Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Stymulanty RSS
niepokoj ducha po stymulantach
Page:  1  2  next 

bamboa (offline) #1

Member since Jun 2007 · male ·
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
Subject: niepokoj ducha po stymulantach
dzisiaj wciagnelem spore kreske bialka i przez pierwsze 2h czulem niesamowity niepokoj jakby cos zaraz mialo sie stac mam tak zawsze po kazdym stymulancie wiecie chyba o jakie uczucie mi chodzi ma ktos na ta jakas rade moze jakies male ilosci benzo zlagodza ten efekt w sumie benzo plus stymulanty to niebezpieczny mix ale 1klon to chyba mnie nie zabije a ten efekt jest naprawde wkurwiajacy

Cobra Commander (offline) #2

Member for a month ·
Lepiej wypic dwa piwka.
ɷ   Ѡ

pilleater (offline) #3

User title: X.Y. von pilleater de pigúłożerca
Member since Feb 2007 · · Location: Kłodzko
Też słyszałem, iż benzo ze stymulantami są niebezpieczne, ale to już mój domysł: podawane razem. Czyli jak zacznie wchodzić spid powiedzmy, to możesz na luzie zapodać na jęzor 1-1.5mg klonidła. Albo w ogóle nie ruszaj tego jebanego białego gówna. Jeszcze trochę i będzie padał śnieg  %-D
A może tyle ćpasz, że przyciągasz złe duchy?

Spowiedź i komunia narkomanie!
jebany Stalin niedobry człowiek !

Salvinoria

bamboa (offline) #4

a no scierwo to tak spontanicznie nie wale duzo bo nie lubie nastepnego dnia czuc sie jak scierka ale wiesz np kola no stymulantem nie sa ale daja stymulacje i ten sam niepokoj ktory po jakims czasie mi przechodzi a szkoda bo tak pozatym sa swietna uzywka dlatego miedzy innymi pytam jak sie pozbyc tego efektu  :-D

sterben (offline) #5

User title: Nieznosna lekkosc butow ;]
Member since Mar 2006 · female ·
Czules ten niepokoj juz w ciagu? Czy tak o poprostu?

bamboa (offline) #6

tak poprostu w ciagach to on sie nasila ale nie robilem nigdy prawdziwego ciagu raz 5dni z rzedu kota i 4dni kode ale to nie stymulant to uczucie mam po kazdym stymulancie od kota po kola na fecie konczac poprostu jedni od poczatku maja juz fajnie a ja pierwsze wejscie musze ze tak powiem przetrwac

Mayday (offline) #7

Member since Oct 2006 · male ·
Stymulanty często wywołują te efekty, widocznie masz pecha że tak na Ciebie działa.
Ja na przykład też czuje niepokój jak zmieszam psychodeliki ze stymulantami, szczególnie kartony z koko, dlatego staram sie unikać tych miksów. Kwestia psychiki.
عشب
جهاد

murtibing (offline) #8

Member for 2 months · male · · Location: Wrocław
U mnie tylko therma (efka + kofeina) powoduje niepokój. Po spidzie czuję się wyśmienicie. Po co wogóle to walisz jak masz takie zjebane odczucia?
Człowiek musi albo umrzeć, albo odrodzić się w sposób jeden, z góry zdefiniowany, przez zażycie pigułek Murti-Binga.

tehacek (offline) #9

Member since Mar 2007 · male ·
strzelam.
masz cos porobione w musku, że uwalniania przy wciąganiu dawka adrenaliny jest na tyle duża, że jest odczuwalna przez organizm jako zapas który ma przygotować Cię do walki lub ucieczki, stąd ten ciągły niepokój.
strzelałem.
fiku miku na patyku

exxexxcja (offline) #10

Member for a month · female ·
to moze za dluga kreche wciagnelas? a ze feta przyspiesza puls, bicie serca i oddech staje sie szybszy ale plytszy,daje uczucie zatykania poprostu podswiadomie skojarzyly Ci sie te objawy z jakze podobnymi objawami gdy sie przestraszymy, zlekniemy przy czym towarzyszy tez niepokoj...a skojarzenie dalo do myslenia i sobie nawciskalas...  i jaki  z tego pozytek?? taki ze i teraz masz wciski dlaczego tak sie stalo i z jakiego powodu... i pewnie przy kolejnej kresce przypomnisz sobie to zajscie i znowu bedziesz miec wciska...
Looozik i relaksik a nie chore wciskanie:)
Na takie wciski proponuje szybko zajac sie czyms co wiesz ze zajmie Twoja uwage i co Cie rozluznia i na czym sie skupisz na tyle zeby zapomniec i zlekcewazyc takie chore mysli...bo sobie tylko glowe popsujesz, a i po co:):)

