Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Psychodeliki RSS
LU i NEO doves, czyli ketony
ktoś brał? jakieś dokładne informacje dot. składu?
Page:  previous  1  2  3 ... 9  10  11  12  13  14  15  16  next 

humite (offline) #151

Member since Dec 2005 ·
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 392259
Może ja jakoś słabo to przejżałem, ale gdzie tam tam jest mowa o tym że ta substancja jest w LU Doves? Wklej link do tych badań o których piszesz, bo coś mi się wydaje że głupoty piszesz.

Mayday (offline) #152

Member since Oct 2006 · male ·
http://www.dopalacze.com/redirect.…?action=pdf&goto=…

i same wykresy:
http://www.dopalacze.com/redirect.…?action=pdf&goto=…

To może być prawda bo diphenylprolinol z 3.1 dobrze wykryło i kilka innych rzeczy też, oprócz neorganics gdzie wykryło efedryne a przecież jej tam nie ma.
عشب
جهاد

nstec (offline) #153

Member since Jul 2006 ·
mam pytanko czy jezeli bede jadl duzo ważek,Doców i DOI to methylone bedzie mnie slabiej kopał?jeśli tak trzeba bedzie z czegoś zrezygnować pytam sie bo pomiedzy tryptaminami i fenetyloaminami wystepuje tolerancja krzyżowa a methylone to keton ale to i to dziala na serotonine jak to w koncu jest?

p4g4y0zzz(X)(zbanowany użytkownik) (offline) #154

User title: P5Y<H0-5T1MUL4T0R
Member since Jan 2008 · male · · Location: KUrwa w dupie kurwa ;]
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
Najlepiej sprawdź to sam na sobie i bedziesz miał 100% pewności.
Nie traktuj życia poważnie, i tak nie wyjdziesz z niego żywy...

afobam (offline) #155

Member since Sep 2006 · male ·
Subject: SCD
Ostatnio stalem sie szczesliwym posiadaczem kapsuleki SCD. Nigdy tego nie prubowalem, a z tego co tu wyczytalem najlepiej jest to wciagac. Mam pytanie na ile kresek starczy mi jedna kapsulka i ile bedzie dobrze tak na pierwszy raz zeby w pelni to poczuc?? A moze lepiej lykac cala, zaznacze ze mam tylko jedna i chce jak najekonomiczniej ja wykorzystac. Help plz. Btw przy okazji prosilbym o adres tej najlepszej strony RC na priv bo jakos ciezko jest cos znalezc tu po za skrotem RC badz tez "szwedzi, dunczycy" :)

lucyper2 (offline) #156

Member since Jan 2006 · male ·
2 kreski. SCD można o kant dupy potłuc miom skromnym zdaniem.
For life is quite absurd
And death's the final word
You must always face the curtain with a bow.
Forget about your sin - give the audience a grin
Enjoy it - it's your last chance anyhow

mastman (offline) #157

Member since Feb 2008 ·
Afobam nie bądź pieprzonym leniem. Nawet na poprzedniej stronie w tym wątku podana została dokładna nazwa sklepu.

Cannabizzz776i99 (offline) #158

Member since May 2008 ·
http://forum.everyonedoesit.co.uk/showthread.php?t=138777
kurwać, mam te grubsze... ;/

Cannabizzz776i99 (offline) #159

Member since May 2008 ·
A na bigluv jakieś nowe kapsułki:
http://www.bigluv.co.uk/bliss-x-4-81-p.asp

Pawel_31 (offline) #160

Member since May 2008 · male · · Location: szczecin
W sobote spozylem 3 soves i powiem ze pieknie bylo nawet bardzo 3szt to jest minimalna ilosc zeby przetrwac cala noc tylko strasznie drogo to wychodzi wiec jak narazie(ze wzgledu na cene) nie ma alternatywy do naszych slabych kolek i pigol z bzp

nstec (offline) #161

Member since Jul 2006 ·
zastanawia mnie mix butylonu z mephedronem prubował ktoś?albo inaczej na zejsciu butylonu dorzucenie mephedronu.Rozkminiam to bo za krotko dziala butylon :/ a nastepne dawki butylonu nie dzialaja juz tak fajnie jak pierwsza.

Cannabizzz776i99 (offline) #162

Member since May 2008 ·
Z tego, co czytam to methylone z mephedronem się pięknie miksują, jak z butylonem nie wiem, ale powinno być podobnie.

na_jednej_nodze (offline) #163

Member since Jan 2007 ·
u mnie jedynie mix methylonu z butulonem... działanie? sam nie wiem, może to kwestia tego, że pierwszy raz od dłuższego a raczej od długiego czasu zarzucałem cokolwiek na imprezie tanecznej oprócz alku...dawką było po ~150mg obu substancji zmieszanych i jednoczesnie wprowadzonych w organizm za pomocą tego fajnego narządu, który dostarcza nam tak wiele ciekawych informacji na temat otoczenia za pomoca zapachu...
owy mix z pewnościa dostarczył mi sporo energi aby móc przeskakać sporą cześc nocy przy rytmach ragga jungle i powyginać się na spokojnie przy dubstepach... efekt euforyczny był jak dla mnie bardzo krótkotrwały, nie pamietam teraz ile poprzednio zazywałem samego methylonu lub to w połączeniu z doves2 bo sprawdzać teraz tego nie będę ale w jakims poście zawarte informacje te byc powinny w topiku tyczącym się się methylonu...i teraz oczywiście dopadło mnie pewne zbładzenie w tematach bo jednak wpis ten własnie tam powinien się zjawića nie tutaj..lecz cóż babie po tym jak i tak z wozu już spadła..w kazdym bądź razie efekt euforyczny był odczywoalny przy wcześniejszym spotkaniu z methylonerm niż po jego mixie z butylonem..ale sądzę że wysiłek fizyczny mógł mieć w tym jakiś udział lecz nie wypowiadam się zdecydowanie na ten temat, tym bardziej, że jestem w takowych substancjach totalnie początkujący...
pzdr

Cannabizzz776i99 (offline) #164

Member since May 2008 ·
Akurat aplikacja donosowa methylonu nie jest najlepszym na spożytkowanie tej substancji.

drobiu (offline) #165

Member since Sep 2007 ·
rzeklbym nawet ze methylone prawie wogole nie dziala donosowo, i nie mała ilosc tak zmarnowalem zanim sie ogarnalem ;)

mix methylone+mephedrone jak najbardziej polecam z tym ze mieszac oba po polowie normalnej ilosci bo jak bedzie np 200mg+200mg to lacznie daje to 400mg mixa a to moze sie okazac zdecydowanie za duzo..
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 9  10  11  12  13  14  15  16  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-09, 08:57:21 (UTC +01:00)