Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Apteka RSS
Coś mocnego na sen
Co polecacie?
Page:  previous  1  2  3  4  5  next 

narcotic_dream (offline) #31

Member since Jul 2007 ·
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 436443
GBL położy Cie szybko spać. na początek 1.5-2ml i kładź się spac zaraz bo szybko zaczyna działać.

trzynastylistopad (offline) #32

Member for 2 months · male · · Location: wlkp
sprawdziłem to gbl wypiłem 1ml ...wpierw sie pożygałem potem chyba wysrałem wszystko co miałem w sobie ...a potem obudziłem sie po 4 godzinach. yeah %-D
"Pije by paść,padam by wstać,wstaje by pić"

ksionc (offline) #33

Member since Jan 2006 ·
trzynastylistopad:
sprawdziłem to gbl wypiłem 1ml ...wpierw sie pożygałem potem chyba wysrałem wszystko co miałem w sobie ...a potem obudziłem sie po 4 godzinach. yeah %-D

To budzenie się po 3-4h jest hujowe. Człowiek budzi się i czuje ze po tych 3-4 godzinach spania jest wypoczęty, zaczyna coś robić mija kolejne 3-4h i zaczyna się chujowa zmuła. Najlepiej jest wtedy położyć się i odespać jeszcze kolejne kilka h o ile nie jest to 7 rano i nie trza iść robić swoich obowiązków :/
Zolpidem też ma taką wadę
Change my pitch up, smack my bitch up, like a pimp

banshee (offline) #34

Member since Aug 2007 · female ·
Kiedyś na fazie alko zjadłam za dużo promazyny i byłam okropnie przymulona, zasypiałam nawet mówiąc ( ale to było nie miłe bo zapominałam o oddychaniu i w ogóle myślałam, że zejdę)
I alkohol, małe ilości działają nasennie gdy pije je w spokoju ( bo gdy dużo się dzieje to nie chce się spać ) albo za duże ilości alko, ale to żadna rada :)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam... :)

dr.Kubeusz (offline) #35

User title: NN - największy narkoman
Member since Apr 2007 · male · · Location: Incognito
Pierdolona bezsennośc przez lęki i depresje. I co z tego, że mam w domu niemało benzosów jak dormicum, noctofer, relanium skoro, gdy ich nie biorę to prawie wcale nie śpię :/ Mam wpierdalać te tabsy do końca życia???
Dysforia i dekompensacja emocjonalna spowodowana nadużywaniem środków odurzających.

narcotic_dream (offline) #36

Member since Jul 2007 ·
Mam taki sam problem.. bez benzo, gbl, trawy nie zasne. Benzo juz od 6(?) miesięcy jem, leczniczo. za chuja z tego zejsc nie umie, w sumie nie wiem czy do konca chce bo jest mi dobrze z tym, ale trzeba. Powoli odstawiam, ale spac nie umiem to wieczorem łykam gbl i pale trawe. Byle zejsć z tych tabletek. Łatwe to nie bedzie ale kiedy, jak nie teraz.

Redeemer666 (offline) #37

Member since Nov 2007 · male ·
Na sen najlepszy alkohol, pierdolić te wasze leki ćpuny
Infinity.

narcotic_dream (offline) #38

Member since Jul 2007 ·
nie, alkohol jest hujowy. Przegniesz to sie pożygasz.

%-D

Redeemer666 (offline) #39

Member since Nov 2007 · male ·
narcotic_dream:
nie, alkohol jest hujowy. Przegniesz to sie pożygasz.

to nie gnij
Infinity.

narcotic_dream (offline) #40

Member since Jul 2007 ·
aha ok nie bede.

Pozdrawiam spinacza von alkoholikusa.

dr.Kubeusz (offline) #41

User title: NN - największy narkoman
Member since Apr 2007 · male · · Location: Incognito
nie słuchaj tego łba Redeemera. Ja jestem alkoholikiem i powiem ci, że alkohol jest dobry na sen na bardzo krótką metę. Benzo jem ciut dłużej niz ty  i najchętniej wogóle bym nie odstawiał, bo po nich najlepiej funkcjonuję, dzięki nim odstawiłem narkotyki. Trawe przestałem palić po prawie 5 latach palenia, bo zaczęła mi przeszkadzać, więc to na sen odpada. Na sen stosowałem już rozmaite leki, ale niestety najlepsze na sen jest być czystym, zdrowym, nie uzależnionym od niczego.

PS. zapisałem się na terpaię bo mój stan mnie wkurwia.
Dysforia i dekompensacja emocjonalna spowodowana nadużywaniem środków odurzających.

Black Lotus (offline) #42

Member for 2 months ·
Po GBL potraficie zasnąć? To musicie brać wkurwę duże dawki (na pewne dobrze odmierzacie?), że wam się odpowiednia ilość rozłoży w żołądku do GHB. Ja po 2 ml czułem się jak po 4 piwach (tylko bez zamuły), ale zasnąć nie mogłem w jakikolwiek sposób.

