Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Legalizacja Art. 62 RSS
Co należy odpowiadać na "skąd masz?"
żeby nie sprzedać źródła
Page:  1  2  3  4  5  next 

Kazik (offline) #1

Member since Sep 2006 · male · · Location: Sopot dolny
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
Subject: Co należy odpowiadać na "skąd masz?"
  Pytanie jak w tytule. Daliśmy się złapać z 0.08 g suszu w lufce, wizyta na komisariacie. Zły policjant, dobry policjant. Najlepszy policjant mówi, że "da się tak zrobić, że nic nie będzie, jak powiesz skąd masz". Co należy odpowiedzieć miłemu funkcjonariuszowi, żeby nie sprzedać kolegi albo koleżanki która sprzedała albo udzieliła bez korzyści majątkowych, ale jednocześnie by sprawić wrażenie kooperującej osoby. Tzn. żeby funkcjonariusz nabrał przekonania, że "chcę pomóc, bo chcę żeby nic nie było" a nie "spierdalajcie, gitowcy nie sypią".

Co należy mówić na "skąd masz"? Ja bym się skłaniał ku "kupiłem od typa na rogu na dworcu, którego nie znam, ale mogę wam opisać jak wygląda i gdzie to było", ale czy to jest do łyknięcia i czy nie skończy się użyciem przemocy?

O wypowiedzi proszę tylko osoby w temacie, kozaczków, którzy nie byli nigdy na 24 i ufają że policja nigdy wpierdol nie spuszcza i polecają z uśmiechem wciskać kit - nie pytam.
Raczej nie zakładaj się z Bogiem, bo nawet jak wygrasz, to przegrasz.

delirka (offline) #2

User title: markiza
Member since Feb 2006 · female ·
 tego co słyszę to mam łatwiej, bo jestem dziewczyną. Mówię coś w stylu, że poznałam jakiegoś gościa, spodobał mi się no i mnie poczęstował. Jak sie pyta jak wygladał i gdzie to było mówię , że tu i tu, taki osiedlowy pub i ze koleś  blondyn, i że go nie znam.
"Wkrótce drogi prowadzące ku morzu ozdobione zostaną mimozami. Kobiety będą nosiły sukienki z lekkiego materiału. Wielkie niebo będzie czyste i piękne. Kasjuszu! Oto uśmiechy życia!"

Pobaw się ze mną!

czajnikof (offline) #3

Member since Aug 2007 · · Location: a w dupie jak nie wiesz gdzie
Skąd? Na dyskotece od jakiegoś typa.

delirka (offline) #4

User title: markiza
Member since Feb 2006 · female ·
Jo a w środku tygodnia po 24, sam na osiedlu?
"Wkrótce drogi prowadzące ku morzu ozdobione zostaną mimozami. Kobiety będą nosiły sukienki z lekkiego materiału. Wielkie niebo będzie czyste i piękne. Kasjuszu! Oto uśmiechy życia!"

Pobaw się ze mną!

czajnikof (offline) #5

Member since Aug 2007 · · Location: a w dupie jak nie wiesz gdzie
Taki dobry motyw dałem i się musiałaś przyczepić  %-D
Ok, to może: "stałem sobie przed szkołą a tu podszedł jakiś mężczyzna w podeszłym wieku i mnie poczęstował, mówiąc że to cukierasy".

Klg (offline) #6

User title: Biegne i gonie zycie swoje...
Member since Sep 2007 · male · · Location: Doncaster
Skad ?
znalazlem  %-D

wiem jestem pojebany  :wall:
Smutno mi bo sie najebalem,mama bedzie krzyczec...
mamo nie chcialem!

yam'teoretyk(zbanowany użytkownik) (offline) #7

User title: ZBoWiD
Member since Apr 2006 ·
Group memberships: Zbanowani użytkownicy
Kupiłem na stadionie X-lecia.
/nie wierzą.../
TAK KURWA JEŻDŻĘ NA STADION PO GRAMA JARANIA I SKARPETKI. <i teraz oczekujesz na plaskacza>  :-D
Bij kora, nie pierdol!

