Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Knajpa Narkotyki RSS
Jak kogoś wkręcić ?
ENCYKLOPEDIA WKRĘCANIA

Announcements

2009-05-29, 08:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
2009-05-26, 10:00 by nicze
W ramach usprawnienia działania Knajpy, oraz w skutek pewnej odmienności tego działu od reszty forum, od dnia dzisiejszego zaczyna obowiązywać nowy, po części autonomiczny REGULAMIN KNAJPY. Rewolucji nie ma i nie raczej nie będzie, bo podstawowe zasady pozostały bez zmian. Jednak liczymy, że spisanie pewnych, niespisanych dotąd zasad, pozwoli uniknąć nieporozumień i usprawni nasze działania. Jednocześnie, w razie pytań i wątpliwości w kwestii regulaminu, oraz moderacji knajpy, zapraszamy do dyskusji w wątku DYSKUSJA I UWAGI NA TEMAT MODERACJI.

Z ważniejszych, a nowych zasad, w trosce o ogólnie pojętą estetykę forum oraz tych, których tpsa (i inni providerzy) nie obdarzyli mega-przepustownym łączem, wprowadzony zostaje ZAKAZ wklejania do postów obrazków większych niż 800x600 pikseli. Obrazki takie należy umieszczać w poście w formie miniaturek (thumbnails) - jak to zrobić opisano między innymi TUTAJ.

Przez najbliższe 2 tygodnie moderacja będzie się starała poprawiać, bądź wycinać posty nie spełniające tej zasady. Później można się spodziewać nawet ostrzeżeń, przede wszystkim dla osób, które pomimo próśb i uwag moderacji nie dostosują się do tej zasady.

Do tego ineaugurację przejdzie kilka nowych/starych wątków, wraz z pozostałymi ważnymi wątkami Knajpy opisanych w SPISIE TREŚCI. Oddajemy je w nadziei, że przypadną wam do gustu. Z poważaniem

Administracja & Moderacja Knajpy
Page:  previous  1  2  3 
CZARNa22 (offline) #31

Member since Dec 2006 · 9 posts · female · Location: Las Palmas
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 130260
Plankton on 2006-10-29, 19:51:
Rastuch:
najlepsze wkrety sie wymysla na freestylu, po fest zbakaniu. nie, ze se wyczytam i tak zrobie, ale to musi wynikac z sytuacji i pomyslowosci osob. tak mi sie przynajmniej wydaje.

Zgadzam sie, nie wyobrazam sobie zreszta takiego wczesniejszego wymyslania co akurat mam komus powiedziec zeby go wkrecic, to powinno na bierzaco wychodzic.

podpisuje sie pod słowami
jaitylkoja (zbanowany użytkownik) (offline) #32

Member since Feb 2006 · 2427 posts · male · Location: Półtusk
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
In reply to post ID 137492
jaitylkoja on 2006-11-23, 11:03:
ktoś uważa sie za lepszego, normalniejszego i musi wszem i wobec wszystkim to obwieścić. To jest jakiś kompleks? Może od razu kolesia odstrzelić bo chyba nie chcemy powtórki z 39'?

A co do wkrętów to zajebiste sa opowiastki pamiętam jedną o 3 dresiarzach w rózowych dresikach i dilerze w korzuchu idących na dyskoteke. Ale opowieść jest długa i jak ktoś to wspomniał najlepszy jest humor sytuacyjny :-)

oh ja pindole ale ja bzdury pisałem 3 lata temu.
Trust no1

Jeśli napisałem post dłuższy niż 2 zdania to znaczy że byłem najebany i nie traktuj go poważnie.
Zbigniew (offline) #33

User title: Ośmiornica.
Member since Jan 2008 · 231 posts · male
In reply to post ID 132932
Mayday on 2006-11-06, 14:10:
Chyba ze ty tak jarasz ze spalisz lufke i idziesz w kime albo bierzesz sie za czytanie ksiazki....
Kiedyś sobie wkręciłem, że muszę kupić książkę.
I kupiłem.
Przeczytałem w ciągu dwóch tygodni, wyjątkowo ciężkostrawna. (część także po THC)

