Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Apteka DXM RSS
Dxm - Interakcje
Czy mogę brać dxm z innymi lekami/narkotykami?
Page:  previous  1  2  3 ... 9  10  11 

golden afternoon (online) Warnings: 1 #151

Member since Aug 2008 · male · · Location: zieloooooooooooneeeeeeee ;D
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 436109
uwazajcie na miks duże dawki dxm ( z małą tolerką ) + baka. JA wczoraj mało nie zlałem sie pod siebie, przytulalem sie do lustra, pogryzlem swoje rece, mialem drgawki i bezdechy, palpitacje i totalny chaos w glowie, czulem ze umieram ;P.
Nie chce byc nieobiektywny ale ten miks mi zafundowal takiego bad tripa ze dlugo popamietam, jesli ktos moze sie wypowiedziec pozytywnie co do tego miksu to prosze o jakies komentarze.
"Lubię mieć czas, lubię, na wznak lubię leżeć i czasem lubię później wstać, lubię wśród ludzi być czasem, lubię być sam, lubię nie robić nic a czasem tylko lubię sie śmiać"   

Natanael - Wszystko to co lubię
This post was edited on 2008-11-20, 16:48 by golden afternoon.

CosmoDo (offline) #152

User title: Paranormalny
Member since Aug 2006 · male · · Location: żeniePoło
 Miks może być jak najbardziej pozytywny, tyle, że należy uważać na ilość palonej eMJoty . Powiedzenie : " co za dużo to nie zdrowo " idealnie tu pasuje . Choć, osobiście zdarzało mi się miewać większe bad tripy po samym Deskie, ale to już inna bajka .
Mamo, ja kcem kfaśną zóópęęę ! ! !

Kazik (offline) #153

Member since Sep 2006 · male · · Location: Sopot dolny
golden afternoon:
jesli ktos moze sie wypowiedziec pozytywnie co do tego [DXM+THC] miksu to prosze o jakies komentarze.

No, ja się mam za etatowego piewcę tego miksu. Próbowałem, lekko licząc, parędziesiąt razy na przestrzeni lat jedenastu. Parę razy jazda była bez trzymanki, ale zawsze lepiej z MJ niż bez.

Palenie trzeba rozkładać, mój system to mniej więcej jedno szkiełko co godzinę, począwszy od pół godziny po zjedzeniu dxm (w tabletkach to pewnie dłużej), to gdy jadłem samemu, albo w razie "to coooo, jaraaamy?" w razie zażywania w grupie.

Bardzo ładny, kolorowy miks. Palenie zdecydowanie nasila ewentualne "schizy", więc można przestać się ogarniać bardziej niż zwykle - jak widać na przykładzie kolegi.
Raczej nie zakładaj się z Bogiem, bo nawet jak wygrasz, to przegrasz.

FGZ (offline) #154

Member since Oct 2007 · male ·
Możez pierwsze 5 razy bakanie mi zwiększało fazę dexa.
Zazwyczaj było tak że jak juz zarzuciłem te 450 co dla mnmie jest kosmos, to palac co jakies 30 minut poprostu czułem się bardziej zajebany.

inmda(moderator) (offline) #155
Member since Jan 2007 ·
Group memberships: Moderatorzy forum Apteka, Moderatorzy forum Psychodeliki/Ogród, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
ID 435659
CosmoDo, 2008-11-17, 04:29:
A ja mam takie pytanie czy ktoś mieszał Dexa z Piracetamem ? Może trip byłby lepszy wizualnie  bardziej przejrzysty ?

Dorzucony piracetam do dxm mnie otrzezwil. Faza sie jakby zmniejszyla i stala sie "stabilniejsza", ale nadal pozostawala ta zimnosc swiata.
"Pragne tylko snic i nigdy sie nie obudzic, nic nie zostalo na tym swiecie, co chcialbym zdobyc."
code:453133612542009275231815136351

CosmoDo (offline) #156

@inmda . Piracetam jest pozytywny . Widocznie wpływa na sprawność umysłową . Zimność świata powiadasz ? Ja po Deksie widzę świat w " ciepłych barwach " - jeśli to miałeś na myśli .

inmda(moderator) (offline) #157
Member since Jan 2007 ·
Group memberships: Moderatorzy forum Apteka, Moderatorzy forum Psychodeliki/Ogród, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
@CosmoDo. Tak rozkumaca, dawalo rade po tym miksie czytac, ale majac na mysli ta zimnosc swiata nie umiem okreslic tego specyficznego wygladu materii, ktora jest jakby ulepiona z gliny rozrobionej w zimnej wodzie.
"Cieple barwy" u mnie wiaza sie z bed tripem.
"Pragne tylko snic i nigdy sie nie obudzic, nic nie zostalo na tym swiecie, co chcialbym zdobyc."
code:453133612542009275231815136351

