Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Depresanty Benzodiazepiny RSS
Benzo w ampułkach - na jaką receptę?
OT z "Apteczne komputery a możliwość przypału"

pol90 (offline) #1

Member since Jan 2006 · male ·
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
A czy ktoś z was wie jakie leki są na recepte białą, różową,zółtą na różową to jest kodeina i morfina, a o żółtej to pierwszy raz słysze, a benzodiazepiny są na jaką receptę.

Norman (offline) #2

Member since Nov 2007 · male · · Location: Breslau
pol90:
A czy ktoś z was wie jakie leki są na recepte białą, różową,zółtą na różową to jest kodeina i morfina, a o żółtej to pierwszy raz słysze, a benzodiazepiny są na jaką receptę.

google.pl

pol90 (offline) #3

google.pl

No widzisz też skorzystałem, ale odpowiedzi nie znalazłem wiesz gdyby tak każdego odsyłać do google to by fora dyskusyjne nie były potrzebne, a tak dzieki temu, że ty mi tu napiszesz to w przyszłości jak ktoś będzie szukal w google to własnie może natrafi na ten wątek.

pol90 (offline) #4

google.pl

No widzisz też skorzystałem, ale odpowiedzi nie znalazłem wiesz gdyby tak każdego odsyłać do google to by fora dyskusyjne nie były potrzebne, a tak dzieki temu, że ty mi tu napiszesz to w przyszłości jak ktoś będzie szukal w google to własnie może natrafi na ten wątek.

pilleater (offline) #5

User title: X.Y. von pilleater de pigúłożerca
Member since Feb 2007 · · Location: Kłodzko
Nie jestem pewien, ale chyba wszystkie benzodiazepiny w cukierkach są na receptę białą. Na różową są te w szkle. W każdym razie na recke bez wyjątków, fascynaci i kolekcjonerzy okupowali by apteki gdyby było inaczej %-D. O żółtych reckach też pierwszy raz słyszę. Koda, jeśli już, to też na białą z pewnymi wyjątkami jak np thio czy antoni. A majka to trudno żeby nie była na różową. Specem nie jestem ale to raczej do łba bez wysiłku przychodzi... I bez okularów w postaci google
jebany Stalin niedobry człowiek !

Salvinoria

Gargamel (offline) #6

Member since Jan 2006 ·
Na różową są te w szkle.

Wszystkie benzo sa na biala.

Koda, jeśli już, to też na białą

Czysta koda niestety na rozowa, w tabsach 20mg. Na biala jest koda robiona recepturowo oraz inne leki z koda i dodatkami, ktore czasem udaje sie wyjac bez bibuly jak talvosilen, eferalgan codeine, dafalgan codein.
"Zacisnij swoja piesc, po to urodziles sie"
                                             SKUNX

"Z nozem w rece, lub z talia kart, zycie to jest gra, zycie to jest gra..."
                                    THE ANALOGS

pilleater (offline) #7

User title: X.Y. von pilleater de pigúłożerca
Member since Feb 2007 · · Location: Kłodzko
Chcesz powiedzieć, że relanium w szkle jest na białą :) Nie sądzę, a powołuję się na osobnika z hypera, który jako takie pojęcie na ten temat ma. Sam się pytałem kiedyś tam czy może zmotać szklane rolki i kask, to własnie wtedy powiedział iźli szklany dajmizepamboidenarolkijeździćrowerem jest różowy. A jak się myli, to go zjebię :p
jebany Stalin niedobry człowiek !

Salvinoria

Gargamel (offline) #8

Member since Jan 2006 ·
Myli sie. Benzo w szkle na bank sa na biala.
"Zacisnij swoja piesc, po to urodziles sie"
                                             SKUNX

"Z nozem w rece, lub z talia kart, zycie to jest gra, zycie to jest gra..."
                                    THE ANALOGS

leiche(moderator) (offline) #9
Member since Aug 2006 · female ·
Group memberships: Moderatorzy forum Apteka, Moderatorzy forum Depresanty, Moderatorzy forum Miksy, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
Jest na białą, potwierdzam, kupowałam nieraz.

Edit
www.mp.pl:

Rp.     Relanium     roztwór do wstrzykiwań     0,005 g/ml (0,01 g/2 ml)     5 amp. 2 ml     Polfa Warszawa

Rp.     Clonazepamum     roztwór do wstrzykiwań     0,001 g/ml     10 amp. 1 ml     Polfa Tarchomin

Wszystko na białą, nie brałam pod uwagę pozycji LZ.
www.morphinistenseite.com
Nicht Opiate sind tödlich, sondern Drogenpolitik...
This post was edited on 2008-12-05, 10:48 by leiche.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-09, 08:26:15 (UTC +01:00)