Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Depresanty Kodeina RSS
Kodeina - Wątek Ogólny
You have unsent post in this thread!
Page:  previous  1  2  3 ... 329  330  331  332  333 ... 359  360  361  next 

Majster Klepka (offline) #4951

Member for 2 months ·
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 440839
Czajnikof, ładuj tą trzysete, będzie fajnie obiecuję :P Nie ma się co rozdrabniać. Swoją drogą chciałbym, żeby 150 mnie tak klepalo jak sklepalo Ciebie. Teraz jestem po 450 mg i jestem zawiedziony bo jest po prostu za słabo mimo tego, że nigdy nie przekraczałem 300 mg. Wygląda na to, że muszę robić dłuższe przerwy niż 2 dni...

Mules (offline) #4952

Member since Feb 2008 ·
Nie wiem jakim sposobem 150 was tak klepie. Albo placebo albo macie kurwa jakies zajebiste enzymy, albo do kurwy nedzy inne tablety. Przy 150 to czułem leciutką euforie, żadnej sedacji, żadnej reakcji histaminowej. Wiem, ze kazdy jest inny, ale rozwodzenie sie kilku osob o tym jak to fajnie jest po 150 mnie denerwuje.

Kosmorubel (offline) #4953

Member for 2 months ·
Chodzi tu o wyrobienie receptorów i potem robienie długich przerw aby takie małe dawki poklepały.
Mnie np. do wyrobienia receptorów słabo klepało (brałem tylko150.) jak już wyrobiłem to przy odpowiednio długich przerwach 1 miesiąc dłużej. 150mg. klepie w sumie fajnie.
Ostatnio jak zapodałem opk.antka plus nabitka i opalenie fifki to sie strasznie zajebałem że aż po ułożeniu sie wstać nie mogłem i tak cała fazę  %-D  , ale wyraźnie czułem przewagę cody , sedacja etc.
Lepiej robić przerwy dłuższe a lepiej jest  %-D
Always Smile Dude (:

Złotego strzału Trawki , się boje , ze strzykawki , masz i zobacz na centralnym , ofiary gandzi , nie masz Trawki kradnij ... zniewolony jak zakładnik.

yo

Mules (offline) #4954

Member since Feb 2008 ·
Przerwy srerwy, wiem tyle ze biorac raz na tydzien po 450, to tych 150 nawet bym nie poczuł, a receptory mam wyrobione. Wiem ze tydzien to chuj nie przerwa. Mozesz powiedziec, ze tolerancja. Niby ta, ale tych 150 nawet 2-3 miechy temu jak mialem wyrobione receptory i zerową/bardzo niską to wiem ze chuja bym poczul.
 Teraz odstawiam do swiąt i wiem, ze po swietach przypierdalam 450 + wbicie. Nawet nie bede rozkminial, czy 150 mnie poklepe.  Ogolnie to od 27 do sylwestra tak beda wygladac moje dni. Se zrobie ciag :D Hajs juz kolekcjonuje na ten szczytny cel :D

pol90 (offline) #4955

Member since Jan 2006 · male ·
Mam pytANIE jakie wy bierzecie leki zawierajace kodeine bo ja napoczątku brałem antidol robiłem z tego exptrakcje tylko teraz biore thiocodin w tabletetkach i nie bawie się w żadne exptrakcje.

pilleater (offline) #4956

User title: X.Y. von pilleater de pigúłożerca
Member since Feb 2007 · · Location: Kłodzko
Ja np jem Akodyn din tyn tyn.

Wątek ma 331 strony, nikt ani razu nie napisał co je? ;]
jebany Stalin niedobry człowiek !

Salvinoria

Cobra Commander (offline) #4957

Member for a month ·
eferalgan codeine jest nieekonomiczny, ma w chuj za duzo paracetamolu, ale za to pyszny jest i nawet nie dla kodeiny, ale dla smaku mozna sobie przyjac ; )
ɷ   Ѡ

Cypress (offline) #4958

Member since Jun 2006 ·
@Mule, jak zaczynałem, to na mnie też 150 bardzo przyjemnie działało, raz nawet (jakiś pierwszy albo drugi raz z kodą) 6 tabsów thio na mnie zadziałało i nie było to placebo, a teraz to ledwo 600 czuje.