CosmoDo (offline) #158

Jeśli chodzi o ciepłe barwy to u mnie właśnie wskauzje to na zajebistą fazę . Jak jeszcze dodatkowo mam uczucie gorąca i pomarańczowo-brązowe wizuale . Fakt faktem, że przy dużych dawkach uczucie gorąca może być nie do wytrzymania i faza zmienia się dosłownie w piekło . Nie raz tam byłem, najłatwiej trafić przy zgaszonych światłach - w totalnym mroku ;p

jogurt (offline) #159

User title: OXER
Member since Dec 2005 · male ·
CosmoDo:
Jeśli chodzi o ciepłe barwy to u mnie właśnie wskauzje to na zajebistą fazę . Jak jeszcze dodatkowo mam uczucie gorąca i pomarańczowo-brązowe wizuale . Fakt faktem, że przy dużych dawkach uczucie gorąca może być nie do wytrzymania i faza zmienia się dosłownie w piekło . Nie raz tam byłem, najłatwiej trafić przy zgaszonych światłach - w totalnym mroku ;p
Właśnie, zauwazyżyłem że te ciepłe barwy wystepują w bardzo silnych tripach. Sam tez uważam je za zwiastun dobrego tripa (znaczy mocnego tripa, bowiem nawet subiektywnie bad trip na dexie po czasie okazuje sie być zajebisty). Towarzyszy temu gorąco, słabe ogarnianie i dyskomfort - ale to rodzi najbardziej psychodeliczne doznania.

Z drugiej strony nawet ten trip ciepłych barw wkońcu przechodzi w te chłodne. Czesty mam wtedy motyw jaskini lub jakiegoś snieznego szczytu górskiego/lodowca/jaksini na natarktydzie. Zimne wizje tez miast z betonu i stali, lub gotyckich budowli, albo motywy średniowieczne/cyberpunkowe. Przy czym jest to tak euforyczne, że idzie zakochać sie w tym z pozoru nieprzyjaznym świecie.
Zróbmy se lot, desperado, jak Salvador Dali
!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!!i!i!i!i!!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i
TREE OF LIFE polska

niebieskinamiestnik (offline) #160

Member for 3 months · male ·
Uczucie miłości i zakochania jest wtedy takie silne. Nawet wymyślone osoby się kocha. I właśnie te ciepłe barwy. Choć zarazem wszystko takie doskonałe, że zimne.

Ziben (offline) #161

Member since Feb 2007 · male ·
ID 110485
Subject: DXM+IMAO
Ja tam nie raz brałem DXM do IMAO .do tego fluoksetyna jeszcze , benzo i alkohol i jakoś żyje . wątrobe mam w bardzo dobrym stanie . teraz właśnie 3 dzień pod rząd jestem na DXM , POZDRAWIAM WSZYSTKICH ĆPUNÓW :)

CosmoDo (offline) #162

A ja sie zapytam jka sie mają klony do dxm . Wiem, ze klon zarzucony po fazie dekswoej - uspokjaja ją i ulatwia zasniecie . Jak to jest zarzucic dxm na cklonie i alko .

jogurt (offline) #163

User title: OXER
Member since Dec 2005 · male ·
Ziben:
Ja tam nie raz brałem DXM do IMAO .do tego fluoksetyna jeszcze , benzo i alkohol i jakoś żyje . wątrobe mam w bardzo dobrym stanie . teraz właśnie 3 dzień pod rząd jestem na DXM , POZDRAWIAM WSZYSTKICH ĆPUNÓW :)
Pytanie czy to były silne imao (harmalina?) czy słabe (moklobemid). Kwestia dexa z imao to nie kwestia wątroby ale mózgu. A jak ktoś ma normalna zdrową wątrobe to nie takie rzeczy mu nie zaszkodzą...

Cosmo, chyba zaruzcenie na odwrót da takie same efekty, raczej sobie nie wchodza w droge te uzywki.
Zróbmy se lot, desperado, jak Salvador Dali
!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!!i!i!i!i!!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i
TREE OF LIFE polska
This post was edited on 2008-12-16, 19:01 by jogurt.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 9  10  11 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-08, 20:54:32 (UTC +01:00)