Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Apteka DXM RSS
DXM - Wątek ogólny (Important)
Ogólna dyskusja związana z dxm.
Page:  previous  1  2  3 ... 91  92  93  94  95  96  97  next 

..::Opeth::.. (offline) #1381

User title: For Eternal Night - I'm the Somberlain
Member since Nov 2007 · male · · Location: Największe polskie województwo - Opolskie
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 440847
Wczoraj darowałem sobie alkohol, symbolicznie wypiłem 1 kieliszka. A jedna paczka znowu niesamowicie na mnie zadziała. Fazę pamiętam w 90 %, była taka dziwna... Czarno - biała (dosłownie), spokojna, trochę mroczna. Ale udana. Róbcie przerwy !
Well, you tell us that we're wrong and you tell us not to sing our song.
Nothing we can say will make you see... You got a heart of stone.

Listen to the man in the liquor store
Yelling "anybody want a drink before the war?"

idn(moderator) (offline) #1382
User title: falling alice
Member since Apr 2006 · · Location: przeważnie pionowe, choć zdarzają się odchyły.
Group memberships: Moderatorzy forum Apteka, Moderatorzy forum Psychodeliki/Alchemia, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
spróbuj dzisiaj jeszcze raz, powinno być jeszcze lepiej. a potem przerwa.
szatan.

..::Opeth::.. (offline) #1383

User title: For Eternal Night - I'm the Somberlain
Member since Nov 2007 · male · · Location: Największe polskie województwo - Opolskie
Powtarzam dzisiaj. Potem przerwa.
Well, you tell us that we're wrong and you tell us not to sing our song.
Nothing we can say will make you see... You got a heart of stone.

Listen to the man in the liquor store
Yelling "anybody want a drink before the war?"

Jezus(Moderatorzy forum Hydepark) (offline) #1384

User title: Jesus H. Cox
Member since Mar 2007 · male · · Location: Sacred Heart Hospital
Group memberships: Moderatorzy forum Hydepark, Użytkownicy
ID 440386
jogurt, 2008-11-30, 20:48:
Hehehe, niektórym avio sie podoba. Ja jednak twierdze ze z deliriantów jest najgorszy, bo tak ogłupia. Mając dostęp do benzy, avio jest po prostu dziwnym wyborem.

Jeżeli ktoś nie lubi tej benzowej stymulacji, to wcale się nie dziwię, że wybiera avio :)
"Czuję się gwiezdnie"

NOOR (offline) #1385

Member since Jul 2008 · male · · Location: zadupie na lubuskim
Ja mam takie zapytanie
Jak ostatnio zarzucałem dexa(ok. 3 tygodni temu) w ilości 600mg na leciutka tolerke to rzygałem jak kot, co zdarzyło się pierwszy raz(wszystkie tabletki połknięte na jeden raz):P Jaki byłby najlepszy sposób konsumpcji tego bez takich akcji? Można by zarzucić 150mg, a po około 1-1,5h wybełtać wszystko, i zaraz dojeść resztę? czy może łykać tabletki po 2/3 co parę min. i 1h przed zarzucić aviomarin?

pilleater (offline) #1386

User title: X.Y. von pilleater de pigúłożerca
Member since Feb 2007 · · Location: Kłodzko
Sam przyznaj, że jak rzygnąłeś to od razu ulgę poczułeś  :o) Nie jedz na raz tylko dawkuj np 3 co 3 minuty czy tam jak ja kiedyś 2 co 2 minuty. Różne chodzą tu słuchy, jedni mówią [ja] że soczek z cytryny koniecznie schłodzony (najlepiej jakiś napój) choć trochę tyci tyci niweluje dolegliwości. Inni zaś nie czują różnicy, stestuj sam.

To jest jakby nie patrzeć lek, a my narkusy kinderćpuny go przedawkowujemy, więc wcale nie powinno się dziwić reakcji organizmu :) Co do aviomarinu to nie wiem bom nie zarł go nigdy, ani tripowo, ani podróżniczo-autobusowo, więc niechaj kto inny prawdę napisze.
jebany Stalin niedobry człowiek !

