Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Stymulanty Metkatynon RSS
Wasze przepisy na najlepszy metkat...
czyli jak robisz metkatynon...
Page:  previous  1  2  3  next 

p4g4y0zzz(X)(zbanowany użytkownik) (offline) #16

User title: P5Y<H0-5T1MUL4T0R
Member since Jan 2008 · male · · Location: KUrwa w dupie kurwa ;]
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 424422
Ja pierdole to już trzeba najebane mieć żeby porównywać DXM do metkata. Ty nie dorastasz do pięt metkatowi raczej, nie umiesz go zrobić, spożyć i dlatego na Ciebie nie działa. A Dex to syf, nadaje sie tylko do wzmacniania kody. Pierdolnij se w bata to bedziesz wiedział co to metkat, i nigdy więcej nie napiszesz takiej głupoty.
Nie traktuj życia poważnie, i tak nie wyjdziesz z niego żywy...

kodein (offline) #17

Member since Jul 2008 ·
Group memberships: Użytkownicy
EOT
This post was edited 7 times, last on 2008-10-10, 00:49 by kodein.

aree1987 (offline) #18

Member since Dec 2005 · male ·
Pij na pusty żołaądek to sie szybciej wchłania no i popij solidnie wodą..
we were born to suffer, and glory in our pain, each dream has jaws to crush us..

again and again

ArkejD (offline) #19

User title: Potłuczony Kodeinowiec
Member since Jul 2007 · male ·
czemu usunąłeś przepis ?
This post was edited on 2008-10-10, 10:21 by ArkejD.

Dr.Evil (offline) #20

Member since Apr 2007 · male · · Location: WAWA city
PYTANIA
1. Po tym jak dolałem octu to ile mam mieszać mniej wiecej zanim dodam wrzatku( wiem ze aż sie zrobi brązowe błotko) ale ile to mniejwiec jest po tym jak zaczne mieszać??

2. Jakiego octu uzywacie bo ja raz zrobilem z jabłkowego i huj wyszedł, wywar był przezroczysty zupelnie i wogule nie jebal jak taki ktory jest zolty troche.... wiec napiszcie mi jaki ocet sie sprawdza dobrze

3. Drugi przepis na 1 stronie Twiliga czy tak jest dobry albo czy mozna go jakos ulepszyć??

4. Czy jak wyjdzie mi przezroczysty roztwor to oznacza ze zjebalem??
Destination Unknown

p4g4y0zzz(X)(zbanowany użytkownik) (offline) #21

User title: P5Y<H0-5T1MUL4T0R
Member since Jan 2008 · male · · Location: KUrwa w dupie kurwa ;]
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
Ręce kurwa opadają.... Niechce mi sie już wam tlumaczyc bo i tak po swojemu bedziecie robic zamiast uzyc opcji Szukaj.

Kruszysz 15 tabletek Sudafedu, dodajesz do tego 20ml gorącej wody, mieszasz aż zrobi się zawiesina, filtrujesz to tak jak produkt końcowy a następnie dodajesz 3ml octu. Wkładasz do zamrażalnika. Niech się oziębi dobrze, 10minut.
Następnie bierzesz 3 tabletki nadmanganianiu potasu i ropuszczasz je w 5ml gorącej wody i wkładasz go do zamrażalnika. Gdy już obydwa roztwory będą dobrze schłodzone to mieszamy je dokładnie razem i odrazu wkładamy spowrotem do lodówki na 2h i w tym czasie zamieszać z 2 razy. Czekamy aż wytrącą się ostatnie kłaczki MnO2. Oczyszczamy roztwór z MnO2 poprzez filtrowanie, dodajemy do niego troszke kwasu cytrynowego i walimy dożylnie.
Nie traktuj życia poważnie, i tak nie wyjdziesz z niego żywy...
This post was edited on 2008-11-03, 00:25 by p4g4y0zzz(X).

tinos (offline) #22

User title: kapitan
Member since Jul 2008 ·
no wszystko ładnie pięknie i prosto napisane ale wiesz jak ktoś przeczyta twojego posta z opisem a później przewertuje inne opisiki to nie wie jaki sposób wybrać :P

Omega (offline) #23

Member since Aug 2007 · male · · Location: Wawa
Co do tego przepisu, nie lepiej dodać octu juz po wystudzeniu tablet z wodą? nie ulegnie on jakiejś niechcianej reakcji przy początkowej wysokiej temperaturze, lub co gorsza, zostanie częściowo zmarnowany?

bogor (offline) #24

Member since Dec 2006 · male · · Location: Polska
Nikt tu nie jest konsekwentny w ilosci dodawanych skladnikow.

