Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Magiczny Ogród Psychodeliki Mieszanki ziołowe RSS
Genie
Page:  previous  1  2  3  4  5  next 

Cannabizzz776i99 (offline) #31

Member since May 2008 ·
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 440042
Akurat obawy co do ilości mogą być uzasadnione - ktoś to ważył i wyszło mu 1,8g.

pan_z_problemem (offline) #32

User title: Zielonokolorowy
Member since Nov 2006 · male ·
No to panowie zmajstrowali małe cudeńko. Najgorszą wadą dobrych blendów jest czas ich działanie. Do MJ brakuje im praktycznie tylko tego czasu działania. Czy wy też zauważyliście słodkawy posmak. Ktoś się pewnie zastanawia po co ta róża tam. Zapewne znaczącą poprawia smak tej mieszanki, który nie jest zły.  Prawdziwą moc wszystkich blendów można poznać paląc je z wiadra (nie wszystkie jednak mają znośny smak). Myślę, ze gania znajdzie wielu zwolenników. Z każdym złapanym buchem jakiegoś blenda coraz bardziej tęsknię za słodką Mery  :-(
Amerykańska wojna z narkotykami – ostatnia nadzieja
Tak to się KURWA wszystko zaczęło!!!

staryalejara (offline) #33

Member since Jul 2008 · male ·
ID 440042
Hennessy781 - paliłeś kiedyś Smoke'a? Jeśli tak, to jak wypada porównanie z Genie? Szukam właśnie czegoś co działa jak Smoke, albo lepiej, ale ma mniej duszący dym. Genie się nada?

hennessy781 (offline) #34

Member since May 2008 · male ·
@staryalejara

Oczywiście, paliłem Smoke'a wiele razy, więc mam dobre porównanie. Pokuszę się o stwierdzenie, że Genie jest od niego lepszy. Dym w ogóle nie przeszkadza, nawet nieźle smakuje - w przypadku Smoke'a fajka wodna na początku pomagała, ale z każdym kolejnym buchem gryzienie w gardło stawało się coraz bardziej dokuczliwe. Tutaj tego nie ma, co mogą potwierdzić jeszcze dwie osoby, z którymi zawsze paliłem.

W mojej ocenie Genie (poza ilością) ma same plusy i ze wszystkich dostępnych blendów najbardziej przypomina mi MJ.

Żadnych Spice'ów już nie tykam, bo za bardzo ryją fizycznie i mam już taką tolerancję, że kupowanie ich to było by wyrzucanie pieniędzy w błoto. Sence działa na mnie słabo i żeby porządnie się nim spalić, worek starczyłby mi na góra 2 dni, więc odpada również. Ex-Ses ilościowo nie zadowala, jagodowy smakuje jak gówno, a wersja Platinum, którą ostatnio dostałem nijak ma się do zajebistości wiśniowego z nalepką "ultra strong formula", która widniała na moim pierwszym opakowaniu.

Na chwilę obecną nie mam zamiaru kupować czegoś innego niż Genie, zresztą jutro powinno wylądować u mnie kolejne rzekome 3g. Najbardziej zastanawia mnie tylko, czy w przypadku częstego palenia w grę wchodzi pojawienie się jakiejś tolerancji. Podczas trzydniowej sesji z tym blendem, ani razu nie mogłem na niego narzekać. Zobaczymy, jak będzie tym razem...

Fizycznie jedynie odpręża. Wchodzi z lekkim opóźnieniem, może dopiero po 10 minutach zaczyna się jego rzeczywiste działanie, które jest wręcz boskie. Nazajutrz nie ma żadnego kaca poza nieodpartą chęcią zapalenia po raz kolejny. :-D

Jak najbardziej polecam. Sądzę, że mamy nowego mistrza. ;]

mr_obscene (offline) #35

Member since Jan 2006 · male · · Location: zielone płuca polski
świetna mieszanka
paliłem smoka, seance, spice silver/gold/diamond, pep space. Genie najbardziej przypomina mj

ilość nie jest z duża, pełno gałęzi, smak jak na mieszankę dobry, nie gryzie w gardło, nabija się raczej kiepsko

działanie zajebiste, nie zamula, dużo śmiechu, słabsza niż smoke, ale za to działa +-2x dłużej
1-2 nabicia w zupełności wystarczą, kolejne zwiększają fazę, jednak nieznacznie, już lepiej dopalić po godzinie 
gastro raczej niewielkie

Jak dla mnie numer 2 zaraz po smoke'u, jednak biorąc pod uwagę cene(w stacjonarnym smoke jest droższy o ponad 35zł) oraz czas działania stawiam te dwie mieszanki na równi

czemu w nazwie tematu oraz na dopalaczach jest napisane Genie skoro na opakowaniu pisze geJnie?;)

pan_z_problemem (offline) #36

To nie Gejni. Lewa nóżka tylko przypomina J. Trochę śmiechu miałem jak dla koleżki kazałem kupić a on z angielskiego raczej kiepski i wypala do laski gejnie (tak jak się pisze) poproszę a ona w śmiech i mówi Jejni i ja w śmiech. Wczoraj znowu zagościło u mnie 3g. Jeden buszek, po nim to na pewno już się nie ruszę :-).  Genie bezkompromisowo wygrywa. Zobaczymy jak zadziała z dexem, ale o tym już w najbliższy weekend.

