Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Depresanty Kodeina RSS
Kodeina - Wątek Ogólny
You have unsent post in this thread!
Page:  previous  1  2  3 ... 328  329  330  331  332 ... 359  360  361  next 

xxxzzzxxx (offline) Warnings: 1 #4936

User title: I chuj.
Member since Nov 2007 · male · · Location: Chujem do góry
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 440645
W sumie to niewiem czy samochód to dobra opcja :]
Już widze te artykuły w gazetach: "Zatrzymano zorganizowaną grupe przestępczą przemycającą w samochodzie 50kg słomy makowej. Słoma miała trafić do większych miast w których została by przerobiona na heroine i trafiła na ulice. Wartość szacuje się na ok 200.000zł. Wszyscy zostali skazani na 7 lat więzienia" Super Expres  %-D
Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność...
NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!

ksionc (offline) #4937

Member since Jan 2006 ·
ID 440654
Ja się dzisiaj też raduje, bo zdobyłem dostęp do najlepszego preparatu z kodeiną w polskich aptekach, chodzi mi o talvosilen forte.
Są to kapsułki które łatwo się otwiera. W każdej jest 500mg paracetamolu i 30mg kodeiny. Filtracja tego jest zajebiście banalna bo proszku objętościowo jest naprawdę niewiele po prostu nie ma tam wypełniaczy oprócz odrobiny talku. Co najważniejsze talvosilen forte jako jedyny nie zawiera poliwidonu więc w tym preparacie nie zwiększa się rozpuszczalność paracetamolu w wodzie czyli wychodzi na to że jest zdrowszy dla organizmu.
Niestety preparat ten jest baaaardzo rzadko zamawiany przez apteki, jest może w jednaj na dziesięć i nawet jeśli jest to bez recki nie da się go kupić. Gdyby nie duży fart ja tez nie miałbym do niego dostępu, ale jednak los się uśmiechną do kodeinisty ksionca.
Daje fotę dzisiejszych zakupów żeby wam narobić smaka ;)
[Image: http://img231.imageshack.us/img231/7141/dsc00081lv0.th.jpg]
Change my pitch up, smack my bitch up, like a pimp

Cypress (offline) #4938

Member since Jun 2006 ·
E tam, bez recki się nie da kupić. Miałem kiedyś aptekę, gdzie kupowałem po kilka tygodniowo, później niestety albo ine było już dostaw, albo nie było dostaw konkretnie dla mnie:), z resztą na to samo wychodzi. Później mi się jeszcze parę razy udało kupić. Fakt faktem, że to najlepszy z wszystkich możliwych środków złożonych zawierających kodeinę. Raz też miałem zwykły talvosilen, 20 + 500, ale wychodzi taniej niż forte, bo w opakowaniu jest 20 sztuk i kosztuje gdzieś 8-9 złotych.
Ehh, ale fakt narobiłeś mi smaka tą fotką.

Virus X (offline) #4939

User title: Fear & Loathing
Member since Aug 2007 · male · · Location: sweet dream
Ksionc, pisałeś chyba w antydepresantach że bierzesz/brałeś sertralinę. Nie osłabia u Ciebie działania kody?
make love not war.

ksionc (offline) #4940

Member since Jan 2006 ·
Virus X:
Ksionc, pisałeś chyba w antydepresantach że bierzesz/brałeś sertralinę. Nie osłabia u Ciebie działania kody?

Teraz już mi trudno odpowiedzieć na to pytanie. Rzeczywiście już mnie ta koda nie robi tak jak kiedyś ale nie wiem czy to wina sertraliny czy po prostu już mam sporą tolerkę w wyniku nadużywania. Z tego co pamietam kiedy zaczynałem jeść sertralinę to chyba koda zaczęła działać trochę słabiej ale nieznacznie. Tak jakby działanie kody zmalało powiedzmy o 25%
Change my pitch up, smack my bitch up, like a pimp

Virus X (offline) #4941

User title: Fear & Loathing
Member since Aug 2007 · male · · Location: sweet dream
już mnie ta koda nie robi tak jak kiedyś ale nie wiem czy to wina sertraliny czy po prostu już mam sporą tolerkę

No, właśnie miałem podobną zagwozdkę.
make love not war.

jacok (offline) #4942

Member since Sep 2007 · male · · Location: Wrocław
xxxzzzxxx:
Już widze te artykuły w gazetach: "Zatrzymano zorganizowaną grupe przestępczą przemycającą w samochodzie 50kg słomy makowej. Słoma miała trafić do większych miast w których została by przerobiona na heroine i trafiła na ulice. Wartość szacuje się na ok 200.000zł. Wszyscy zostali skazani na 7 lat więzienia" Super Expres  %-D

Hmm, w czerwcu to bardziej chyba na opium, bo sloma swieza bedzie - masz gdzie to suszyc? Bo ja tak srednio. No, ale szansa wpadki fura jest wieksza, tak wiec plan moze byc inny. Samochodem pojada bety a ochotnicy przeniosa materiał przez zieloną, tak jak ostatnio. Spotkamy sie w punkcie x (a moze g? banshee? ;) ) i kto chce pojedzie do domu pociagiem, kto chce samochodem. I gites.

