Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Psychodeliki MDMA (ecstasy) RSS
Ecstasy - Wątek Ogólny

Announcement

2007-07-30, 22:13 by Night Garden
Subject: Zapraszamy na hyperreal.info:6667
Witajcie!

Prosiliście o shoutboxa - stworzyliśmy dla Was serwer IRC: hyperreal.info:6667. Aby się z nim połączyć, potrzebny jest jeden z klientów IRC (np. mIRC). Można też skorzystać ze specjalnie przygotowanego na ten cel klienta java - https://talk.hyperreal.info/irc/ (uwaga - wersja testowa!).

Krok ten ma na celu rozładowanie luźnych dyskusji na forum. Wszystkim "offtopiarzom" sugerujemy przeniesienie się właśnie tam.

Rozmowa na temat funkcjonalności serwera przebiegać będzie w temacie: https://talk.hyperreal.info/thread/14961

Pozdrowienia,
Administracja
Page:  previous  1  2  3 ... 33  34  35  36  37  next 

pixiarz (offline) #511

Member since Jun 2007 · male · · Location: Ślask
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 378144
wiecie cos na temat zielonych no name ze slaska ?

nonname (offline) #512

Member since Mar 2008 · male · · Location: Tam na dole
pixiarz, 2008-07-04, 22:15:
wiecie cos na temat zielonych no name ze slaska ?

Nie wiem czy ze Śląska ale jak to te same co Południe - Wschód to one mi przypominają dextera nie mdma brak euforii jest zmuła co prawda miła ale zmuła i muzyka lepiej wchodzi lecz jednak to nie to co się oczekuje po pixie tu można tylko leżeć w łóżku z muzyką, niebieskie to samo.
This post was edited 2 times, last on 2008-07-08, 11:08 by nonname.

kuba9458 (offline) #513

Member since Feb 2006 · male · · Location: krk NH
no name zielone w krakowie to gówno które nie działa

bamboa (offline) #514

Member since Jun 2007 · male ·
to jak wszyscy tu pytają o pillsy to może ktoś coś wie o AP różowych z pomorskiego? ;]

Owoc (offline) #515

Member since May 2008 ·
są w miarę jak dla kogo :)
Normalne w miare.

Słyszał ktoś coś o myszkach z Podlaskie podobno faza po nich jak na LSD ciągle fale kolorów nie wspominając o nie ustępującym śmiechu.

kumple mówili że nawet przedmioty zmieniały kolory.

anonimus (offline) #516

Member since Nov 2007 ·
Ktoś może z Międzywodzia lub okolic? Dostane tam jakies dobre dropy? Jade tam na miesiąc i akurat będe na kasie jak cos to pisac ;)
नमस्ते

malutka1989 (offline) #517

User title: w życiu piękne są tylko chwile
Member since Aug 2006 ·
wczoraj wziełam 2 grochy po 10zl jeden,wcześniej piłam wściekłe psy i potem też
odleciałam na maksa,nigdy w życiu tak się nie czułam
jak to możliwe że niektóre moje koleżanki biorą po około 7 grochów i do tego piją 50tki?
ja bym przy trzecim grochu zeszła już:/ i szczerze nie zamierzam tego powtarzac bo naprawdę nie wiedziałam co się ze mną dzieje
a czy jest rożnica czy sie grochy połyka czy gryzie?ja zawsze gryze a właśnie z tego co mi znajomi mówią to mało kto tak robi:D
w życiu piękne są tylko chwile

WildMonkey (offline) #518

Member since Feb 2006 · male ·
kuba9458, 2008-07-09, 19:45:
no name zielone w krakowie to gówno które nie działa

bo to tabletki na robaki dla psów
Baja baja!

Dariusz (offline) #519

Member since Apr 2006 ·

jak to możliwe że niektóre moje koleżanki biorą po około 7 grochów i do tego piją 50tki?

ja bym przy trzecim grochu zeszła już:/ i szczerze nie zamierzam tego powtarzac bo naprawdę nie wiedziałam co się ze mną dzieje

a czy jest rożnica czy sie grochy połyka czy gryzie?ja zawsze gryze a właśnie z tego co mi znajomi mówią to mało kto tak robi:D

no jak jadlas pierwszy raz sie niedziw ze 2 cie wykrecily no jak pogryziesz to szybciej lapnie,tylko jak pogrysc to jak to gozkie kurestwo

Owoc (offline) #520

Member since May 2008 ·

Spróbuj kiedyś vodka i pixy to super mix. Vodke możesz pić w dużych ilościach nie dosyc że podbija faze to w dodatku masz jeszcze lepszy humorek. Od jakiegoś już czasu bez flaszki nie jem kółek