Toker (offline) #37

Member for 2 months ·
Próbował ktoś mieszać pół na pół z Spice Arctic? Czego mógłbym się po tym spodziewać? Mam nadzieję, że Arctic nie "wyłączy" w jakiś sposób radości i śmiechów Genie... Ktoś próbował?

rysiekzklanu (offline) Warnings: 2 #38

User title: yrzwa
Member since Jan 2006 ·
ciekawi mnie jak ta tolerancja
bo wiadomo, ze tolerancja to chujowy motyw.
POZNAŃ 97' NAGŁY ATAK SPA WACZA
NASZA POJEBANA NAZWA NIC KURRWA NIE OZNACZA

mr_obscene (offline) #39

Member since Jan 2006 · male · · Location: zielone płuca polski
po tygodniu codziennego palenia bez zmian - minimalne dawki działają tak jak działały na początku

nildur (offline) #40

Member since Dec 2005 · male · · Location: Łódź
Mr obscene to co mowisz, jest sprzeczne z faktami naukowymi ktore mozna znalezc na prawie kazdej stronie nie cpajacych o narkotykach. Ciezko mi w to uwierzyc, dlatego tez od dzisiaj mam swoje ziolo do przetestowania twojej tezy. Twoja teza nie jest poparta zadnymi naukowymi argumentami, dlatego tez trudno w nia uwierzyc. Aby poprzec ja odpowiednimi argumentami, wydaje mi sie ze musialbys miec łeb nie tęgi. Ja jestem spiacy i nie wiem, probowac nowa mieszanke czy isc spac. No nic kocham was drogie cpunki.

dżeni, mam na imie dżeni, może coś zmieni?

Ja nie wiem czy ktoś z was kiedykowiek jadł jabłka z cynamonem czy coś takiego. To wali centralnie cynamonem. Czy tam jest cynamon w środku?

STWIERDZAM IŻ FAZE PO GENIE SAMI SOBIE WKRECAMY, BO DYM JEST GRYZACY BO DODALI CYNAMON I SIE WAM WYDAJE TYLKO, WYSTARCZY SPOJRZEC W LUSTRO OCZY MAM W 100% NORMALNE! WTF.

Czuje się paranormalnie. Nie realnie. Dziwne to jest jak z oczami. PAMIĘTAJCIE rodzice, oczy to nie wszystko. Potrafie palic miesiac dzien w dzien a starzy dopiero kumaja pod dwoch tygodniach ;d Ej skad te pieniadze??? OD starych hahahahhahahah

Nie jest ziolo ekonomiczne. Za krotko faza trzyma. Lipa troche straszna. Zmeczony jestem dwa razy juz dzisiaj bylem fajnie zajebany

Smoke mnie meczyl, poniewaz wszystko od nowa do normalnego stanu mozna osiagac kilka razy na dzien, przez co ogranizm jest bardzo zmeczony i chce mu sie spac w koncu. Potrafilem walnac kulturalnie buszka, a nastepnie byc w jednej pozycji 5 minut. Bardzo nie typowej. Teraz rowniez czuje sie niezwykle tytulowo. Nalezy sie zastanowic i tyle

Jak jaralismy bake to Ci debile zamiast mniej ziola ubijac, to oni takie dziady walili ze cybuch mi w mojej jedynej lufce kioskowke umal. Ale co zrobilem? Ubilem w dupke najpierw drzazge, a potem reszta. Zjaralem taka dupke i w 100% mi wystarczy. To ziolo jest dobre. Tylko dziwne.

Jednak potrzeba fizjologiczna przemaga sie, aby zjarac jeszcze i isc spac. Jednak bede musial prowadzic, to daje se luz.
This post was edited 7 times, last on 2008-12-06, 10:06 by nildur.

pan_z_problemem (offline) #41

mr_obscene, 2008-12-03, 21:08:
po tygodniu codziennego palenia bez zmian - minimalne dawki działają tak jak działały na początku

Potwierdzam to co jest napisane powyżej. Po moim tygodniowym paleniu nie zauważyłem żadnej tolerancji. Jak przy pierwszym buszku zadziałał ostro tak teraz przy pierwszym buszku działa ostro. Zauważyłem, że im częściej palę tym dłużej mnie trzyma. Jak było 2h tak jest już 3 po tygodniu palenia.

nildur (offline) #42

Tydzien palenia? Jak ja kupilem w czwartek i pale codziennie i jeszcze sporo mi zostalo no to niezle. Na 15 dni palenia starczy nie?