gynoid (offline) #11

Member since Aug 2007 · female ·
bamboa, 2008-12-04, 23:21:
dzisiaj wciagnelem spore kreske bialka i przez pierwsze 2h czulem niesamowity niepokoj jakby cos zaraz mialo sie stac mam tak zawsze po kazdym stymulancie wiecie chyba o jakie uczucie mi chodzi ma ktos na ta jakas rade moze jakies male ilosci benzo zlagodza ten efekt w sumie benzo plus stymulanty to niebezpieczny mix ale 1klon to chyba mnie nie zabije a ten efekt jest naprawde wkurwiajacy

Po prostu wciągnąłeś za mało. Taka dawka tylko Cię pobudziła - "wyrzuciła" do mózgu dużo adrenaliny i noradrenaliny, a za mało serotoniny i dopaminy (czyli mniej więcej tak jak napisał tehacek:
uwalniania przy wciąganiu dawka adrenaliny jest na tyle duża, że jest odczuwalna przez organizm jako zapas który ma przygotować Cię do walki lub ucieczki, stąd ten ciągły niepokój.

exxexxcja, 2008-12-07, 02:55:
to moze za dluga kreche wciagnelas? a ze feta przyspiesza puls, bicie serca i oddech staje sie szybszy ale plytszy,daje uczucie zatykania poprostu podswiadomie skojarzyly Ci sie te objawy z jakze podobnymi objawami gdy sie przestraszymy, zlekniemy przy czym towarzyszy tez niepokoj...a skojarzenie dalo do myslenia i sobie nawciskalas... 

:huh:  Motyla noga  :-/  Zawsze taka byłaś, czy od fety tak Ci się zrobiło?
I want to believe.

tehacek (offline) #12

Member since Mar 2007 · male ·
gynoid: bosz, jak Ty dobra jesteś, też chciałem skomentować wypociny koleżanki, się powstrzymam, nie chcę wyjść na okrutnika.

no, to wychodzi na to, że masz coś z nie tak z serotoniną, albo wciągasz za mało. jakbyś zjadł dobre tablety, albo lepiej - sniffnął mdma, pewnie efekty empatyczne przeważyłyby nad niepokojem.
fiku miku na patyku

Norman (offline) #13

Member since Nov 2007 · male · · Location: Breslau
u mnie niepokoj pojawial sie (przy zarciu fety)
a) na zwale
b) w ciagach
c) przy zlych s&s
przy dropsach nigdy hehe

jaka rada? nie wciagac scierwa. lepiej lykac dropsy, a jeszcze lepiej popijac kode, amen.

electrofreak (offline) #14

Member since Mar 2008 · male ·
po paru h dzialania fety mam taka adrenalinowa gotowość do walki, coś się ruszy z boku na ulicy a ja podskakuję i już trzymam gardę, ale nie przeszkadza to bardzo
po pixach zalezy od s&s, ale czasami odczuwam mocny psychodeliczny niepokój, strach przed ludźmi(że mnie nie zrozumieją, że jestem naćpany i to widać itd.) i są bardziej krzywo-rozkminkowe, niż ścierwo

Verv (offline) #15

User title: Lewackie ścierwo
Member since Jan 2007 · male ·
electrofreak:
po paru h dzialania fety mam taka adrenalinowa gotowość do walki, coś się ruszy z boku na ulicy a ja podskakuję i już trzymam gardę, ale nie przeszkadza to bardzo
po pixach zalezy od s&s, ale czasami odczuwam mocny psychodeliczny niepokój, strach przed ludźmi(że mnie nie zrozumieją, że jestem naćpany i to widać itd.) i są bardziej krzywo-rozkminkowe, niż ścierwo

bo kto wie co w takiej 'pixie' siedzi.
He had decided to live forever or die in the attempt
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  1  2  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-09, 08:31:31 (UTC +01:00)