Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Knajpa Muzyka RSS
Metal/hard/heavy rock!
Ciężkie brzmienia
Page:  previous  1  2  3 ... 10  11  12  13  14  15  16  17  18  next 

Norman (offline) #166

Member since Nov 2007 · male · · Location: Breslau
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 436097
Zawsze wolalem Emperora, a 'ITNE" - pierwsza plyta bm, jaka przesluchalem- idealnie pasowala do moich wobrazen nt. tego typu muzyki.
A makijazy ludzi z tego kregu to chyba nikt obecnie nie lubi, moze pare dekad temu kogos to jaralo

Black Lotus (offline) #167

Member for 2 months ·
    xxxzzzxxx, 2008-11-12, 21:28:
    Jeszcze nadejdą czasy gdzie techno przejdzie do lamusa a powróci stary dobry thrash!

Boże! Nieeee!!!!
:-D  A wiecie, gdzie na codzień pracuje Fenriz z Darkthrone? Jest DJ w jakimśtam klubie, chyba w Trondheim. Nawet się kiedyś wypowiadał, że ceni sobie taką muzykę i często myśli o włączeniu do black metalu elementów techno :-p
Co do makijaży to czasami są bardzo przydatne - tutaj ponownie przywołać trzeba Fenriza, który wygląda jak ostatnie nieszczęście z tą swoją płaską mordą i wyłupiastymi, podkrążonymi oczami. Tego aż tak nie widać, jak umaluje pysio. Swoją drogą przypomina trochę wychudzonego Arturka Radosza :-D
Ale zgadzam się, makijaże są pedalskie. W ogóle wg mnie kreowanie się na jakieś tam demoniczne popierdoluchy też jest pedalskie i śmieszne. A najgorzej, że niektórzy są takimi idiotami, że w to gówno nawet święcie wierzą (vide większość fanów Varga Vikernessa czy Death, który nosił zdechłe zwierzęta jak szalik).
Aby nie było żadnych niejasności, przed każdą moją wypowiedź wstaw "Wg mnie...", zaś po jej zakończeniu "...ale mogę się mylić".

Infamis (offline) #168

Member since Dec 2005 · male · · Location: GW
Black Lotus

nie Death tyklo Dead ;-)
Sometimes in the dead of the night I mesmerize my soul
Sights and visions prophecies and horror
they all come in one

Black Lotus (offline) #169

Member for 2 months ·
A tak tak, pardonnais moi - Dead. Jakże mogłem popełnić taką blasfemię :-D
Aby nie było żadnych niejasności, przed każdą moją wypowiedź wstaw "Wg mnie...", zaś po jej zakończeniu "...ale mogę się mylić".

pikolo (offline) #170

Member since Aug 2006 ·
i nie pardonnais, tylko pardonnez!
Hoffka Paffka Suffka!

Norman (offline) #171

Member since Nov 2007 · male · · Location: Breslau
ej, ja Dead'a lubilem, jesli o tym z Mayhem mowimy. Jesli mowimy o zespole Death- szanuje. Dead mial wokal 'full of hate $ madness', choc Attila bardziej mi sie podobam na DMDS. Ahhh, ten jego trupi wokal, mniam !
Life Eternal !

feydewey (offline) Warnings: 1 #172

User title: asinus asinorum!
Member since Mar 2008 ·
Jeszcze nadejdą czasy gdzie techno przejdzie do lamusa a powróci stary dobry thrash!
brudasy z jednego forum prorokują, że niedługo thrash będzie retro i znowu zapanuje jako moda. haha, nic z tego - elektronika to przyszłość narodu, postmodernistyczne wracanie do wszystkich gatunków po kolei, jak dojdzie do glam metalu, to zdechnie ta skłonność.
Vikerness wyjdzie z więzienia i albo znowu kogoś zamorduje, albo zostanie DJem minimalu, i będzie grał muzykę jak plastikman w płytce o schizofrenii.

co do czasów Inner Circle: było paru takich kolesiów, jak dead, euro, varg, którzy byli naprawde złyymi kolesiami, i prezentowali to całym sobą. schematy deada, jak ubieranie się w ciuchy z ziemi, albo mieszkanie w lesie, i ogólnie cały klimat tych czasów, jakkolwiek głupawe i śmiesznawe z punktu widzenia nowoczesnego człowieka, miały swój autentyzm. Kiedyś ostro słuchałem takiej muzyki, zanim stwierdziłem, że nie chce się faszerować negatywnymi melodiami. Ogólnie interesujący etap w życiu, ale wyrosłem z tego, i na starszych kolesiów sluchających takich rzeczy patrze z pobłażaniem.
rather than offer you the illusion of free choice, I will take the liberty of choosing for you...

Hsin Hsin Ming
Krishnamurti

pokolenie Ł.K. (offline) #173

User title: Waran
Member since Feb 2007 ·
Black Lotus:
:-D  A wiecie, gdzie na codzień pracuje Fenriz z Darkthrone? Jest DJ w jakimśtam klubie, chyba w Trondheim.

