Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Apteka DXM RSS
DEXELEET
Knajpa dekstrofanów - Offtop.
Page:  previous  1  2  3 ... 28  29  30  31  32 ... 50  51  52  next 

golden afternoon (offline) Warnings: 1 #436

Member since Aug 2008 · male · · Location: zieloooooooooooneeeeeeee ;D
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 436756
właśnie zauważłem że pogryzłem sobie rękę :XXX
"Lubię mieć czas, lubię, na wznak lubię leżeć i czasem lubię później wstać, lubię wśród ludzi być czasem, lubię być sam, lubię nie robić nic a czasem tylko lubię sie śmiać"   

Natanael - Wszystko to co lubię

gringo (offline) #437

User title: Life iS trip in the Dreams
Member since Feb 2007 · male · · Location: Underground
golden afternoon:
właśnie zauważłem że pogryzłem sobie rękę :XXX

O kurwa, no to ładną miałeś fazę... Czasem tak działa, sam się przekonałem i szczerze to chyba nikt nie wie od czego to zależy. Moje 3 pierwsze fazy na DXM w tym miesiącu były zupełnie inne, jedna nawet podobna do Twojej, z tym że ja dałem się ponieść i starałem nie panikować, trzeba chyba najzwyczajniej kochać nieogar %-D Zastanawiam się wciąż jak moja przedostatnia podróż zmieniłaby się gdybym zamiast 300mg dał 450mg deksa. To już z pewnością nie byłaby taka piękna grzybowa faza bo Acodin przeważałby w niej i zamiast chodzić (niezdarnie ale jednak) oraz podziwiać OEVy to bym leżał w łóżku i próbował ogarnąć masakryczne CEVy. Dziwny jest ten deks... :diabolic:
everything is simpler than you think
and at the same time more complex than you imagine...

golden afternoon (offline) Warnings: 1 #438

Dziwny jest ten deks... :diabolic:

mnie przeraził : (

szacun za twoj poprzedni miks, ze potrafiłes to ogarnac...
"Lubię mieć czas, lubię, na wznak lubię leżeć i czasem lubię później wstać, lubię wśród ludzi być czasem, lubię być sam, lubię nie robić nic a czasem tylko lubię sie śmiać"   

gringo (offline) #439

NO STRESS KURWA ;}

:-D

golden afternoon (offline) Warnings: 1 #440

to sie odnosi do czego innego xP ide, moze cos sie przespie porzadniej wkoncu :p

Lilah (offline) #441

Member for 2 months ·
Ja miałam podobny miks w sobotę i bardzo pozytywnie, oczywiście pozytywnie na Dmxowy sposób. Stawałam się każdą osoba o której pomyśłałam, byłam w pokoju znajomego z którym gadałam na gg, wchodziłam do komputera, wszystko wokół rosło i malało na przemian... wydawało mi się że poszłam spac o pierwszej ale koleżanka z dołu mi mówiła że jeszcze o 4 się tłukłam po pokoju- tego juz nie pamiętam.
Najfajniejsze było uczucie latania:> powtórzę na pewno:))
w poprzednim życiu byłam kotem

gringo (offline) #442

Lilah:
Ja miałam podobny miks w sobotę i bardzo pozytywnie, oczywiście pozytywnie na Dmxowy sposób. Stawałam się każdą osoba o której pomyśłałam, byłam w pokoju znajomego z którym gadałam na gg, wchodziłam do komputera, wszystko wokół rosło i malało na przemian... wydawało mi się że poszłam spac o pierwszej ale koleżanka z dołu mi mówiła że jeszcze o 4 się tłukłam po pokoju- tego juz nie pamiętam.
Najfajniejsze było uczucie latania:> powtórzę na pewno:))

Dokładnie, motywy latania są bardzo przyjemne. Spróbuj sobie kiedyś wyobrazić (leżąc na wyrku) że łóżko to obłok lub chmura i lecisz sobie w przestworzach %-D W ogóle po deksie co chcesz to masz, wystarczy pomyśleć ;]

CosmoDo (offline) #443

User title: Paranormalny
Member since Aug 2006 · male · · Location: żeniePoło
 Oj tak ,po Deksie można mieć wszelakie opcje, więc każdy bad trip to wynik nie umiejętności/braku doświadczenia w kierowaniu fazy . Ja dziś pierwszy dzień odpoczynku po długim ciągu i powoli wychodzi zmęczenie,a le mimo to jest dobrze .
Mamo, ja kcem kfaśną zóópęęę ! ! !

Wawoj (offline) #444

User title: Space Monkey.
Member since Dec 2007 · female · · Location: Orbita okołoziemska
Ja lubię sobie wkręcać, że leżę na wielkim hamaku bądź huśtawce zawieszonej gdzieś wysoko w kosmosie.
Wiem, że to nie ma sensu, ale za to jest bardzo przyjemne.  :-D

Oj Golden, nieciekawie to wygląda, kiedy tak opowiadasz. Jedyny bad trip, jaki miałam wiązał się z rzyganiem i odświeżaniem filmu co kilka sekund, więc pomijając ogólny nieogar, nie było tragedii.
Jeszcze nie próbowałam dxm + mj, może najwyższy czas.