2ml, 2,5ml czy 3ml octu oraz 200mg, 250, czy 300mg nadmanganianiu w koncu trzeba dodac? :P

A tak swoja droga to ten przepis z rozpuszczaniem wczesniej skladnikow w goracej wodzie jest wchuj lepszy od tego z dosypywaniem jednego do drugiego a potem zalewaniem octem, woda itp

idn(moderator) (offline) #25
User title: falling alice
Member since Apr 2006 · · Location: przeważnie pionowe, choć zdarzają się odchyły.
Group memberships: Moderatorzy forum Apteka, Moderatorzy forum Psychodeliki/Alchemia, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
to nie jest matematyka, na końcu otrzymasz i tak metkata. wszystko zależy od tego, jak szybko chcesz go otrzymać i ile syfów chcesz w nim mieć. generalnie im mniej nadmanganianiu tym lepiej (ale i wolniej), a ocet to trochę jeden chuj, ma tylko wprowadzić do równania odpowiedni odczyn.
szatan.

Tobias777 (offline) #26

Member since Sep 2008 ·
ta metoda jest powolniejsza ale wychodzi dobry czysty kot. Proponuję zrobić ten sudafed w 20 ml wody - nie trzeba go filtrować, z octem ja dałem 4ml , chwilkę ochłodzić  ale naprawdę chwilę tak z 5min. potem rozpuścić 250 Kmno4 w małej ilości wody - tak z 20 ml, też chwileczkę ochłodzić i razem połączyć roztwory - mieszając przy tym, gdy zobaczymy że na powierzchni robią się bąbelki a roztwór zmienia barwę na ciemnobrązową wręcz czarną breję i oddzielają się małe czarne cząsteczki wstawić do lodówki na jakieś 30 - 45 min  i można filtrować. Mi wyszedł idealnie przezroczysty roztwór który oddzielił się od reszty ciemnej mazi. Filtrowałem sposobem gruszy przez 2 strzykawki 20 z watą w środku. Końcowy produkt czysty i nieźle rozkurwiający:)

zielona (offline) #27

Member since Aug 2006 · female ·
Subject: Sprawdzony, dobry i szybki przepis
Tabletki Acataru (łatwiej sie filtrują, są mniej twarde)
3 ml octu
półtora zatyczki od igły nadmanganianu
10ml wody

Kruszymy na miał Acatar, dodajemy nadmanganianu, zalewamy octem. Dokładnie mieszamy. Naczynie robi sie ciepłe, wydziela sie woń marcepanu, zmienia sie konsystencja na gęstą - dodajemy szybko wody (zanim zacznie dymić) Mieszamy. Zawiesine przelewamy do strzykawki 20ml w której uprzednio umieściliśmy filtr (1/4 chusteczki chigienicznej). Dociskając tłoczek - filtrujemy. Powinniśmy uzyskać lekko żółtawą ciecz, którą następnie bez problemu można zaciągnąć do mniejszej strzykawki i podać iv. Wejście murowane.

banshee (offline) #28

Member since Aug 2007 · female ·
jak dla mnie najlepszy jest przepis pg4 ( ten, gdzie zalewamy osobno wrzątkiem, osobno chłodzimy itd. ) to daje mi jaśniutki metkat, który działa o niebo lepiej od takiego ciemnego. lepiej, dłużej, mocniej. powaga.
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam... :)

prawie_martwy (offline) #29

Member since Dec 2006 ·
Ja tu odnosze wrazenie ze nikt nie jest do konca pewien czy ten a tamten przepis jest najlepszy :)
Just think of what our lifes might be
In a world like we have seen!

niebieskinamiestnik (offline) #30

Member for 3 months · male ·
Ile to jest półtora zatyczki od igły?

Może jakiś chemik się wypowie czy lepiej mieszać na sucho czy jak już rozpuszczone, w jakiej temperaturze i jak długo?
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-09, 08:24:06 (UTC +01:00)