Norman (offline) #8

Member since Nov 2007 · male · · Location: Breslau
mozna powiedziec, ze kupiles akurat tego ciucha w lumpeksie i towar odziedziczyles. mimowolnie. ; D

xxxzzzxxx (offline) Warnings: 1 #9

User title: I chuj.
Member since Nov 2007 · male · · Location: Chujem do góry
Najlepiej pokazać na kogoś kto nieopodal biegnie i powiedzieć, że to od niego i ma ze 2 kilo przy sobie, wtedy Cię zostawią i pobiegną za nim :]
Sprawdzone  %-D
Oczywiście nie ma to sensu gdy policja ma Twój dowód.
Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność...
NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!
This post was edited on 2008-11-20, 20:33 by xxxzzzxxx.

Jezus(Moderatorzy forum Hydepark) (online) #10

User title: Jesus H. Cox
Member since Mar 2007 · male · · Location: Sacred Heart Hospital
Group memberships: Moderatorzy forum Hydepark, Użytkownicy
Taa, a jak będzie dwóch i jeden zostanie z Tobą?
Ja bym chyba zaczął wkręcać coś w stylu "kupiłem od jakiegoś gościa który mnie zaczepił pod szkołą / na dworcu".
"Czuję się gwiezdnie"

banshee (offline) #11

Member since Aug 2007 · female ·
Hehe xzx ma rację, podobny motyw kiedyś ja zrobiłam jak goniłam chłopaka środkiem ulicy ( a trzeźwi nie byliśmy )  no i pały do mnie podjeżdżają ( chłopak był ze 40 metrów dalej ) i już chcieli mandacik albo upomnienie, pewnie alkomat też ( bo to było przy okazji większej imprezy ) a ja do nich : TO JEGO GOŃCIE, TO ZŁODZIEJ, UKRADŁ MI RZECZY ( kurwa do dzisiaj nie wiem dlaczego to wymyśliłam i śmieje się z tego ) pałarze oczywiście szybko do auta i za chłopakiem ( wtedy np ja mogłam uciec gdybym coś przy sobie miała )  podjechali do chłopaka, kazali mu wszystko z kieszeni wyciągnać, ja podchodzę do nich ( bo czemy nie? ) i oni się pytają, co on mi ukradł, a ja mówię" 9 miesięcy życia i serce!"  chłopak w szoku, pałarze oczy jak 5 zł i  powiedzieli " takimi sprawami to my się zajmujemy, proszę załatwić to miedzy sobą i nie biegać po ulicy"
a później u mnie w mieście chyba Ci sami pałarze nas spisywali i ja nie wiedzialam, że to oni i że w ogóle nas ( mnie i chłopaka ) pamietają, a  oni z tekstem ' My pana znamy panie, i panią też, z wakacyjnej imprezy"

koniec :P

edit: Jezus, u mnie było 2 pałarzy i obydwaj pojechali.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam... :)

xxxzzzxxx (offline) Warnings: 1 #12

User title: I chuj.
Member since Nov 2007 · male · · Location: Chujem do góry
Jeżeli jeden zostanie to pokazać na innego typa i powiedzieć "o, a ten sprzedaje amfetamine pod szkołą"  %-D
Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność...
NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!
This post was edited on 2008-11-20, 20:46 by xxxzzzxxx.

Jezus(Moderatorzy forum Hydepark) (online) #13

User title: Jesus H. Cox
Member since Mar 2007 · male · · Location: Sacred Heart Hospital
Group memberships: Moderatorzy forum Hydepark, Użytkownicy
"A w tym bloku w piwnicy Al-Kaida bombę buduje ! Serio ! "
"Czuję się gwiezdnie"

sKooN (offline) #14

User title: Uncle Blunt
Member since Mar 2008 · male ·
- skąd masz te narkotyki?
- od Marcina
- jakiego Marcina?
- tego co cie w zad pocina
i chuj

yam'teoretyk(zbanowany użytkownik) (offline) #15

User title: ZBoWiD
Member since Apr 2006 ·
Group memberships: Zbanowani użytkownicy
Od vienia i pelsona też przejdzie :-D
Bij kora, nie pierdol!
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  1  2  3  4  5  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-09, 08:32:34 (UTC +01:00)