To jak, z kim się dzisiaj spotkam w astralu?  :cheesy:
I don't need no arms around me.
And I don't need no drugs to calm me.

Great depression (offline) #445

Member since Apr 2007 · male · · Location: Czarna cicha spokojna pustka.
Wawoj:
To jak, z kim się dzisiaj spotkam w astralu?  :cheesy:

Ze mną ;) Choć nie wiem czy bedziemy ten astral ogarniać...
Nie boję się juz...
Ja umrę   
Ja umrę...

Nagniot (offline) #446

Member since May 2008 · male ·
ID 436752
golden afternoon:
a ja wam powiem tak...

ZAKURWIŚCIE WIELKI BAD TRIP

Siema wszystkim.
A Tata Nagniot nie raz przestrzegał o DXM i Trawie. :)
Jak mało co kumpla nie zabiłem bo ubzdurałem sobie w Bad Tripie, że mnie chce zabić :).

Słuchajcie byłem wczoraj u psychiatry i siadam i mówię mu otwarcie.
Facet potrzebuje coś co mi zastąpi niskie dawki acodinu bo brałem nałogowo teraz już nie ale muszę coś mieć by normalnie funkcjonować.
On mi mówi - no tak tam jest kodeina już pisze. ( Drugi lekarz mówi, ze to pochodna kody, więc może się znają??? nie wiem).
I zapisał mi Zoloft, pod spodem małymi literkami napis Sertalinum. Kazik jak zaglądniesz, albo ktoś niech rozkmini czy to "DOBRE", bo np w ulotce jest napisane niepożądane działanie psychiczne - omamy, bezsenność pobudzenie, lek, koszmary senne, zmniejszenie popędu seksualnego, euforia.
To jest na karteczce w środku. Lista jest długa. Chyba dostałem mega power :).
"Ten, który walczy z potworami, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich".

jogurt (offline) #447

User title: OXER
Member since Dec 2005 · male ·
Sertralina, patrz dział antydepresanty.

Sertralina to obecnie jeden z najlepszych ssri, działa szybko, silnie, nie powoduje hiperprolaktykemii (to u facetów hujowa rzecz), blokuje silnie wychwyt zwrotny serotoniny (nie tak silnie jak dxm) oraz dopaminy (tu dxm tez dziala mocniej, ale za to sertralina robi to na dlugi czas). Sertralina ma tylko ten minus ze jest slaba na fobie społeczną i inne fobie, ale mocno dodaje pewności siebie oraz energii. Powinno ci sie spodobać, bierz według zaleceń, w aptece kupuj SetaLoft bo jest o wiele tanszy od zoloftu, a to to samo (setaloft chyba najtanszy jest na rynku).

Nie licz na działanie rekreacyjne, choć pewne wykazuje, ale lepiej uzywac zgodnie z zaleceniami, euforia jaką w ten sposób wywołuje jest już nieźle rekreacyjna.

PS. Fobia społeczna i pewność siebie sie nie wykluczają, sertralina dodaje pewności siebie w małej grupce najbliższych osób.

Pozdr.
Zróbmy se lot, desperado, jak Salvador Dali
!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!!i!i!i!i!!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i
TREE OF LIFE polska

golden afternoon (offline) Warnings: 1 #448

Nagniot:
golden afternoon:
a ja wam powiem tak...

ZAKURWIŚCIE WIELKI BAD TRIP

Siema wszystkim.
A Tata Nagniot nie raz przestrzegał o DXM i Trawie. :)

jakoś wcześniej nie znalazlem ani pol posta o tym ze to zly miks, musialo mnie to ominac sam nie wiem czemu ;x
Przeciez nie pakowalbym sie na gleboka wode wiedzac o tym ze jest gleboka... eh.
A ty Jogurt jak mozesz podsumowac to co mi sie stalo po tym miksie?

CosmoDo (offline) #449

User title: Paranormalny
Member since Aug 2006 · male · · Location: żeniePoło
 Dziś minęła druga noc bez DXM po kilkudniowym ciągu . Efekty to bardzo intensywne sny i duuża potliwość organizmu . Rano wstałem cały mokry i śmierdzący . Szybki prysznic, śniadanie i jest gitara . Innych negatywów brak . Tydzień przerwy chyba huj weźmie bo nadarzyła się okazja na jutrzejsze dekszenie w towarzystwie . Pozdro .
Mamo, ja kcem kfaśną zóópęęę ! ! !

holi3 (offline) #450

User title: masakrator-dono
Member since Nov 2007 · male · · Location: Międzyzdroje
no to dawaj tez dzies w ramach wstepu przed jutrem :), ja dzis zamierzam ale czy cos z tego wyjdzie nie wiem, bo mialem kase > kupilem pare antyram > z 150 zrobilo sie 1,50  %-D ... aczkowliek jak czlowiek chce to znajdzie wiec mam nadzieje dzis zadeksic :)
czemu by tego nie sprobwac?..
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 28  29  30  31  32 ... 50  51  52  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-09, 08:34:35 (UTC +01:00)