Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Depresanty Kodeina RSS
Kodeina - Wątek Ogólny

Announcement

2009-05-29, 08:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2  3 ... 317  318  319  320  321 ... 486  487  488  next 
ArkejD (offline) Warnings: 1 #4771

User title: Potłuczony Kodeinowiec
Member since Jul 2007 · 661 posts · male
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 436682
No i dobrze, będzie więcej dla nas. :]
coca-cola (offline) #4772

User title: open your inner art
Member since Dec 2007 · 169 posts · female · Location: Kraków
sorry ale mam szybkie pyt..a nie chce mi sie szukać. Antidol rozpuszczony w zimnej wodzie trzeba koniecznie zostawić na dobę? dzięki
ArkejD (offline) Warnings: 1 #4773

User title: Potłuczony Kodeinowiec
Member since Jul 2007 · 661 posts · male
? Nie wiem w jakim celu chcesz zostawiać antka na dobę, nic takiego nie jest konieczne.
xxxzzzxxx (offline) #4774

User title: I chuj.
Member since Nov 2007 · 2479 posts · male · Location: Chujem do góry
Jak zostawisz kodeine na 3 miesiące w kompoście to zajdzie reakcja i powstanie 3-metylofentanyl.

Bluza/koszulka/torebka (na antidole %-D) dla kodeinisty :)
http://www.primitivestate.com/product.…?dept_id=14&p…
Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność...
NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!
This post was edited on 2008-11-20, 02:55 by xxxzzzxxx.
deHuann (offline) #4775

Member since Jan 2007 · 171 posts ·
Userd jestem z Toba tez rzucam pierdole to gowno... Kode wcinam prawie 2 lata od prawie dwoch miechow po 900mg+330mg DXM z 2-3 razy w tyg. samo 900 kody slabo mnie rusza, koda byla spoko gdy starczaly 2 op antka zeby sie dobrze ujebac, a teraz to nawet euforii nie ma:/ najbardziej mnie wkurwia to, ze nie mam co robic jak nie wpierdalam kody (poza weekendem, bo w weekend cos sie zawsze dzieje), sprawy ktore kiedys mnie interesowaly, sprawialy mi przyjemnosc teraz sa dla mnie nie istotne, nic mnie nie cieszy wszystko mam w dupie, szczesliwy sie robie dopiero gdy trzymam w lapskach kilka paczek antka ehhh a gdy juz sie zapierdole dopada mnie moralniak i tak w kolko.. Czas na jakis dluzszy detox (nie powiem czasem nie wcinam kody po 3-5 dni ale jak dopada mnie skret to mysle tylko o jednym;] wiadomo:P) zaopatrzylem sie w paczke signopamu kupie se jakas 5-tke palenia kilka op thio i robie przerwe nie ma co. Na kode idzie morze forsy jedna bania to wydatek minimum 50 kilku zlotych (6op antka, 1op dexa jakies avio, szlugi) tragedia poprostu, zobaczymy jak to bedzie;]
Powodzenia Userd uda Ci sie jesli naprawde tego chcesz;]
anonimus (offline) #4776

Member since Nov 2007 · 1102 posts · · Location: czasem na łóżku, czasem na trawie, czasem w kosmos
szybkie pytanko, czy jeśli wziąłem pyralgine, którą poczęstowała mnie koleżanka (dodam ze brala ją jej świętej pamięci ciotka która miała raka) to czy dorzucenie do tego 150 mg kodeiny to dobry pomysl? wiem tylko ze ta pyralgina jest w wysokiej dawce dokładnie mi nie znanej.
नमस्ते

"Sometimes I feel like I'm alone
Sometimes I feel like I'm not that strong
Sometimes I feel so frail so small
Sometimes I feel vulnerable
Sometimes I feel a little fragile
A little fragile"
userd (zbanowany użytkownik) (offline) #4777

Member since Jun 2007 · 1409 posts · male · Location: Najpiękniejsza, najbogatsza Wielkopolska
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
     Pozwól, że spytam na chuj była ci ta Pyralgina :cool:
Dn. 20.06.2009 r. na zawsze zakończyłem moją działalność na forum HR.
anonimus (offline) #4778

Member since Nov 2007 · 1102 posts · · Location: czasem na łóżku, czasem na trawie, czasem w kosmos
na pierdolony ból pleców myślałem że żebra po kolei wypluje  :-/
नमस्ते

"Sometimes I feel like I'm alone
Sometimes I feel like I'm not that strong
Sometimes I feel so frail so small
Sometimes I feel vulnerable
Sometimes I feel a little fragile
A little fragile"
CosmoDo (offline) #4779

User title: Paranormalny
Member since Aug 2006 · 1967 posts · male · Location: żeniePoło
 Dziś 4 dzień bez kodeiny . NIe ciągnie mnie i żadnych objawów abstynencyjnych też nie ma . Dobrze, że się w pore opamiętałem . wracam do starego trybu czyli koda raz na tydzień .
Jebać herezję i te pogańskie obrządki katolików !

