ID 436443
GBL położy Cie szybko spać. na początek 1.5-2ml i kładź się spac zaraz bo szybko zaczyna działać.
trzynastylistopad:sprawdziłem to gbl wypiłem 1ml ...wpierw sie pożygałem potem chyba wysrałem wszystko co miałem w sobie ...a potem obudziłem sie po 4 godzinach. yeah

Mam wpierdalać te tabsy do końca życia???
Na sen najlepszy alkohol, pierdolić te wasze leki ćpuny
narcotic_dream:nie, alkohol jest hujowy. Przegniesz to sie pożygasz.
Redeemer666:Na sen najlepszy alkohol, pierdolić te wasze leki ćpuny
Black Lotus, 2008-11-25, 11:12:Po GBL potraficie zasnąć? To musicie brać wkurwę duże dawki (na pewne dobrze odmierzacie?), że wam się odpowiednia ilość rozłoży w żołądku do GHB. Ja po 2 ml czułem się jak po 4 piwach (tylko bez zamuły), ale zasnąć nie mogłem w jakikolwiek sposób.
Redeemer666:Na sen najlepszy alkohol, pierdolić te wasze leki ćpuny
![]()
Polecam zolpidem, najlepiej Imovane(tam ta substancja nazywana jest zolpiclon - ale to to samo), ale jak nie podziała - a niepodziałać może - to Zolpic albo Stilnox. Hypniogen to gówno.
Łykasz tabletkę i od razu do łóżka, bo inaczej będzie... baśniowo, ale bynajmniej nie sennie. Zresztą, nawet jeśli tak zrobicie, to przed zaśnięciem czeka was najprawdopodobniej masa pulsujących, kłębiących się cienistych halucynacji, które bardzo ślicznie IMO wyglądają.
I nie proście lekarza o benzo na sen, jeśli naprawdę chcecie to na sen a nie dla ćpania albo doraźnie przeciwlękowo. Bo jak będziecie żarli benzo na sen, szybciutko się wjebiecie. I ze złego na gorsze zmienicie swoją sytuację.