Salvinoria

NOOR (offline) #1387

Member since Jul 2008 · male · · Location: zadupie na lubuskim
Co do rzygania to prawda, jak ręka odjął %-D  A z tym sokiem z cytryny, to chodzi o zmniejszenie ph czy jak(mam jakiś syrop przeciwwymiotny, którego głównym składnikiem jest to co siedzi w avio i kwas solny)? Dzisiaj polatamy...

delirka (offline) #1388

User title: markiza
Member since Feb 2006 · female ·
NOOR:
Ja mam takie zapytanie
Jak ostatnio zarzucałem dexa(ok. 3 tygodni temu) w ilości 600mg na leciutka tolerke to rzygałem jak kot, co zdarzyło się pierwszy raz(wszystkie tabletki połknięte na jeden raz):P Jaki byłby najlepszy sposób konsumpcji tego bez takich akcji? Można by zarzucić 150mg, a po około 1-1,5h wybełtać wszystko, i zaraz dojeść resztę? czy może łykać tabletki po 2/3 co parę min. i 1h przed zarzucić aviomarin?

Avio zarzuć tak 40 min. przed Aco. Na rzyganie są zajebiste tabletki Torecan (żadnego pawia po nich nie uraczysz choćbyś zeżarł całą aptekę), ale one są chyba na receptę (nie wiem bo mi pogotowie cały słoiczek darmo dało  %-D ).
"Wkrótce drogi prowadzące ku morzu ozdobione zostaną mimozami. Kobiety będą nosiły sukienki z lekkiego materiału. Wielkie niebo będzie czyste i piękne. Kasjuszu! Oto uśmiechy życia!"

Pobaw się ze mną!

użytkownikownik (offline) #1389

User title: skittles
Member since May 2008 · male ·
Jadłem kiedyś aviomarin na chorobę lokomocyjną i pomaga bardzo, ale i usypia.

Jeśli spędzasz trip aktywnie, to radzę po prostu przesiedzieć mdłości (u wielu userów ruch je nasila), u mnie zwykle pojawiają się ok. 40 min po aplikacji i przechodzą po góra 15 min.
nic,,,

Wawoj (online) #1390

User title: Space Monkey.
Member since Dec 2007 · female · · Location: Orbita okołoziemska
Uu, Torecan jest na silne zawroty głowy i mdłości, że też nie wpadłam na to, żeby go dorzucić do dexa?
Też mam cały słoiczek, więc sprawdzę niebawem.  :-)
I don't need no arms around me.
And I don't need no drugs to calm me.

Ojgasm (offline) #1391

Member since Jun 2008 ·
powolna aplikacja i odrobina soku z cytryny - IMO nie potrzeba się truć żadną dodatkową chemią. Dex działa na tyle długo, że nawet godzinna aplikacja nie popsuje zabawy, natomiast wyeliminowanie rzyganka już owszem ;-)
Powiedz NIE trzeźwości

*Kuper* (offline) #1392

Member for a month · male · · Location: KRK
Mam dylemat, wczoraj zjadłem 6 tabsów oxazepamu, dzisiaj kolejne 6 ale przepite dwoma wareczkami. Nie powiem było looźno :-) Dzisiaj chciałem w nocy polatać na DXM i nie wiem czy mogę po oxazepamie :-/

Piroman (offline) #1393

User title: ćpun z powołania
Member since May 2007 · male · · Location: Kołobrzeg
Raczej możesz, ja bym polatał. Wielu ludzi łączyło DXM z benzo i raczeej im podobało się. Klony ponoć zwiększają CEVy, więc oksazepam może też... Ale jak masz mocną banię po oksa to nie bierz DXM, bo jeszze coś poodpierdalasz np pódziesz w środku bani pogadać se z rodzicami.
Esoteric Agenda
http://pl.youtube.com/watch?v=gcuEwPvhq28
klikać to!
truthism.com
http://xeeatwelve.com
Święto Pierwszej Pigułki
http://pl.youtube.com/watch?v=lursLrbaHHM&feature=rela…

*Kuper* (offline) #1394

Member for a month · male · · Location: KRK
W porównaniu z kumplami którym dałem na próbe po 1 tab. to mi po oksazepamie nic nie jest. Tylko te dwa browarki mnie wykonczyły totalnie %-D  Ale to było o 13 a jest 21 także myśle że powinno być spoko.