Od 28.VI - Przerwa w ćpaniu ... do odwołania :/
coca-cola (offline) #4780

User title: open your inner art
Member since Dec 2007 · 169 posts · female · Location: Kraków
 Nigdy nie ciągneło mnie do "szprycowania" się lekami (oprócz tussi przy sesji) ale, że akurat jestem chora i mi się śmierlenie już nidzi siedzenie w domu to przy okazji jak byłam w aptece po "normalne" leki, coś mnie inteligentnie wzieło i zakupiłam ten Antidol 15. Zrobiła ekstrakcje zgodnie z opisem z dwóch opakowań i wypiłam wczoraj o godz 00:00 300mg płynu o zabarwieniu mętnej wody. Jedyne co poczułam to może chwilową euforie (może to było placebo) a potem cholerne zmęczenie i lekki ból głowy. Pewnie napiszecie o tych receptorach...ale to lipa, że trzeba czekac na takie coś jak już człowiek złapał chcice to może by już to cholerstwo podziałało!! ..mam nadzieje, że nic nie zchrzaniłam w ekstrakcji.(moża ta "pierwsza" woda za zimna.. <_< )
CosmoDo (offline) #4781

User title: Paranormalny
Member since Aug 2006 · 1967 posts · male · Location: żeniePoło
 @koka . Nawet jakbys schrzanila tot aka dawka przy wyrobionych receptorach adej zajebista faze . Po prostu 1st jest jkai jest . Nie wykluczone,ze kolejne tez takie3 beda . A tak na serio to odpusc kode , więcej dla nas .
Jebać herezję i te pogańskie obrządki katolików !

Od 28.VI - Przerwa w ćpaniu ... do odwołania :/
xxxzzzxxx (offline) #4782

User title: I chuj.
Member since Nov 2007 · 2479 posts · male · Location: Chujem do góry
In reply to post #4780
Ekstrakcja jest tak banalna, że nie da się jej spierdolić. No chyba, że ktoś pył tabletkowy wrzątkiem pojedzie..

Kurwa, myślałem, że dziś dojdzie kratom a tu chuj. Ide się zapierdolić metylomorfiną :]
Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność...
NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!
userd (zbanowany użytkownik) (offline) #4783

Member since Jun 2007 · 1409 posts · male · Location: Najpiękniejsza, najbogatsza Wielkopolska
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
      A ja dzisiaj przez całe popołudnie walcze sam ze soba  :blush:  Co chwila pojawiają się myśli: zajeb sobie 600 mg, co będziesz dzisiaj robił, przecież jest piątek. A z drugiej strony, weź sobie odpuść przejebiesz 25 zł i postanowienia chuj strzeli. Jeśli przywale to gdy się załaduje od razu pojawią się wyrzuty sumienia, że jednak trzeba było nie brać i tak w kółko :-/
      I tak cały czas, trzy razy jechałem na zakupy do aptek i trzy razy zawracałem. Nie jest to ciekawa sytuacja  bo czuje, że myśli o zajebaniu kody biorą górę nad abstą. Jeśli nie zajebie to faktycznie wieczór będe miał spierdolony, w piątki nie mam zwyczaju nigdzie wychodzić a bez kody to nawet tv mnie nudzi, przegrywam też w snooka na WP ;]
     Zwały fizycznej w ogóle nie mam ale ciśnienie psychiczne nie pozwala mi o niczym innym myśleć. Chujnia z grzybnią. Ale qrwa wytrzymam dzisiaj, zaraz zamkną apteki i będe musiał wytrzymać. Co prawda jedna będzie miała dyżur ale i tak nie kupuje w jednej aptece 4 opakowań bo jest przypał. A dwóch to nawet w piętach nie poczuje ;-)
Dn. 20.06.2009 r. na zawsze zakończyłem moją działalność na forum HR.
qqq111 (offline) #4784

Member since Dec 2007 · 79 posts ·
Ostatnio poprosiłem 9 opakowań Thiocodinu. %-D Dał 8 (więcej nie było) i dodał "tylko niech się pan tym nie zatruje". :cheesy:

A wczoraj jak kupowałem 5 to aptekarki między sobą "niedługo i tak będzie na receptę".
Mules (offline) #4785

Member since Feb 2008 · 244 posts ·
Userd: Skoluj sobie smoke, zajmij sie czytaniem czegoś. Mi ta opcja w chuj pomaga w leczeniu uzależnień.
A teraz jestem akurat po bace i 330 mg. Wlasnie koda bierze górę. sieah! :D
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 317  318  319  320  321 ... 486  487  488  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-07-04, 08:57:47 (UTC +00:00)