Redeemer666:
:moody:

Polecam zolpidem, najlepiej Imovane(tam ta substancja nazywana jest zolpiclon - ale to to samo), ale jak nie podziała - a niepodziałać może - to Zolpic albo Stilnox. Hypniogen to gówno.
Łykasz tabletkę i od razu do łóżka, bo inaczej będzie... baśniowo, ale bynajmniej nie sennie. Zresztą, nawet jeśli tak zrobicie, to przed zaśnięciem czeka was najprawdopodobniej masa pulsujących, kłębiących się cienistych halucynacji, które bardzo ślicznie IMO wyglądają.
I nie proście lekarza o benzo na sen, jeśli naprawdę chcecie to na sen a nie dla ćpania albo doraźnie przeciwlękowo. Bo jak będziecie żarli benzo na sen, szybciutko się wjebiecie. I ze złego na gorsze zmienicie swoją sytuację.
Aby nie było żadnych niejasności, przed każdą moją wypowiedź wstaw "Wg mnie...", zaś po jej zakończeniu "...ale mogę się mylić".
This post was edited on 2008-11-25, 11:19 by Black Lotus.

NiezdrowyAntoś (offline) Warnings: 1 #43

Member since Jun 2007 ·
heh ja jestem ciekaw jak mozna nie zasnac, mialem kilkanascie razy w zyciu sytuacje przed jakims egzaminem czy wyjazdem, nowa praca ze zasypianie szlo dluzej, ale zawsze sie zasnie bo przychodzi zmeczenie... pozatym ja potrafie jakby oczyscic na wlasne zyczenie umysl z mysli jak juz za duzo sie zastanawiam w wyrku i sen przychodzi szybko...

rozumiem ze wy nie mozecie zasnac przez ten natlok kotlujacych sie mysli w glowie? to jest chyba ostra nerwica wtedy imho...
I don't wanna grow up
I don't ever wanna be that way
I don't wanna grow up

hydra (offline) #44

Member since Nov 2006 ·
hehe nie zabardzo tak, i nie zupelnie to nerwica poprostu masz taka faze ze zamiast spac chetnie bys poszedl na bierznie kilka kolek przebiec albo wyrabac drzewa w lesie jakbys nie miał lepszego pomysłu tylko nie wiem czy to by pomoglo i sa latwiejsze sposoby na sen, za to ja rozumiem ze mozna nie spac bo za duzo myslisz w zwiazku z egzaminem, nowa praca, wyjazdem etc czyms tak trywialnym ze nawet mi by sie nie zdarzylo zaprzatac sobie glowy tym nadmiernie by nie moc spac. Masz na głowie jakaś firme czy co hehe
Cieszcie sie ludzie ze po benzo. mozecie spac. Ja gdybym odstawila clonazepamum zwariowałabym i od razu psychiatryk.

ksionc (offline) #45

Member since Jan 2006 ·
Black Lotus, 2008-11-25, 11:12:
Po GBL potraficie zasnąć? To musicie brać wkurwę duże dawki (na pewne dobrze odmierzacie?), że wam się odpowiednia ilość rozłoży w żołądku do GHB. Ja po 2 ml czułem się jak po 4 piwach (tylko bez zamuły), ale zasnąć nie mogłem w jakikolwiek sposób.

Redeemer666:
:moody:

Polecam zolpidem, najlepiej Imovane(tam ta substancja nazywana jest zolpiclon - ale to to samo), ale jak nie podziała - a niepodziałać może - to Zolpic albo Stilnox. Hypniogen to gówno.
Łykasz tabletkę i od razu do łóżka, bo inaczej będzie... baśniowo, ale bynajmniej nie sennie. Zresztą, nawet jeśli tak zrobicie, to przed zaśnięciem czeka was najprawdopodobniej masa pulsujących, kłębiących się cienistych halucynacji, które bardzo ślicznie IMO wyglądają.
I nie proście lekarza o benzo na sen, jeśli naprawdę chcecie to na sen a nie dla ćpania albo doraźnie przeciwlękowo. Bo jak będziecie żarli benzo na sen, szybciutko się wjebiecie. I ze złego na gorsze zmienicie swoją sytuację.

stary ale żeś namieszał
Imovane To nie jest zolpidem. Imovane to zopiclonum substancja inna niż zolpidem działanie nasenne ma podobne ale więcej skutków ubocznych niż zolpidem. Po imovane gorzej funkcjonuje sie nastepnego dnia czesto boli głowa i ciągle czuć taki dziwny chujowy posmak w gebie.
Poza tym piszesz że zolpic i stilnox są dobre a hypnogen chujowy. Tak sie składa że stilnox i hypnogen to ta sama substancja (zolpidem) te leki praktycznie sie nie różnią. Najwyżej mogą mieć troche inaczej zbudowane tabletki i jeden lek szybciej sie wchłonie a inny troche wolniej ale mało kto zauważyłby różnice, ja bynajmniej nie czuje aby działały inaczej
Change my pitch up, smack my bitch up, like a pimp
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3  4  5  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-08, 21:32:41 (UTC +01:00)