Wawoj (offline) #4959

User title: Space Monkey.
Member since Dec 2007 · female · · Location: Orbita okołoziemska
Ja zwykle biorę 300/450 mg. Jakiś miesiąc, czy dwa miesiące temu miałam jedną paczkę antka wolną, więc chciałam przetestować, czy w ogóle coś poczuję.
Owszem, poczułam całkiem miłe wyluzowanie, dobry nastrój i lenistwo, było po prostu fajnie.
Mogłabym brać 150 mg, czasem więcej, ale to kwestia tego, że lubię się tak uwalić, żeby nie chcieć ruszyć palcem, a nie po prostu wyluzować się.  ;-)
I don't need no arms around me.
And I don't need no drugs to calm me.

czajnikof (offline) #4960

Member since Aug 2007 · · Location: a w dupie jak nie wiesz gdzie
Wawoj:
ale to kwestia tego, że lubię się tak uwalić, żeby nie chcieć ruszyć palcem, a nie po prostu wyluzować się.  ;-)

Tia, piwo dla tej pani. Co kto lubi, ćpaki  ;-)

Mules (offline) #4961

Member since Feb 2008 ·
Wawoj:
Ja zwykle biorę 300/450 mg. Jakiś miesiąc, czy dwa miesiące temu miałam jedną paczkę antka wolną, więc chciałam przetestować, czy w ogóle coś poczuję.
Owszem, poczułam całkiem miłe wyluzowanie, dobry nastrój i lenistwo, było po prostu fajnie.
Mogłabym brać 150 mg, czasem więcej, ale to kwestia tego, że lubię się tak uwalić, żeby nie chcieć ruszyć palcem, a nie po prostu wyluzować się.  ;-)
Podbijam, wyluzowanym to można być od zaraz, wolę się ujebać kodeiną, niż bawic się w jakies 150, hehe :]

userd (offline) #4962

Member since Jun 2007 · male · · Location: Najpiękniejsza, najbogatsza Wielkopolska
      Ja zaczynałem od 300 mg, nigdy nie wyrabiałem żadnych receptorów, koda działała na mnie dobrze od pierwszego razu. Po dłuższym czasie dobrze czuje działanie 450 mg a przy 600 jest już całkiem zajebiście ;]  Nie rozumiem jak może na kogoś podziałać marne 150 mg, taka dawka może co prawda zminimalizować zwałe po ciągu ale nie ma żadnego działania rekreacyjnego. :nuts:
     Poza tym udało mi się opanować po części apetyt na kode, teraz od jakiegoś czasu biore sobie raz w tygodniu -zawsze w piątek 600 mg. Teraz właśnie jestem po takiej dawce i jest ok.  %-D
Życie to walka i rywalizacja, o pieniądze, o status, o przetrwanie. Nawet najlepsi przyjaciele biorą udział w tej walce. Więc nie ufam nikomu bo każdy może okazać się potencjalnym wrogiem...

xxxzzzxxx (offline) Warnings: 1 #4963

User title: I chuj.
Member since Nov 2007 · male · · Location: Chujem do góry
No i chuj. Skoro klepią ich dawki 150mg to po co mają zwiększać. Może im takie działanie wystarczy.

Ćpuny :*
Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność...
NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!

Mules (offline) #4964

Member since Feb 2008 ·
Wiem, tyle że chyba chuj z mojego planu bo se przyjebie dzisiaj kolo 400mg.
Chociaz kto wie flota sie znajdzie, jak sie troche polata tu i ówdzie :D
W kazdym badz razie dzisiejszy wieczór milo sie szykuje.

Ćpuny :*

banshee (offline) #4965

Member since Aug 2007 · female ·
jezusie i maryjo... 600mg z promazyną i wzmacniane acodinem dzisiaj sprawiły, że przez godzinę leżałam i myślałam tylko " wdech, wydech" a że nie byłam wstanie utrzymać zamkniętych oczu to przysypiałam i po chwili budziłam się rozpaczliwie zasysając powietrze do płuc! A chodzi mi oto, że mam dużą tolerkę, i 600 robiło mnie słabo albo wcale... I nawet z acodinem. I cholera nie wiem czy to dlatego że dorzuciłam promazynę? no i były jeszcze dwa flonidany. Ale masakra, nie pamiętam kiedy ostatni raz byłam tak upierdolona
one two fuck you!

Odcinam się od was, odcinam, od szarej rzeczywistości, zapominam... :)
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 329  330  331  332  333 ... 359  360  361  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-09, 08:33:55 (UTC +01:00)