Member since Dec 2005 ·
male ·
Group memberships: Użytkownicy
Mr obscene to co mowisz, jest sprzeczne z faktami naukowymi ktore mozna znalezc na prawie kazdej stronie nie cpajacych o narkotykach. Ciezko mi w to uwierzyc, dlatego tez od dzisiaj mam swoje ziolo do przetestowania twojej tezy. Twoja teza nie jest poparta zadnymi naukowymi argumentami, dlatego tez trudno w nia uwierzyc. Aby poprzec ja odpowiednimi argumentami, wydaje mi sie ze musialbys miec łeb nie tęgi. Ja jestem spiacy i nie wiem, probowac nowa mieszanke czy isc spac. No nic kocham was drogie cpunki.
dżeni, mam na imie dżeni, może coś zmieni?
Ja nie wiem czy ktoś z was kiedykowiek jadł jabłka z cynamonem czy coś takiego. To wali centralnie cynamonem. Czy tam jest cynamon w środku?
STWIERDZAM IŻ FAZE PO GENIE SAMI SOBIE WKRECAMY, BO DYM JEST GRYZACY BO DODALI CYNAMON I SIE WAM WYDAJE TYLKO, WYSTARCZY SPOJRZEC W LUSTRO OCZY MAM W 100% NORMALNE! WTF.
Czuje się paranormalnie. Nie realnie. Dziwne to jest jak z oczami. PAMIĘTAJCIE rodzice, oczy to nie wszystko. Potrafie palic miesiac dzien w dzien a starzy dopiero kumaja pod dwoch tygodniach ;d Ej skad te pieniadze??? OD starych hahahahhahahah
Nie jest ziolo ekonomiczne. Za krotko faza trzyma. Lipa troche straszna. Zmeczony jestem dwa razy juz dzisiaj bylem fajnie zajebany
Smoke mnie meczyl, poniewaz wszystko od nowa do normalnego stanu mozna osiagac kilka razy na dzien, przez co ogranizm jest bardzo zmeczony i chce mu sie spac w koncu. Potrafilem walnac kulturalnie buszka, a nastepnie byc w jednej pozycji 5 minut. Bardzo nie typowej. Teraz rowniez czuje sie niezwykle tytulowo. Nalezy sie zastanowic i tyle
Jak jaralismy bake to Ci debile zamiast mniej ziola ubijac, to oni takie dziady walili ze cybuch mi w mojej jedynej lufce kioskowke umal. Ale co zrobilem? Ubilem w dupke najpierw drzazge, a potem reszta. Zjaralem taka dupke i w 100% mi wystarczy. To ziolo jest dobre. Tylko dziwne.
Jednak potrzeba fizjologiczna przemaga sie, aby zjarac jeszcze i isc spac. Jednak bede musial prowadzic, to daje se luz.

This post was edited
7 times, last on 2008-12-06, 10:06 by
nildur.