ID 378144
wiecie cos na temat zielonych no name ze slaska ?
pixiarz, 2008-07-04, 22:15:wiecie cos na temat zielonych no name ze slaska ?

kuba9458, 2008-07-09, 19:45:no name zielone w krakowie to gówno które nie działa
no jak jadlas pierwszy raz sie niedziw ze 2 cie wykrecily no jak pogryziesz to szybciej lapnie,tylko jak pogrysc to jak to gozkie kurestwowczoraj wziełam 2 grochy po 10zl jeden,wcześniej piłam wściekłe psy i potem też
odleciałam na maksa,nigdy w życiu tak się nie czułam
jak to możliwe że niektóre moje koleżanki biorą po około 7 grochów i do tego piją 50tki?
ja bym przy trzecim grochu zeszła już:/ i szczerze nie zamierzam tego powtarzac bo naprawdę nie wiedziałam co się ze mną dzieje
a czy jest rożnica czy sie grochy połyka czy gryzie?ja zawsze gryze a właśnie z tego co mi znajomi mówią to mało kto tak robi:D
wczoraj wziełam 2 grochy po 10zl jeden,wcześniej piłam wściekłe psy i potem też
odleciałam na maksa,nigdy w życiu tak się nie czułam
jak to możliwe że niektóre moje koleżanki biorą po około 7 grochów i do tego piją 50tki?
ja bym przy trzecim grochu zeszła już:/ i szczerze nie zamierzam tego powtarzac bo naprawdę nie wiedziałam co się ze mną dzieje
a czy jest rożnica czy sie grochy połyka czy gryzie?ja zawsze gryze a właśnie z tego co mi znajomi mówią to mało kto tak robi:D
. Pozdrawiam
Poza tym jeśli chce ktoś skruszonego dropsa koniecznie wchłonąć, to już lepiej mu zajebać młotkiem parokrotnie (boleć go nie będzie) po uprzednim umieszczeniu go w czymś foliowym, aczkolwiek łatwo nie drącym się - na przykład w folijce od szlug. Jak kolega pisał wyżej - szkoda zembów, jeszcze dojść może szczękościsk będący dodatkowym złym przykładem złego przykładu niszczenia zembów. maleńka1889:jak to możliwe że niektóre moje koleżanki biorą po około 7 grochów i do tego piją 50tki?
otwarta japa i am.owoc:Spróbuj kiedyś vodka i pixy to super mix. Vodke możesz pić w dużych ilościach nie dosyc że podbija faze to w dodatku masz jeszcze lepszy humorek. Od jakiegoś już czasu bez flaszki nie jem kółek