EDIT: No to lecę :cool:

EDIT2: 250mg deksy po takiej zaprawie zafundowało mi ciekawą wycieczkę. Zero stymulacji, pamiętam większość tripa ale dopiero na drugi dzień wieczorem czułem że puszcza, tzn. tak zupełnie schodzi. Nie dziwcie się że tak mało, to był mój pierwszy raz DXM  :blush:  Jutro przed wyjściem z domu przyjmę pozostałe 13 tabsów i zobaczę czy to oksazepam czy jestem poprostu nadwrażliwy  %-D  Już wiem że DXM to miłość od pierwszego spożycia.

Ale piszcie coś, bo tylko edytuje i edytuje..  ;-)
This post was edited 2 times, last on 2008-12-15, 22:51 by *Kuper*.

Twilight (offline) #1395

User title: Mikser malakser <7.gif>
Member since Feb 2006 · male · · Location: prawidłowe
witam po dłuższej przerwie  :cheesy:
ojojoj, widzę na tej ostatniej stronie tego wątku że jest więcej nowych mordów niż starych ...

ja sam się nie udzielam w tym roku za specjalnie, prawie nic, miałem już zacząć pisać częściej ale znowu mi się odechciało forumować  <_<

w sumie to dalej nie mam ochoty spędzać pół dnia na hyperze jak kiedyś, no ale wpadnąć można czasem w końcu  ^_^

jest to wątek o DXM więc i o nim napiszę, otóż:
Citrosept + DXM
TO DZIAŁA!!!
Tak samo lepiej klepie koda po deksie (czy sama też) jak się citrosepteta weźmie :cheesy:
DXM jest mniej zajebczy (moc zamułowatego zjazdu idzie bezpośrednio w euforię na fazie i efekty), jakby citrosept usuwał część efektów zjazdu (takie specyficzne zmulenie i dziwny wygląd ludzi) a zostawia tylko fazę i serotoninę, ogólnie zajebioza  :-D

BTW
Dla tych co mają:
bierzemy citrosepta i DFa i 300-450mg DXM, tak z godzinę/dwie po wejściu metkat + citrosept i potem ze pół godzinki później koda (najlepiej 300, choć teraz na 150 z a15 testuje i jest bosko  :-D ) i daje to taką przyjemną fazę że się mózg sam w rulonik zawija  :cool:
Trochę to drogo wychodzi bo cena DF + 10 metkat + 6/12 koda + 5 deks + 27 citrosept (ten się przyda i na inne fazy więc nie jest tak źle  ^_^ ) ale jakość zajebista, euforia przepiękna, zdecydowanie jeśli chodzi o przyjemność to jeden z najlepszych stanów jakie można wmiarę łatwo osiągnąć, no i stan ten jest powtarzalny (o ile metkat i koda klepią dobrze;]):-D

jeszcze deksa dojadłem pakę do tego miksu, a co się będzie marnować %-D
fajnie się wszystko zaczyna robić takie plastyczne i miętkie, no i słodkie i euforyczne :cheesy:

ten miks jak się można domyśleć jest lepszy od: dxm + metkat, dxm + metkat + koda, dxm + koda, dxm + df + koda, dxm + metkat + dxm, ale cały myk polega na tym że on jest DUŻO LEPSZY  :-D  :-D  :-D drogi ale raz na jakiś czas powinno się siebie potraktować czymś równie odstresowywującym i przyjemnym  :-) taka słodka bombonierka dla siebie. No i gwarantuję, że ogólnie psychicznie po tym miksie jest się na +.

ps. Są dwie odmiany DFów (w zasadzie to więcej, ale 2 główne) lewoskrętne i prawoskrętne, te pierwsze bardziej stymulują i dają wizuale nie fraktalne tylko takie jakby grafitti i fotoreal a te drugie są przyjemniejsze ogólnie, mniej speedują i dają takie plastikowe wizuale, fraktale różne itp. Ten miks wziąłem z prawą odmianą DFa, z lewą w sumie nie braem jeszcze, ale lewy DF + koda fajnie też działa i lewy DF + metkat fajnie działa więc też będzie zajebiście, choć czuję że bardziej psychodelicznie i w stronę stymulantów niż depresantów jak z prawymi  :-)
JEDZ KWAS!
Chwała Bogu że się nie ujawnia! Jakbyśmy wtedy mogli filozować?
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 91  92  93  94  95  96  97  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-01-09, 08:56:57 (UTC +01:00)