Mayday: polecam Ci takiego wkręta ; o
Patrzę na świat z nawyku
Więc to nie od narkotyków
Mam czerwone oczy doświadczalnych królików
I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme (offline) Warnings: 1 #34

Member since Jan 2008 · 400 posts · male
mojej kuzynce wkręciliśmy z kumplami kiedyś że jest pod wpływem heroiny ( a jaraliśmy maroko ;d ) uciekła z rykiem już jej niedogoniliśmy, po 15 minutach wraca z paczką aktimeli %-D, najlepsze wkręty wychodzą w praniu.
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
We're all stars now in the dope show..
zabol (offline) #35

Member since Mar 2007 · 57 posts · male
In reply to post ID 132630
Mayday on 2006-11-05, 16:05:
Ja z jakies 2 lata temu jeszcze jak skumplami duzo spalilismy w lesie łamaliśmy drzewa i kto wiecej złamał  :-D
Albo robiliśmy składy i rzucilismy w siebie kijami i takimi tam, a nastepnego dnia kurwa skąd mam te śiniaki!? Hehe to była zabawa.

Dokładnie identyczne akcje ja z ziomkami odpierdalałem na zajebce.Tylko że szukaliśmy tzw. próchniaków czyli spróchniałych drzew które jeszcze stały i takie łamaliśmy.Raz mi sie zdarzyło złamać zdrowe żeby sprawdzić czy sie w ogóle da.Wyglądało to tak że wszedłem prawie na sam szczyt a ziomki bujali przód tył,przód tył aż tak mocno że doleciałem do ziemi huehuehu.Raz też taki próchniak sie złamał w połowie i prawie przygniótł mojego ziomka.I każdy się bał potem łamać huehue.Ale mega zajawka na zajebce jak coś sie wysoko łamie i trzeba spierdalać :D W rzucanie kijami też sie bawiliśmy ale zazwyczaj na zasadzie wszyscy na jednego (najbardziej zajebanego).Albo walki na kije jak na miecze kto miał twardszego wygrywał.To były czas huahua
chsn (offline) #36

Member since Dec 2008 · 94 posts · male
Mnie udało się kumpla wkręcić raz, ale porządnie (i w dodatku nieświadomie). Byliśmy już ostro zmasakrowani tym bardziej, że towar był jakiś chrzczony i kopał niemiłosiernie (w ogóle jak nie mj  %-D ). Siedzieliśmy sobie na osiedlowej ławce, wokół duża, otwarta przestrzeń i pociągaliśmy na zmianę z bonga. W pewnym momencie w oddali zobaczyłem dwóch kolesi jadących na rowerach (była noc i mieli włączone przednie światła), natychmiast mi się wkręciło, że to radiowóz i że trzeba się stąd zmywać. Gdy to powiedziałem, kumpel złapał taką paranoję, że zabrał bongosa pod pachę i zaczął po prostu przed siebie iść, jak zahipnotyzowany. Przeszedł tak z 50 metrów, zatrzymał sie i wrócił. Następnego dnia powiedział, że tak się wystraszył, że już nigdy nie zapali. Jak powiedział tak zrobił %-D
Nobody is smarter than you are.
ogar (offline) #37

Member since Oct 2007 · 89 posts ·
najlepiej(?) zacząć mówić o jakiś ochydnych rzeczach xD raz na aco gadam z kumplem o "chujWieCzym" i nagle jakoś pada slowo "nekrofil"...
ooo kurwa... niii...taki nekrofill....przychodzi na cmentarz jak jeszcze skóra sie nie rozłorzyła odkopuje grób rozcina flaki chamskimi uderzeniami nozem, wykraja otwór i uprawia ostry ,seks??tak to mozna nazwac?? wkladanie chuja w flaki albo w zamarzniętą piczke?