Hehe , na co dzień, to on jest akurat listonoszem...
— Proszę się wyłączyć — powiedział ogarnięty nagłym lękiem
Runciter. — Rozmawiałem z moją żoną Ellą; skąd pan się tu
wziął?
— Nazywam się Jory — nadpłynęła myśl — i nikt ze mną nie
rozmawia.

idn(moderator) (offline) #174
User title: falling alice
Member since Apr 2006 · · Location: przeważnie pionowe, choć zdarzają się odchyły.
Group memberships: Moderatorzy forum Apteka, Moderatorzy forum Psychodeliki/Alchemia, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
feydewey:
Kiedyś ostro słuchałem takiej muzyki, zanim stwierdziłem, że nie chce się faszerować negatywnymi melodiami. Ogólnie interesujący etap w życiu, ale wyrosłem z tego, i na starszych kolesiów sluchających takich rzeczy patrze z pobłażaniem.
a żeby Cię tak rozjechała ciężarówka wioząca płyty Anaal Nathrakh.
szatan.

zbysiu666 (offline) #175

Member since Aug 2008 ·
co, wyrosles ze sluchania metalu ? ja pierdole fejdegej.

xxxzzzxxx (offline) Warnings: 1 #176

User title: I chuj.
Member since Nov 2007 · male · · Location: Chujem do góry
Dla niektórych metal jest jak trądzik i onanizowanie się przy rozkładówce playboya, wyrastają z tego jak ze spodni czy z zimowej kurtki. Co świadczy tylko o jednym, tak naprawde nie kochali tej muzyki, nie przeżywali i przeszło im jak jesienny katar. Tylko jednego nie rozumiem.. w jakim celu jej wcześniej słuchali? Bo znajomi słuchali? Teraz znajomi techno słuchają? I nie chcesz się wyróżniać?
Z metalu się kurwa nie wyrasta! Peter z Vadera nie wyrósł, Jeff ze Slayera nie wyrósł, Steve z Iron Maiden nie wyrósł. Nie wyrósł Ozzy Osbourne, choć ledwo pamięta jak się nazywa.
Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność...
NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!

korkorio (offline) #177

Member since Oct 2006 · male · · Location: deep south
feydewey:
.... Kiedyś ostro słuchałem takiej muzyki, zanim stwierdziłem, że nie chce się faszerować negatywnymi melodiami. Ogólnie interesujący etap w życiu, ale wyrosłem z tego, i na starszych kolesiów sluchających takich rzeczy patrze z pobłażaniem.
A spierdalaj z tego wątku!
Sam jesteś negatywna melodia.
Don't waste your time, embrace it
And then you'll know yourself
The change in you is Goddamn Electric

pikolo (offline) #178

Member since Aug 2006 ·
A ja mysle, ze wiem, o co feydowi chodzil bo sam tak mam. Nie slucham muzyki ze satanistycznym przekazem w tekscie. O to ci chodzio?
Hoffka Paffka Suffka!

Infamis (offline) #179

Member since Dec 2005 · male · · Location: GW
 Drogi fejdegeju, musze przynzać, iż jesteś cieciem jakich mało :) Twoja wypowiedz jest niczym oświadczenie o twojeje głupocie :) . Dlaczego twierdzisz, ze ci ludzie byli zli, mieli jakis cel i tyle, mieli na tyle odwagi i potrafili wyrazac w sposob taki, a nie inny, wiadomo teraz nalezy to do histori, ale jakze zacnej :) Sam przyznaj, ze chcialbys patrzec jak jakis kosciol plonie i katole sraja po gaciach. Elektroniczna muzyka jest wporzadku, ale nie jestes i raczej nie bedziesz w stanie pojac istoty metalu, Per Yngve Ohlin jeśli miałby dalej żyć to Atilla pewnie by przyklenoł i zesrał sie w gacie przy jego wokalach, ehhh true grim & necro  :-D  < to oznaka ich czasow, dlaczego ludzie teraz tak bardzo nie lubią czegoś takiego ? Bo są idiotyczne kapele pokroju dimu szit albo cof, ktore wykonczyly ten gatunek. Trzeba patrzec z dystansem na takie rzeczy, ale Deada raczej nikt nie powinien obrazac, bo malo bylo ludzi, ktorzy potrafili sie oddac muzyce do konca, z cala jej moca i ekspresja. Musze przyznac i tak, ze mnie zadziwiles pomiocie czempiona, ze masz pojecie o czyms takim jak inner cyrcle (jeszcze bylo te drugie i w polsce itd. itp nie musze tobie chyba tego pisac), no nic pozdrawiam ciebie i przesluchaj ten pierdolony live in leipzig, tak ku pamieci deada, chlopak byl przekurwiscie dobry w tym co robil i malo jest we wspolczesnej muzyce takich ludzi jak on, pozdro ! I PISZCIE KURWINY TUTAJ TYLKO NA TOTALNEJ PIZDZIE !
Sometimes in the dead of the night I mesmerize my soul
Sights and visions prophecies and horror
they all come in one

idn(moderator) (offline) #180
User title: falling alice
Member since Apr 2006 · · Location: przeważnie pionowe, choć zdarzają się odchyły.
Group memberships: Moderatorzy forum Apteka, Moderatorzy forum Psychodeliki/Alchemia, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
pikolo:
A ja mysle, ze wiem, o co feydowi chodzil bo sam tak mam. Nie slucham muzyki ze satanistycznym przekazem w tekscie. O to ci chodzio?
hę? co ma black metal wspólnego z satanizmem? nawet dimó bórger nie jest satanistyczne, więc wtf?

pewnie, jest np. Blut Aus Nord, ale z Mayhemem, Emperorem czy innymi Darkthronami poza instrumentarium nic wspólnego nie ma. a mowa jest o inner circle, czyli właśnie okolicach trv norsk arysk blak metal rah.
szatan.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 10  11  12  13  14  15  16  17  18  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-08, 19:57:08 (UTC +01:00)