Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Magiczny Ogród Opioidy Naturalne Mak RSS
Mak Wysokomorfinowy - Rozpoznanie

Announcement

2009-05-29, 08:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2  3  4  5  6  7 ... 15  16  17  next 
virtual_high (offline) #61

User title: supravires to ja
Member since Dec 2007 · 805 posts · · Location: warszawskie ulice warszawskie podwórka
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 397518
albo zrob sobie makiware, skoro nie chce ci sie jebac, a opiaty walisz okazyjnie- tylko dla zabawy..
supravires supravires supravires supravires supravires supravires supravires supravires
supravires suprakurwavires!

moze to zabrzmi strasznie, ale czuje sie lepszy o tego szarego spoleczenstwa. mam swoj kolorowy swiat, a do tego dokladam im w ich wlasnym

"nic innego, to po prostu
jebany podpis z opcji postów"

pan supravires nie dostaje warnów
p4g4y0zzz(X) (offline) #62

User title: Neck-Breaker
Member since Jan 2008 · 1291 posts · male · Location: 20 Min to Stalingrad
Makiwary pił nie będe bo lubie zastrrzyki i prawie wszystko na bata zapodaje. Szkoda pić ;]
Nie traktuj życia poważnie, i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
                                h4h4h4!
zaklin (offline) #63

User title: arlette
Member since May 2007 · 114 posts · female · Location: SZCZECIN
In reply to post ID 397518
p4g4y0zzz(X) on 2008-08-15, 12:50:
Właśnie niechce mi sie jebać z tym bo to za dużo motania, bezkationitówka też dobrze działa ;]

TAk skoro lubisz zastrzyki i piszesz ze zrobisz bezkationitowke to i tak bedziesz potrzebowal bezetu wiec jebac z tym sie bedziesz musial (plus zdobycie wiedzy jak i co aby wyszlo.(gdyz jak narazie twa wiedza na ten temat jest rowna prawie zeru)
p4g4y0zzz(X) (offline) #64

Ja robie takim sposobem że kurwa: Gotuje zupke z 20-30 makówek ok. godzine potem odcedzam zupke z 3 razy, gotuje tak długo aż zostaje sama smoła, zbieram to kawałkami waty z gara, potem te waciki mocze w acetonie i wyciskam do małego gara, następnie odparowuje aceton na żelazku, i napierdalam. Takie coś wystarczy jak dla mnie.
                                h4h4h4!
zaklin (offline) #65

No to ja jestem w szoku  %-D
pikolo (offline) #66

Member since Aug 2006 · 190 posts ·
przepraszam bardzo... napierdalasz, czyli co? w kabel? uuuu, gruby zawodnik, nie ma co...
Hoffka Paffka Suffka!
p4g4y0zzz(X) (offline) #67

Chyba nie w dupe kurwa jak inni geje co walą metkat w dupala %-D Dokablowo jest najlepiej, nie mam racji? Najlepsza wydajność, fajny wjazd, same plusy numanie ;]
                                h4h4h4!
leiche (moderator) (offline) #68
Member since Aug 2006 · 1052 posts · female
Group memberships: Moderatorzy forum Apteka, Moderatorzy forum Depresanty, Moderatorzy forum Miksy, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
p4g4y0zzz(X):
Chyba nie w dupe kurwa jak inni geje co walą metkat w dupala %-D Dokablowo jest najlepiej, nie mam racji? Najlepsza wydajność, fajny wjazd, same plusy numanie ;]

Ale jeśli innym gejom było przyjemnie, to co szkodzi spróbować.
zaklin (offline) #69

Nie chodzi oto ze w kabel tylko oto jakie swinstwo sobie wstrzykujesz tez nie chodzi o h. ale o mase trucizn ktore w takim procesie swej produkcji nie wyeleminujesz,wiem takze ze ludzie zazywajacy tzw bezkationowke dlugo nie pozyli a na poczatku gadali jak ty , ze super mocne,dobre i ow wiele krotsza robota ale sie zastanow jakim kosztem?zycia? przeciez nie bez przyczyny jest ta cala masa odczynnikow i godzin spedzonych przy robocie,jest po to aby wlasnie uzyskac jak najczystsza postac,niestety widze ze ty tego nie rozumiesz i pozostalo ci zyczyc wiele szczescia na tzw bezaktionitowce  8-(
p4g4y0zzz(X) (offline) #70

No to trudno, będzie jednego narkusa mniej. Ale poważnie nie mam skąd zamotać tych odczynów... Da sie gdzieś w necie kupić?

