wersja testowa!).

Krok ten ma na celu rozładowanie luźnych dyskusji na forum. Wszystkim "offtopiarzom" sugerujemy przeniesienie się właśnie tam.

Rozmowa na temat funkcjonalności serwera przebiegać będzie w temacie: https://talk.hyperreal.info/thread/14961

Pozdrowienia,
Administracja
Page:  previous  1  2  3 ... 6  7  8  9  10 ... 19  20  21  next 

uzytkownik zbanowany (offline) Warnings: 2 #106

Member for 2 months ·
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 386714
Wmawiaj sobie dalej, że to remedium.

Ciekawe kiedy tobie ktoś połamie ręce, degeneracie ;)
Emptiness.

czempion (offline) Warnings: 2 #107

User title: tak, to ja
Member since Jul 2007 ·
ID 386714
Haha, co za kretyn. Wjebanie w kolejny nałóg nazywa walką z nałogiem...
Teraz jest nie tylko ochlejusem, ale i pieprzonym acodinistą.
Podwójny obciach.
Trzecia Wojna Światowa musi się rozpocząć od przewagi różnic spowodowanych przez agentury Illuminati pomiędzy politycznymi Syjonistami oraz liderami Świata Islamu. Owa wojna musi być prowadzona w taki sposób, ze Islam (Islamski Świat Arabski) oraz polityczny Syjonizm (Państwo Izrael) wzajemnie się zniszczą. (c) Albert Pike

aurelian (offline) #108

Member since Mar 2008 · male · · Location: na meblosciance obok za wazonem zwykle
czempion:
Haha, co za kretyn. Wjebanie w kolejny nałóg nazywa walką z nałogiem...
Teraz jest nie tylko ochlejusem, ale i pieprzonym acodinistą.
Podwójny obciach.

No coz, jak sie czegos nie rozumie to mozna to zawalic pieprzeniem i wyzywaniem. Na nowinki typu walka z rakiem za pomoca tytoniu lub marihuana jako lekarstwo na... tez tak bedziesz reagowal. To sie nazywa sredniowiecze. A za wyzwiska tobie moge rowniez wpierdol sposcic, ciekawe czy jestes takim cwaniakiem na jakiego sie tu kreujesz.

aurelian (offline) #109

Member since Mar 2008 · male · · Location: na meblosciance obok za wazonem zwykle
uzytkownik zbanowany:
Wmawiaj sobie dalej, że to remedium.

Ciekawe kiedy tobie ktoś połamie ręce, degeneracie ;)

Jesli bede podobnie jak Ty kolego wpierdalal sie miedzy wodke a zakaske to nie bede mial zalu.

czempion (offline) Warnings: 2 #110

Member since Jul 2007 ·
Albo ci brak kielicha albo gówniarskich tabletek, bo coś pospinany jesteś, sraurelian.
Trzecia Wojna Światowa musi się rozpocząć od przewagi różnic spowodowanych przez agentury Illuminati pomiędzy politycznymi Syjonistami oraz liderami Świata Islamu. Owa wojna musi być prowadzona w taki sposób, ze Islam (Islamski Świat Arabski) oraz polityczny Syjonizm (Państwo Izrael) wzajemnie się zniszczą. (c) Albert Pike

uzytkownik zbanowany (offline) Warnings: 2 #111

Member for 2 months ·
aurelian, czy to brak alkoholu wywołuje u Ciebie tę agresję?
Emptiness.

ferrari (offline) #112

Member since Jun 2007 ·
czempion:
Albo ci brak kielicha albo gówniarskich tabletek, bo coś pospinany jesteś, sraurelian.

I jednego i drugiego.

Aurelian: czym będziesz leczył uzależnienie od DXM? Morfiną?
This post was edited on 2008-07-24, 18:32 by ferrari.

aurelian (offline) #113

uzytkownik zbanowany:
aurelian, czy to brak alkoholu wywołuje u Ciebie tę agresję?

Glupota innych mnie wyprowadza z rownowagi.Koncze dyskusje, glos oddalem w ankiecie na NIE.

aurelian (offline) #114

ferrari:
czempion:

I jednego i drugiego.

Czym będziesz leczył uzależnienie od DXM? Morfiną?

Nie jestem uzalezniony od dxm , prosze nie oceniac kogos swoimi kategorami.

czempion (offline) Warnings: 2 #115

Member since Jul 2007 ·
Szkoda, że twoja stara nie oddała głosu na NIE przed twymi narodzinami, sraurelian.
A może oddała, tylko środki poronne nie zadziałały tak jak powinny i zamiast zabić, uszkodziły tylko mózg.

Drobnowieszczanin (offline) #116

User title: Your rush of codeine
Member since Feb 2008 · male ·
ID 386484
uzytkownik zbanowany:
Antidol, Antidolem. Ale Thiocodin jest często wypisywany przez lekarzy. Wiem z autopsji oraz z oględzin apteczek znajomych. Natomiast nigdy nie spotkałem się z Acodinem wypisanym przez lekarza.

Tez myslalem, ze lekarze nie wypisuja deksa, ale przegladalem ostanio moja ksiazeczke zdrowia (taka biala, co juz sie jej nie uzywa) i tam sa kopie wypisanych recept. I co? Okazalo sie, ze jako dziecko bralem Acodin w syropie kilka razy...
Traveling by telephone.
Hey ho, here we go
Ever so high.

aurelian (offline) #117

czempion:

Jesli do pierwszego zdania moglbym nawet ci cos odpisac abys nie mial tak zakutej glowy to zakonczenie w stylu przekrecania nicka jest z twojej strony dziecinada.Tu sie nasze drogi kolego rozjezdzaja , jesli masz przyslowiowe jaja to mozesz mi skrobnac swoj adres i dane personalne .Jesli nie to w takim razie EOT

ferrari (offline) #118

Member since Jun 2007 ·
aurelian:
ferrari:
czempion:

I jednego i drugiego.

Czym będziesz leczył uzależnienie od DXM? Morfiną?

Nie jestem uzalezniony od dxm , prosze nie oceniac kogos swoimi kategorami.

A jak nazwiesz to, że żeby nie chlać wódy musisz jeść Acodin?
Jak dla mnie jesteś uzależnionym narkomanem.
This post was edited on 2008-07-24, 18:36 by ferrari.

uzytkownik zbanowany (offline) Warnings: 2 #119

Member for 2 months ·
Pomogło?
Emptiness.

yam'teoretyk(moderator) (offline) #120
User title: liberalny moderator
Member since Apr 2006 ·
Group memberships: Moderatorzy forum (Al)chemia Umysłu, Moderatorzy forum Art. 62, Moderatorzy forum Knajpa, Moderatorzy forum Magiczny Ogród, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
HAHAHAHAHA SZACUNEK DRAG HAHAHAHHAH

Pomysł bardzo dobry. Może slu zainteresuje się tematem  :-D
Śpieszmy się robić screenshoty. Wątki tak szybko znikają...
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 6  7  8  9  10 ... 19  20  21  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2007 / engine modified by Night Garden
Current time: 2008-08-19, 23:22:52 (UTC +01:00)