Wizeush (offline) #521

User title: aVePdG
Member since Jun 2006 · male · · Location: wlkp
Taaa dobra rade dales kolezance.
Vodka i kola na mdma to pociety film w 80%. Wiec droga kolezanko nie sluchaj Owoc'a. Jezeli trafilas na tak dobre kolka to sie nie dziwie, ze 2 tak mocno na Ciebie podzialaly, pewnie jeszcze malo wazysz - to wazne bo z tego co pamietam srednia dawka to iles tam mg/kg ciala. I nie patrz na inne kolezanki, bo sa ludzie ktorzy wpierdalaja co tydzien na imprezie kilkanascie pixow - maja oni wyrobiona tolerancje - a inna osoba po takiej dawce moze sie przekrecic. Porownac to mozna do Polakow, ktorzy wg. encyklopedi powinni sie przekrecic w 50% po uzyskaniu smiertelnego stezenia akoholu we krwi. Polak wypije vodke i sie bawi, inna nacja po tej ilosci vodki wyladowalaby pewnie w szpitalu na ojom-ie ;). Pozdrawiam

anonimowy_uzytkownik (offline) #522

Member since Jun 2007 ·
Rozgrywanie pigsow nie jest chyba szczegolnie zdrowe dla zebow, tym bardziej, jesli znajduje sie w nich zwykla feta w mniejszej badz wiekszej ilosci...

pilleater (offline) #523

User title: X.Y. von pilleater de pigúłożerca
Member since Feb 2007 · male · · Location: Kłodzko
Tak, tak, mixujta z wódką i zdychajta na zwale, zwłaszcza gdy w dropsach nafaszerunek będzie całkiem pomysłowy tylko nie emdeemowy ;] Poza tym jeśli chce ktoś skruszonego dropsa koniecznie wchłonąć, to już lepiej mu zajebać młotkiem parokrotnie (boleć go nie będzie) po uprzednim umieszczeniu go w czymś foliowym, aczkolwiek łatwo nie drącym się - na przykład w folijce od szlug. Jak kolega pisał wyżej - szkoda zembów, jeszcze dojść może szczękościsk będący dodatkowym złym przykładem złego przykładu niszczenia zembów.

maleńka1889:

Jedź z nimi co tydzień na dżampry, to być może pobijesz ich rekord i będziesz jadła 10< czego Ci nie życzę.

Mawiają, że niby wchodzą szybciej, ale mi to bez różnicy. Łykam w całości  :cheesy: otwarta japa i am.

owoc:
Spróbuj kiedyś vodka i pixy to super mix. Vodke możesz pić w dużych ilościach nie dosyc że podbija faze to w dodatku masz jeszcze lepszy humorek. Od jakiegoś już czasu bez flaszki nie jem kółek

Kiedyś urwie Ci się film i ucieknie reżyser. Do dropsów najlepsze są piwa i też w nie za dużych ilościach. Alko podbija fazę lecz o przecholowanie nie trudno. No i ta gleba wrrrr
Mam wyjebane na problemy dni wszystkich
Nawet gdy straty przewyższają zyski

Nie jestem panem T, jestem pan P jak coś. Nie handulę ważkami, kotami i psami. Ponoć czempion ma na stanie jakieś kopiąco-gryzące owady.

Ziemia Kłodzka - Turystyczne Hrabstwo Sudetów ;]

Salvia Divinorum & Psilocybe rox ! A awatara tym razem nie zmienie

electrofreak (offline) #524

Member since Mar 2008 · male ·
ja już po samych pixach nie mam pamięci krótkotrwałej i nieznaczące i krótko trwające zdarzania(różnie, 40-60% imprezy?) mam jak za mgłą i wydaje mi się, że wszystko zleciało bardzo szybko(mimo że w trakcie czas leci wolniej) - po mixie z alko byłoby to strasznie porwane, po co chodzić na imprezy, z których się nic nie pamięta?
no i jeszcze aspekt odwadniający wódki, czy też nawet piwka - można nie tylko zniszczyć się fizycznie i mieć kaca masakrę, ale i przekręcić się.
polecam pić pół litra-litr(zależy ile tańczymy i się pocimy, ja spływam dosłownie, podczas gdy dziewczyny mogą się w ogóle nie pocić) wody/coli na godzinę przez całą imprezę

kuba9458 (offline) #525

Member since Feb 2006 · male · · Location: krk NH
Swego czasu miałem tak ze gdy wypilem za duo na pigółach nagle w środku imprezy tak jak bym sie ocknoł kompletnie nie pamietalem co robiłem wczesniej, mialem 1 przebłysk ze tanczylem z jakas maniura ale 0 szans na rozpoznanie jej
a wszystko przez (za)duza dawke alkoholu. Mam paru znajomych którym 1 kolo wystarcza na impreze, poprostu sami sie nakrecaja na zabawa ( nawet i znam z 1 który sie bawi bez ;p)
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 33  34  35  36  37  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2007 / engine modified by Night Garden
Current time: 2008-08-19, 23:21:38 (UTC +01:00)