Ale sie rozmarzyłem. Dobra, mozna sie umawiac, wiem ze Czeslaw tez organizuje ekspedycje, mozna by sie umowic w jakims terminie na kempingu, bedzie fajnie. Maku duzo, dla wszystkich starczy ;]

Gargamel (offline) #4943

Member since Jan 2006 ·
Codeine kiedys pisal o kodzie na biala recke. Nie moge teraz tego znalezc, ale koda w platkach z glukoza i dawka np. 60 czy 90 mg. Na recce np. 60 platkow po 90 mg kody co daje prawie 5 gramow. Antek ponad 6 zl za 150 mg, talvo jak sie uda wyjac w jakiejs aptece ~10 zl za 300-400 mg. Czyli za 50 zl mamy 1200 mg kody antka, 1500-2000 mg kody z talvo. Jesli doliczyc bieganie po aptekach plus ekstrakcje to wolalbym pogadac z lekarzem zeby wypisal np. 60 x 90 mg kody na recce. Z drugiej strony jednak taka ilosc szybko by poszla jak ja by sie mialo naraz ;-) .
"Zacisnij swoja piesc, po to urodziles sie"
                                             SKUNX

"Z nozem w rece, lub z talia kart, zycie to jest gra, zycie to jest gra..."
                                    THE ANALOGS

banshee (offline) #4944

Member since Aug 2007 · female ·
xxxzzzxxx:
Już widze te artykuły w gazetach:

Haha, dobre dobre. Uważaliby nas za narkotykowych bossów ;)

jacok:
Hmm, w czerwcu to bardziej chyba na opium, bo sloma swieza bedzie - masz gdzie to suszyc? Bo ja tak srednio. No, ale szansa wpadki fura jest wieksza, tak wiec plan moze byc inny. Samochodem pojada bety a ochotnicy przeniosa materiał przez zieloną, tak jak ostatnio. Spotkamy sie w punkcie x (a moze g? banshee? ;) ) i kto chce pojedzie do domu pociagiem, kto chce samochodem. I gites.

Ale sie rozmarzyłem. Dobra, mozna sie umawiac, wiem ze Czeslaw tez organizuje ekspedycje, mozna by sie umowic w jakims terminie na kempingu, bedzie fajnie. Maku duzo, dla wszystkich starczy ;]

a oni jakoś fest fest trzepią czy coś? w sumie wiedzą, że sezon. Hm... zbierzemy opium w fiolki i schowamy w miejsca intymne, hehe. A ja mam przewagę ;)
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam... :)

jacok (offline) #4945

Member since Sep 2007 · male · · Location: Wrocław
możesz nam przy okazji empirycznie potwierdzić, czy opium/kodeine mozna brac, hmm, "dowcipnie" ;)

abc2(zbanowany użytkownik) (offline) #4946

Member since Jun 2008 ·
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
jacok mail  ;-)

banshee (offline) #4947

Member since Aug 2007 · female ·
jacok- nie próbowałam, ale nigdy nie wiadomo, narkomani są przecież zdolni do wszystkiego!
dodupnie tylko diazepam zapodałam, hehe, fajnie było.

nie biorę kody już chyba 3 czy 4 tydzień ale nie pamiętam dokładnie ile i powiem wam, że jest git. chociaż cholera całkiem czysta to nie pamiętam kiedy byłam dłużej niż kilka dni...
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam... :)

czajnikof (offline) #4948

Member since Aug 2007 · · Location: a w dupie jak nie wiesz gdzie
O rety, rety! Ludzie! Jak mnie koda poklepała straszliwie. Musiałem się położyć, tak mnie osłabiła na wejściu. W takiej pozycji było znacznie lepiej. Rozpłynąłem się jak zwykle w spokojnych kawałkach. Uwaga: 150mg + dupa thc.
Wyrobione receptory + koda nie częściej niż co 2 tygodnie. Aż się chce stestować 300 ale boje się zawrotów głowy i niemiłej fazy.

http://www.wrzuta.pl/audio/6myB6XefCP/louis_armstrong_2-_w… przebój dzisiejszego wieczoru

xxxzzzxxx (offline) Warnings: 1 #4949

User title: I chuj.
Member since Nov 2007 · male · · Location: Chujem do góry
Ty ćpunie!  :cheesy:

Mnie dziś psy złapały jak ekstrahowałem antodole w parku. Wyjebali mi wszystko do śmietnika i skuli ziomka który był ze mną. Miał przy sobie 0.5g fety i 3g mj. Ziomka wsadzili do auta a mi kazali spierdalać, lol.
Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność...
NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!

leiche(moderator) (offline) #4950
Member since Aug 2006 · female ·
Group memberships: Moderatorzy forum Apteka, Moderatorzy forum Depresanty, Moderatorzy forum Miksy, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
Gargamel:
Codeine kiedys pisal o kodzie na biala recke. Nie moge teraz tego znalezc, ale koda w platkach z glukoza i dawka np. 60 czy 90 mg. Na recce np. 60 platkow po 90 mg kody co daje prawie 5 gramow. Antek ponad 6 zl za 150 mg, talvo jak sie uda wyjac w jakiejs aptece ~10 zl za 300-400 mg. Czyli za 50 zl mamy 1200 mg kody antka, 1500-2000 mg kody z talvo. Jesli doliczyc bieganie po aptekach plus ekstrakcje to wolalbym pogadac z lekarzem zeby wypisal np. 60 x 90 mg kody na recce. Z drugiej strony jednak taka ilosc szybko by poszla jak ja by sie mialo naraz ;-) .

Tu wątek codeine'a:
http://talk.hyperreal.info/thread/18559

A tu rozwinięcie oxana:
http://talk.hyperreal.info/post/408132

Co do sertraliny: http://talk.hyperreal.info/thread/17283
Ja np. jestem wyjątkowo wrażliwa na psujne działanie SSRI. Podczas kuracji nie było nawet sensu sięgać po antka.
www.morphinistenseite.com
Nicht Opiate sind tödlich, sondern Drogenpolitik...
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 328  329  330  331  332 ... 359  360  361  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-09, 09:07:23 (UTC +01:00)