Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Psychodeliki Tryptaminy i Fenetylaminy RSS
BDF - Wątek ogólny
Bromo-DragonFLY

Announcement

2009-05-29, 08:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2  3 ... 39  40  41  42  43 ... 56  57  58  next 
golden afternoon (offline) #601

User title: Zygmunt Chajzer
Member since Aug 2008 · 759 posts · female · Location: nijakie.
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 435815
moge spytać ile mg na przeciętnym kartonie się uświadcza?
The mind can be terrible thing to tase...
xxxzzzxxx (offline) #602

User title: I chuj.
Member since Nov 2007 · 2479 posts · male · Location: Chujem do góry
Na tych co ja zajadam jest po 1mg. Tzn. według sprzedawcy jest 1mg, a czy jest tam tego tyle to niewiem
Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność...
NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!
golden afternoon (offline) #603

User title: Zygmunt Chajzer
Member since Aug 2008 · 759 posts · female · Location: nijakie.
In reply to post #601
czyli karton na dwie osoby powinien być ok, na mikołaja planuje sobie prezent zrobić i na ważce potripować  %-D
The mind can be terrible thing to tase...
5r>- (offline) #604

Member since Dec 2007 · 377 posts · male · Location: zależy na czym xd
i jak by jeszcze ładnie śniegu spadło, to w sumie czemu nie  :-D
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
kapo (offline) #605

Member since Dec 2007 · 425 posts · male · Location: Gdynia
Teraz moze byc slabsza partia dragonfly ale nadal bedzie OK  znaczy 1 mg ale w czym innym lezy problem Sami sie przekonacie ;)
I to przez bardzo dlugi okres czasu .
Gwynnbleid (offline) #606

Member since Jan 2008 · 1426 posts ·
no mnie 750 ug elegancko porobiło, idealnie nie za mocno nie za słabo. Po calaku (ok 1mg) sądze że już mogłoby z lekka z butków wysadzić  %-D
Responsible Drug User
http://en.wikipedia.org/wiki/Responsible_drug_use
kapuha (offline) #607

Member since Dec 2006 · 31 posts ·
In reply to post #605
zajadlem wczoraj ~500ug i powiem tak pierdole w odbyt wazke :F wole kwasa sobie zajebac ;] lsd rlz !! ;]
kurwa wjechalo mi o kolo polnocy a dalej mam oczy jak 5zl oO a trip marny, nic ciekawego imo strasznie sztuczna bania
hitori (offline) #608

User title: hitori
Member since Dec 2007 · 758 posts · male · Location: bdg
wiesz ciezko porownywac wazke do kwasa.
 ;-)
Wazka czasem chujowo klepie.
i za dlugo dziala
nafeca organizm
ale czasem fajne jazdy po niej są
a jutro ayahuaska a jutro ajahuasca!
Gluciorro (offline) #609

User title: just another freak in the freak kingdom
Member since Nov 2007 · 353 posts · male · Location: Bydgoszcz
In reply to post #607
kapuha:
zajadlem wczoraj ~500ug i powiem tak pierdole w odbyt wazke :F wole kwasa sobie zajebac ;] lsd rlz !! ;]
kurwa wjechalo mi o kolo polnocy a dalej mam oczy jak 5zl oO a trip marny, nic ciekawego imo strasznie sztuczna bania

Hm, a właściwie czego się spodziewałeś po 500ug? Co prawda różne substancje działają inaczej na różnych ludzi, ale myślę, że jednak 1000 to sensowna dawka.
Za pierwszym razem gdy wziąłem 1 mg było nawet za słabo. Za drugim razem po niby takiej samej dawce było już mocniej, chociaż właściwie mniej ciekawie.
Właśnie przeszedłeś silną sesję terapii elektrowstrząsowej i jesteś bardziej zrelaksowany, niż kiedykolwiek. Wszystkie traumy z dzieciństwa w magiczny sposób rozpłynęły się - wraz z większością twojej osobowości.
kapuha (offline) #610

Gluciorro:
kapuha:

Hm, a właściwie czego się spodziewałeś po 500ug? Co prawda różne substancje działają inaczej na różnych ludzi, ale myślę, że jednak 1000 to sensowna dawka.
Za pierwszym razem gdy wziąłem 1 mg było nawet za słabo. Za drugim razem po niby takiej samej dawce było już mocniej, chociaż właściwie mniej ciekawie.

nom next time biore ~1.4mg bo tyle mi zostalo i uderzam na bibe  %-D  wlasnie, br-df nadaje sie na imprezy ?? tak zeby poszalec na parakiecie  :-D
czajnikof (offline) #611

User title: czajnik
Member since Aug 2007 · 1672 posts · · Location: Czajniczkowo
@kapuha

Gwarantuje Ci, że będzie się działo. A czy pozytywnie to już tylko od Ciebie zależy. Jak dla mnie bomba.
Dfy stymulują więc kolejny plus.

Jedynym sprzeciwem zdają się być wariacje w żołądku.  <_<
uświadom to sobie
GrupaOlewającaWładzę (moderator) (offline) #612
User title: zonk
Member since Dec 2005 · 1007 posts · male · Location: kraina nicości
Group memberships: Moderatorzy forum Etnobotanika, Moderatorzy forum Inne/Ogród, Moderatorzy forum Psychodeliki/Ogród, Moderatorzy forum Stymulanty Roślinne, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
ta. a z impry za kółkiem.
wg mnie te 2. rzeczy nie idą w parze. i zdania nie zmienię.
"Prawda jest daleko bardziej potężna niż jakakolwiek broń masowej zagłady" Mahatma Gandhi
www.aztekium.fora.pl - najbardziej psychodeliczne polskie forum etnobotaniczne
kapuha (offline) #613

za kołkiem ? nie mam auta  :-p
Gluciorro (offline) #614

User title: just another freak in the freak kingdom
Member since Nov 2007 · 353 posts · male · Location: Bydgoszcz
moim zdaniem w ogóle psychodeliki się za bardzo nie nadają do przebywania między ludźmi nie będącymi na nich; najlepsze tripy są w spokojnych miejscach wśród innych będących pod wpływem.

ale może to kwestia gustu.
Właśnie przeszedłeś silną sesję terapii elektrowstrząsowej i jesteś bardziej zrelaksowany, niż kiedykolwiek. Wszystkie traumy z dzieciństwa w magiczny sposób rozpłynęły się - wraz z większością twojej osobowości.
Halik (offline) #615

User title: Gekon
Member since Aug 2007 · 738 posts · male · Location: Nigdzie Indziej
Tryptaminy jak najbardziej, ale fenetylaminy typu doc czy df sa moim zdaniem zajebiste na dobra impreze z dobra muzyka. Dla mnie to czasami lepsze niz mdma, zwlaszcza ze dlugo dzialaja, wiec starczy akurat na cala impreze ;)
sprawiedliwość ma oczy i fiskalną kasę

<3 Mya
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 39  40  41  42  43 ... 56  57  58  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-07-04, 07:22:49 (UTC +00:00)