A z ta tolerancja to i tak nie jest tak masakrycznie super, bo wlasnie dlugosc fazy wychodzi 2h-3h no i co jaram cztery razy dziennie?

A jeszcze jedno. Smoke dzialal pobudzajaco i mogl prowadzic do halucynacji ja mialem po amfie ja nie spalem 24h. Jest trip raport, ale potem to po prostu chce mi sie spac, albo jesc. Jak cos zjem trzezwieje, ale i tak jest pozytywnie. Ide spac

Buszek świńtuszek na dobranoc :*

Palenie tego ziola sprawia mi taka przyjemnosc, ze nie chce isc spac, ale mi sie chce bardzo. Po prostu chce aby dluzej to trwalo :). Potem poniedzialek bedzie i nie bedzie duzo czasu.

Nie no tak naprawde dlaczego nie moge spac nadawaloby sie na trip-raporta, ale nie mam ani sily, ani pomyslu jak to ciekawie napisac.
This post was edited 3 times, last on 2008-12-07, 04:03 by nildur.

B00ki3 (offline) #43

Member since Sep 2007 · male ·
Spieranie sie co do tolerancji na dana substancje nie ma zadnego sensu, to tak jak licytowalbys 50 kg 16 latke z 110 kg 22 latkiem na picie vodki na czas... Ja np z moim kumplem ktory wczoraj dostal przepustke kupilem takze wczoraj paczke 3g Genie i tego samego wieczoru pekla cala, wiec wiesz... A,ze w pewnym momencie puszczajac w tle Shpongla mialem delikatne,acz przyjemne Cev'y w co nie moglem uwierzyc i czym nie moglem sie nadziwic to kolejna sprawa.Btw napedzalem je troche napewno ale zdecydowanie nie wkrecilem sobie tego w calosci,bo jako takie doswiadczenie mam i czym sa cevy i oevy to wiem :] Polecam ta mieszanke btw ale koniecznie z bonga :] A biorac pod uwage,ze jarasz 4 razy dziennie od czwartku i to sam, to magiczna ta twoja tytka, bo liczac,ze lufka ~ 0,2 g razy 4 dziennie przez juz conajmniej 3 dni daje okolo 3,2 g i jeszcze sporo ci zostalo znaczyloby ze palisz sam i tolerancje masz na twoje szczescie zreszta niewielka. Ja po pierwszym dniu palenia tych blendow niestety zostalem skazany na taka sama zaleznosc jak w przypadku MJ czyli tak naprawde zadna ilosc nie straszna ;/...

nildur (offline) #44

Stary nawet nie wszedlem i nie przeczytalem o twojej odpowiedzi, ale juz jestem wlasnie w tej chwili spalony z  bonga. Czuje sie wysmienicie. Tylko pamietajcie aby uzywac Cisowanki niegazowanej. Bo najtansza i najlepsza ^^

B00ki3:
A biorac pod uwage,ze jarasz 4 razy dziennie od czwartku i to sam, to magiczna ta twoja tytka, bo liczac,ze lufka ~ 0,2 g razy 4 dziennie przez juz conajmniej 3 dni daje okolo 3,2 g i jeszcze sporo ci zostalo znaczyloby ze palisz sam i tolerancje masz na twoje szczescie zreszta niewielka.

Nie nie nie 4 razy dziennie lufe. W ciagu tygodnia nie poszlo wiecej niz dwie lufki dziennie. Wczoraj spalem i pomogalem starym imprezke urzadzic z powodu przeprowadzki. Jezdzilem duzo samochodem. Szczerze mowia nie wiem ile tego palenia mi starcza. Moze mi nie chodzilo o 4 lufy, a 4 buchy? Bo ja sciagam dobrego bucha pół lufki na raz i juz dobrze sie czuje :). Teraz jarajac z bonga mozna sprawdzic granice ^^
This post was edited on 2008-12-07, 11:57 by nildur.

B00ki3 (offline) #45

Member since Sep 2007 · male ·
no to spoko, przyznac trzeba ze blend ma potencjal, ale ja jakos tak mam ze jak sciagam z bonga to calosc, bo tak bylem uczony hehehehe :D a tytoniu nie szanuje wogole w innej formie niz gibon jesli chodzi o ziolka. Ej,ale czy wy tez tak macie, ze dzien pozniej budzicie sie duzo bardziej zmeczeni niz po MJ, a przynajmniej potrzebujecie duzo wiecej snu ?
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3  4  5  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-09, 09:03:38 (UTC +01:00)