Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Magiczny Ogród Inne RSS
Ruta stepowa - Wątek Ogóny
Page:  previous  1  2  3  4  5  6 

Dr.Morley (offline) #76

Member since Mar 2008 ·
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 333651
Witam,

Mieszal ktos z Was moze rute z LSD? Gdzies tam wyczytalem, ze wzmacnia LSD i kilka innych psychodelikow, ale wszystko kreci sie wokol LSA z powoi glownie i znikad znalesc moge szczegoly jakies odnosnie LSD. Jezeli taki miks faktycznie dziala i jest skuteczny to jakie proporcje ruty na jeden karton ( Hofmanna jakby ktos pytal).
Z gory dziekuje za odpowiedz i pozdrawiam.
Jestem tu w celach edukacyjnych.

pokolenie Ł.K. (offline) #77

User title: Waran
Member since Feb 2007 ·
Podobnie jak z LSA, nie ma jakichś specjalnych proporcji-potrzebne jest po prostu tyle ruty,żeby skutecznie zablokować MAO, czyli ok. 3-5 g.
— Proszę się wyłączyć — powiedział ogarnięty nagłym lękiem
Runciter. — Rozmawiałem z moją żoną Ellą; skąd pan się tu
wziął?
— Nazywam się Jory — nadpłynęła myśl — i nikt ze mną nie
rozmawia.

innuendo (offline) #78

Member since Feb 2008 · · Location: Kraków
A ja dzisiaj w zielarskim zupełnie przypadkowo natknąłem się na paczkę suszu z napisem "ruta zwyczajna"

Spotkał się ktoś wcześniej z czymś takim? Nie znalazłem w necie prawie żadnych informacji. I najważniejsze: czy może mieć podobne działanie do ruty stepowej?
No one told you when to run, you missed the starting gun.

borrasca(Karczmarz)(moderator) (offline) #79
Member since Jun 2007 · male ·
Group memberships: Karczmarz, Moderatorzy forum Knajpa, Moderatorzy forum Magiczny Ogród, Moderatorzy forum Psychodeliki/Alchemia, Moderatorzy forum Psychodeliki/Ogród, Moderatorzy forum Uwagi, Moderatorzy Neuro Groove, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
http://pl.wikipedia.org/wiki/Ruta_zwyczajna

http://www.alveo.be/ziola,ruta_zwyczajna.html

Ręce opadają.
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

pilleater (offline) #80

User title: X.Y. von pilleater de pigúłożerca
Member since Feb 2007 · · Location: Kłodzko
No co zrobisz, gógle bolą ;]
jebany Stalin niedobry człowiek !

Salvinoria

Kwidron (offline) #81

Member since May 2007 · male · · Location: Kraina latających noży :D
innuendo:
A ja dzisiaj w zielarskim zupełnie przypadkowo natknąłem się na paczkę suszu z napisem "ruta zwyczajna"

Spotkał się ktoś wcześniej z czymś takim? Nie znalazłem w necie prawie żadnych informacji. I najważniejsze: czy może mieć podobne działanie do ruty stepowej?
Chcesz potem poronić, to ćpaj to  %-D

haps (offline) #82

Member since May 2008 · male · · Location: kuj-pom
Wzialem ostatnio dokladnie odwazone 7g sproszkowanej ruty. Faza przerosla moja oczekiwania. Weszlo po okolo 40 minutach od konca aplikacji (zalalem te zmielone nasiona woda i zanim wypilem minelo 30 minut - nigdy wiecej w zyciu nie bede tego w ten sposob bral, co za swinstwo!). Na poczatku delikatnie euforia i wogole milo sie czulem, pozniej myslotok, efekty wizualne podobne do benzydaminy, smugi za komorka, wszystko tak chaotycznie blyskalo, ciezko mi w sumie opisac co sie dzialo. Cala faze przelezalem na lozku z powodu dolegliwosci zoladkowych ;/ Niepotrzebnie spawa powstrzymywalem moze po wyrownaniu zawartosci zoladka byloby dobrze. Gdyby nie ten smak i nudnosci byloby naprawde milo i mocno.

Dodam jescze ze CEVy byly bardzo fajne, a faza trwala od okolo 19 do 1 w nocy, jak przeszlo bez problemu zasnalem. Rano bardzo dobre samopoczucie, zero kaca.
This post was edited on 2008-09-03, 20:05 by haps.

afobam (offline) #83

Member since Sep 2006 · male ·
ku... a u mnie ruta lezy juz pare miechow i jakos nie moge jej przyjac, przegiecie to jest. Jak prubowalem z galka to mialem kilka prub i wreszcie sie udalo, a ztym nie mam tyle materialu zeby sobie pozwolic na marnotrastwo. Czekam wreszcie na okazje zamowienia kapsulek zelatynowych. Ktos wie czy mozna kupic cos podobnego w aptece? ? ?

borrasca(Karczmarz)(moderator) (offline) #84
Member since Jun 2007 · male ·
Group memberships: Karczmarz, Moderatorzy forum Knajpa, Moderatorzy forum Magiczny Ogród, Moderatorzy forum Psychodeliki/Alchemia, Moderatorzy forum Psychodeliki/Ogród, Moderatorzy forum Uwagi, Moderatorzy Neuro Groove, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
Taki problem ze smakiem?
Peace is a lie, there is only passion. Through passion, I gain strength. Through strength, I gain power. Through power, I gain victory. Through victory, my chains are broken. The Force shall free me.

gringo (offline) #85

User title: Life iS trip in the Dreams
Member since Feb 2007 · male · · Location: Underground
Mi tam ruta nawet smakuje ;-)  %-D  Szkoda tylko że jest ciężka na żołądek i pojawiają się mdłości. Przynajmniej u mnie. Na niektórych może tak nie działa...
everything is simpler than you think
and at the same time more complex than you imagine...

CosmoDo (offline) #86

User title: Paranormalny
Member since Aug 2006 · male · · Location: żeniePoło
 Ja po sproszkowanej rucie nigdy nie miałem mdłości . Zawsze przepijałem herbatką z imbirem . Oj, ruta ma strasznie hujowy smak jak dla mnie . Taki intensywnie gorzki , błęeee.
Mamo, ja kcem kfaśną zóópęęę ! ! !

CosmoDo (offline) #87

User title: Paranormalny
Member since Aug 2006 · male · · Location: żeniePoło
Subject: RYTA PLUS KAKAO ( TEOBROMINA )
 Jak myślicie ? Co by dało wypicie mocnego kakao po dwóch godzinach od spozycia 3g ruty ?
Mamo, ja kcem kfaśną zóópęęę ! ! !

pokolenie Ł.K. (offline) #88

User title: Waran
Member since Feb 2007 ·
afobam, 2008-11-21, 02:02:
Czekam wreszcie na okazje zamowienia kapsulek zelatynowych. Ktos wie czy mozna kupic cos podobnego w aptece?

w shamanshopie mają dobre i tanie wegetariańskie kapsułki,  w dwóch spokojnie upchasz gram zmielonej ruty.
— Proszę się wyłączyć — powiedział ogarnięty nagłym lękiem
Runciter. — Rozmawiałem z moją żoną Ellą; skąd pan się tu
wziął?
— Nazywam się Jory — nadpłynęła myśl — i nikt ze mną nie
rozmawia.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3  4  5  6 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-09, 08:36:49 (UTC +01:00)