u mnie jedynie mix methylonu z butulonem... działanie? sam nie wiem, może to kwestia tego, że pierwszy raz od dłuższego a raczej od długiego czasu zarzucałem cokolwiek na imprezie tanecznej oprócz alku...dawką było po ~150mg obu substancji zmieszanych i jednoczesnie wprowadzonych w organizm za pomocą tego fajnego narządu, który dostarcza nam tak wiele ciekawych informacji na temat otoczenia za pomoca zapachu...
owy mix z pewnościa dostarczył mi sporo energi aby móc przeskakać sporą cześc nocy przy rytmach ragga jungle i powyginać się na spokojnie przy dubstepach... efekt euforyczny był jak dla mnie bardzo krótkotrwały, nie pamietam teraz ile poprzednio zazywałem samego methylonu lub to w połączeniu z doves2 bo sprawdzać teraz tego nie będę ale w jakims poście zawarte informacje te byc powinny w topiku tyczącym się się methylonu...i teraz oczywiście dopadło mnie pewne zbładzenie w tematach bo jednak wpis ten własnie tam powinien się zjawića nie tutaj..lecz cóż babie po tym jak i tak z wozu już spadła..w kazdym bądź razie efekt euforyczny był odczywoalny przy wcześniejszym spotkaniu z methylonerm niż po jego mixie z butylonem..ale sądzę że wysiłek fizyczny mógł mieć w tym jakiś udział lecz nie wypowiadam się zdecydowanie na ten temat, tym bardziej, że jestem w takowych substancjach totalnie początkujący...
pzdr