bleee xD tylko uwaga bo mozna samemu sie wkręcić^^

heh po paru dniach z tym samym kumplem tym razem tylko na thc jakimś cudem padlo slowo zoofil...

bleee chyba sie wkręcilem...
Endrju (offline) #38

Member since Feb 2009 · 7 posts · male
2 zajebiste wkręty :D

1.Przepis na WISIELCA (tylko po ciemku i w plenerze):
spalić się z ziomami i powiedzieć że musi się gdzieś iść (np. po zioło). Wybrać jakąś ciemniejszą ulicę w 'strasznej' okolicy (konkretniej: jakieś drzewo liściaste przy ulicy). Zadzwonić do tych kumpli żeby przyszli w jakieś miejsce (żeby musieli przechodzić wybraną przez nas ulicą). Aby mieć gwarancję że przyjdą najlepiej powiedzieć im, że załatwiliśmy siatę xD Następnie wejść na wybrane przez nas drzewo i czekać w ukryciu aż kumple będą przechodzić. Gdy będą np. 100 metrów od nas, chwytamy się jakiejś gałęzi rękami tak, by wyglądało że jesteśmy wisielcem xD Jeżeli nas nie zauważą, należy stymulować 'dyndanie' na linie, jak to robią wisielce (by przyciągnąć uwagę). Dla spotęgowania efektu zalecam - gdy wystraszeni kumple już zamrą w bezruchu - wydać z siebie jakiś gardłowy, straszny jęk :D
Będą spierdalać szybciej niż Usain Bolt :D

2.Przepis na PREDATORA (też po ciemku i w plenerze, np. w lesie):
Najlepiej wkręcać to w dużym towarzystwie, np. 10 osób (jeżeli będą po cipaczu to w ogóle kosmos :D). Potrzebne są 2 osoby, z których jedna będzie ubrana w ciemnych barwach i będzie potrafiła cicho poruszać się po krzakach (najlepiej jeżeli będzie dokładnie znać miejsce wkręcania). Ta osoba - podczas gdy pozostali będą zajęci rozmową - powoli oddali się od towarzystwa i wejdzie w jakieś krzaki. Po czasie wcześniej umówionym z drugą osobą (która wciąż jest z ekipą) zacznie np. szeleścić w krzakach oddalonych z 50m od ekipy. Ta osoba która jest z ekipą zaczyna siać zbiorową panikę ('Patrzcie, tam ktoś jest! W tych krzakach!'. Najlepiej dla wyobrażenia i schizy podsunąć im, że to Predator :D). Wszyscy nerwowo rozglądają się dookoła ale po chwili uznają to za usiłowanie wkręty (jednak wciąż pozostaje pewien niepokój :D). Osoba która jest w krzakach przemieszcza się cicho w inne krzaki, tym razem tak z 15 metrów od ekipy. Zaczyna głośno szeleścić lub nawet udawać dźwięk predatora/innego potwora, więc wszyscy już są posrani. Najlepiej wtedy gdy ta ukryta osoba rzuci z krzaków coś w środek ekipy (polecam pudełko po pizzy 60cm :D). Wszyscy odruchowo rozbiegają się z kwikiem. Jeżeli są po cipaczu to można - np. w obszernej bluzie z założonym kapturem biec w ich stronę zygzakiem głośno warcząć. Powidoki zrobią swoje xD można też świecić im po bluzach laserem :D

Bad tripów z takiego czegoś raczej nie ma, jest 5 minut coraz większej schizy a przez następne 10 wszyscy pizgają się, że dali się zrobić w konia :D
gringo (offline) #39

User title: Medice, cura te ipsum
Member since Feb 2007 · 2210 posts · · Location: El Dorado
I tak najlepsze są podchody na zbaku :-D
.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-07-04, 06:02:15 (UTC +00:00)