Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Magiczny Ogród Psychodeliki Mieszanki ziołowe RSS
http://www.legalbuds.com/

denki(zbanowany użytkownik) (offline) #1

Member since Feb 2006 ·
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
Show profile · Link to this post
Subject: http://www.legalbuds.com/
jak w temacie palil ktos cos z tego ??
nie znam sie , nie cpam, nie cpałem , nie zalatwiam , nie udostepniam , tylko sie edukuje

p4g4y0zzz(X)(zbanowany użytkownik) (offline) #2

User title: P5Y<H0-5T1MUL4T0R
Member since Jan 2008 · male · · Location: KUrwa w dupie kurwa ;]
kurwa było już o tym z 500x. To sie nawet nie nadaje jako wypełniacz do jointów, nie ma swojego działania ani nawet zapachu. To tylko ozdobne gówno...
Nie traktuj życia poważnie, i tak nie wyjdziesz z niego żywy...

staryalejara (offline) #3

Member since Jul 2008 · male ·
Group memberships: Użytkownicy
Jesteś pewien? Pierwsze lepsze otworzyłem
http://www.legalbuds.com/legalbud_blueberry_herbal_hybrid.… i w składzie ma kilka składników: Wild Dagga, Wild Hops, Leonurus Sibiricus herb, Avena Sativa, Wild Lettuce, Cannabae Buds. Zdjęcie przedstawia zwarte topy a nie mieszankę, więc pewnie to jest jedna roślina, ale nasączana ekstraktami innych. Działać może podobnie jak Spice'y, Smoki i inne, tyle że dla lepszego wyglądu nie są zmielone. Prawda, że lepiej się taki mariopodobny topik prezentuje, niż mielonka? Czy ktoś coś z tego źródła sprawdzał organoleptycznie?

kolik (offline) #4

User title: kleinflugzeug%)
Member since Jan 2007 · male ·
staryalejara:
...
 Zdjęcie przedstawia zwarte topy a nie mieszankę, więc pewnie to jest jedna roślina, ale nasączana ekstraktami innych. Działać może podobnie jak Spice'y, Smoki i inne, tyle że dla lepszego wyglądu nie są zmielone. Prawda, że lepiej się taki mariopodobny topik prezentuje, niż mielonka? Czy ktoś coś z tego źródła sprawdzał organoleptycznie?

Przyjrzyj się temu dokładniej - to chyba nie są topy jednej rośliny tylko sprasowany (zbity w kule) miał kilku różnych roślin? Mimo to na zdjęciu wygląda faktycznie bardzo ładnie. Ciekawe jak w realu. No i co najważniejsze: jak działa?

sokole oko ;-)

p4g4y0zzz(X)(zbanowany użytkownik) (offline) #5

User title: P5Y<H0-5T1MUL4T0R
Member since Jan 2008 · male · · Location: KUrwa w dupie kurwa ;]
He no faktycznie, ale ta stronka kiedyś inaczej wyglądała a teraz nie zaglądałem. Wcześniej były tylko takie wielkie topy na patyku, ale one własnie nie działały, nie nadawały sie do palenia itp. A teraz patrze tutaj jakieś nowości, dawać mi tu kurwa jakiegoś szczura i bedziemy na nim experymentowali, bedziemy na nim sprawdzać te budy i niech jeszcze kurwa zasponsoruje ;] hAa kurwa nie wytrymie zara komuś najebie hehe
Nie traktuj życia poważnie, i tak nie wyjdziesz z niego żywy...

denki(zbanowany użytkownik) (offline) #6

Member since Feb 2006 ·
sklada sie ktos na próbe ??
nie znam sie , nie cpam, nie cpałem , nie zalatwiam , nie udostepniam , tylko sie edukuje

staryalejara (offline) #7

Member since Jul 2008 · male ·
Powiem Tobie, że mnie zaintrygowała ta stronka i z ciekawości zamówię coś z tej stronki we wrześniu. Sprzedają sample packa z 4 różnymi rodzajami stuffu
http://www.legalbuds.com/legal_bud_sampler.html
Poświęcę trochę kasy i swego cennego czasu :-D dla dobra ogółu hehe

SharkyPL (offline) #8

Member since Dec 2007 ·
Na moje to jest niedający fazy plastik, ew jakieś zielsko zerwane z pola...

roy4(zbanowany użytkownik) (offline) #9

Member for 3 months · male ·
kurde jarajmy co sie da oze cos kopnie to bedzie mozna mieszac głównie dogszit jest polecany
jakis ciula mnie zabanował i nie odbanowuje bo jest cwelisko
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-08, 21:29:38 (UTC +01:00)