Edit:
Kurwa kationit moge mieć, zagadałem z typem obczajonym w klimacie, słyszałem że właśnie lipa jest z BZ'em, nie ma skąd wytrzaskać. Skąd można skołować BZ? Słyszałem też coś że w sklepach z odczynnikami trza mieć jakieś papiery na to, jak to jest?
                                h4h4h4!
This post was edited on 2008-08-19, 11:39 by p4g4y0zzz(X).
Gum@ (offline) #71

Member since Dec 2005 · 776 posts ·
Wczoraj zrobiłem odpałem z około jednej średniej wielkości (taka standardowa...nie powiem ile ta słoma ważyła bo nie miałem wagi) reklamówki słomy. Był ze mną mój znajomy chemik, który czuwał żebym się nie otruł, natomiast on nigdy nie robił odpału, i nigdy nie przeprowadzał syntez w warunkach domowych, a więc jakości zagwarantować nie mógł. Użyliśmy zamiast acetonu rozpuszczalnika, który w składzie miał "toluen i alkohole". Kupiłem taki gdyż jako laik chemiczny uwierzyłem sprzedawcy, że jeśli jakaś substancja rozpuszcza się w butanolu (bo chciałem kupić rozpuchol o składzie toluen i butanol) to rozpuszcza się też w innych alkoholach. Z takiej ilości słomy wyszło odpału na dosłownie 2-3 mocne strzały. Natomiast zawierał on na pewno heroine, gdyż było to sprawdzone bardzo prostym sposobem podanym przez tego kolege chemika. Pomyślałem że to jest wina maku ale ten okazał się wysokomorfinowy, bo rano zrobiłem sobie zupke z jednej, dużej i "dwuręcznej" garści słomy, która mnie porobiła(niezbyt mocarnie ale dosyć wyraźnie). Może nie jest to superwysokomorfinowy mak ale jednak nie jest niskomorfinowy. Według kumpla chemika to mogła być wina kationitu gdyż to była jego (kationitu)pierwsza "robota" a kationit musi się wyrobić. Poza tym mogliśmy popełnić jeszcze jeden błąd. Przy robieniu wywaru z makówek prawie wcale ich nie pokruszyliśmy i gotowaliśmy nawet nie godzine.....może w porywach 40-45 minut, chociaż i tego nie jestem pewien.
zaklin (offline) #72

JAk dlamnie b.duzo bledow napewno zrobiles i nie chce pisac instruktazu na forum aby nie byl on wskazowka dla ludzi nie bedacych w temacie..natomiast jezeli chodzi o odczynniki takze nie chce instruowac ,
This post was edited on 2008-08-21, 10:47 by zaklin.
jacok (moderator) (offline) #73
User title: przewodnik
Member since Sep 2007 · 1951 posts · male · Location: Breslau
Group memberships: Moderatorzy forum Depresanty, Moderatorzy forum Knajpa, Moderatorzy forum Opioidy Naturalne, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
hej zaklin, odzywałem sie do ciebie na gg, napisz mi na maila ocb, albo chociaż kiedy można cię zastać, ok?

Co do maku - wie ktoś jak sytuacja na "froncie"? xxxzzzxxx - jak było w czechach? Druga wyprawa widze udana, ja kupuję na dniach kombi pewnie, tak ze za rok ładujemy cały bagażnik. Moemy też sprzedać koło zapasowe, bedzie wiecej miejsca i flota na paliwo ;) Chyba bede organizowal wyprawy z wro - miejsca mozna juz rezerwowac.
Jestem licencjonowanym przewodnikiem - do usług, do wzięcia.
Transakcje bezgotówkowe, skupuję używane dusze, do restauracji i wynajęcia.
Tylko o bycze skóry trudno, może być biala A4. Skan cyrografu wysyłać na maila w profilu. Gramatura papieru świadczy o właścicielu!
xxxzzzxxx (offline) #74

User title: I chuj.
Member since Nov 2007 · 2479 posts · male · Location: Chujem do góry
Druga wyprawa udana, w jedną noc nazbierałem prawie cały plecak (ten 90l) maku.
Tylko te pola dookoła były już skoszone i przez to się troche zgubiłem, ale szybko trafiłem na miejsce.
Maczki już były porządnie przebrane.
Spaliśmy w tym lasku co wtedy ostatniego dnia i wracaliśmy pieszo główną drogą, tą E67.
No, no, jak będzie samochodzik to będzie zajebiście. No tylko czasem straż graniczna zatrzymuje samochody :/
Ja oczywiście jade w przyszłym sezonie i zajmuje przednie miejsce w aucie :D
Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność...
NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!
banshee (offline) #75

Member since Aug 2007 · 1268 posts · female
dzisiaj mi sie śniło, że byłam w Czechach, nad jeziorkiem, jakąś wycieczką ( ale nie hyperrealną ) i były stawy a dookoła maki :) I ja je zbierałam, a opiekunka wycieczki mi zabraniała i mówiła, że nie wracam z nimi bo przypał na granicy zrobię z makami w plecaku :)
oczywiście jak zawsze w moich snach tuż przed naćpaniem się lub osiągnięciem czegoś zajebistego sie budzę :(

nawet nie wiecie jak mi sie chce zajebać makiwary, męczę się, bo kody nie biorę ( nie ma sensu przez tolerke ) i chuj, nic innego nie dorwałam... w ogóle przestałam ćpać kodę i na jej miejsce wskoczyła feta, ale już tak jej nie ćpam bo i tak brakuje mi "sami wiecie czego" ;) i dobrze bo to chujowe ćpać spida.

jacok, ja bym też pewnie pojechała, akurat spod wrocka jestem.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam... :)
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3  4  5  6  7 ... 15  16  17  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-07-04, 16:11:41 (UTC +00:00)