Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Depresanty Benzodiazepiny RSS
Clonazepamum (Klonazepam)
leiche, posprzątaj proszę pyskówki

Announcement

2009-05-29, 08:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2  3 ... 26  27  28  29  30 ... 45  46  47  next 
userd (zbanowany użytkownik) (offline) #406

Member since Jun 2007 · 1409 posts · male · Location: Najpiękniejsza, najbogatsza Wielkopolska
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 445297
      Wg mnie najbardziej uzależniają te benzo, które oznaczone są symbolem "SR" czyli długo działające, osobiście się o tym przekonałem. Tych się lepiej wystrzegać i nie zarzucać nawet w ciągach kilkudniowych bo skutki mogą okazać się fatalne  :-D
Dn. 20.06.2009 r. na zawsze zakończyłem moją działalność na forum HR.
Gargamel (offline) #407

Member since Jan 2006 · 818 posts ·
Group memberships: Użytkownicy
Tu nie masz racji userd i chodzi ci zapewne o xanax sr, ktory jest jedynym benzo o przedluzonym uwalnianiu. Alprazolam obok lorafenu jest najbardziej uzalezniajaca benzo i juz po kilku dniach brania powoduje obnizenie nastroju, przejsciowe leki itd. Wersja sr xanaxu jest bezpieczniejsza od zwyklego, gdyz substancja uwalnia sie wolniej i dziala dluzej. Tak, ze nie wersja sr uzaleznia najbardziej jak to ujales, a sam alprazolam.
"Zacisnij swoja piesc, po to urodziles sie"
                                             SKUNX

"Z nozem w rece, lub z talia kart, zycie to jest gra, zycie to jest gra..."
                                    THE ANALOGS
WildMonkey (offline) #408

User title: mów mi Żyleta
Member since Feb 2006 · 2768 posts · male · Location: Moskwa
Gargamel:
Tu nie masz racji userd i chodzi ci zapewne o xanax sr, ktory jest jedynym benzo o przedluzonym uwalnianiu. Alprazolam obok lorafenu jest najbardziej uzalezniajaca benzo i juz po kilku dniach brania powoduje obnizenie nastroju, przejsciowe leki itd. Wersja sr xanaxu jest bezpieczniejsza od zwyklego, gdyz substancja uwalnia sie wolniej i dziala dluzej. Tak, ze nie wersja sr uzaleznia najbardziej jak to ujales, a sam alprazolam.

Jak najbardziej się zgadzam, benzodiazepiny o długim okresie półtrwania powodują słabsze objawy abstynencyjne. Pisałem to już kilka razy o przypadku niezłego doła po braniu 3 dni xanaxu który jak wiadomo działa bardzo krótko. Byłem bliski prawdziwego załamania, a tymczasm branie diazepamu w ciągach nawet 10 dniowych nie powodowało(żadnych negatywnych reakcji). Najmilej wspominam temazepam bo pomimo iż czas półtrwania ma podobny do xanaxu to jednak mniej uzależnia. Widać nie tylko OP ma na to w pływ. I ciekawostka, 1o dniowy ciag o którym pisałem wczoraj po prostu mnei wykończył niczym speedowy. Wczoraj 12 godzi słuchałem jakiejś chujowej muzyki, dzisiaj nie brałem i w końcu czuję spokój. BOCIEK!!!!!! URATOWANIIII!!!!!!!!! Z drugiej strony branie po 8 mg clonów przez kogoś kto ma małą tolerkę jest niemądre. Ciekawe co nawyrabiałem, Policja nie przyjechała, samochód cały więc chyba dobrze  :cheesy:
Kanikuły, zawtra ja na wsjo zabju
Na uciobu nie pojdu, how do you do you do
Son Of Earth (offline) #409

Member since Jan 2006 · 58 posts ·
In reply to post #407
Gargamel on 2008-12-20, 18:54:
xanax sr, ktory jest jedynym benzo o przedluzonym uwalnianiu.
Jest jeszcze neurol, strasznie duże table jak na benzo, są zrobione z takiego czegoś jak niemiecki tramal retard i robi się z nich po pogryzieniu/próbie rozpuszczenia skruszonych galareta. Tańszy niż xanax sr.
artek chuj
This post was edited on 2008-12-21, 20:37 by Son Of Earth.
cpunex (offline) #410

Member since Jul 2006 · 182 posts · male
no to sie rozpurwilem wkoncu klonem wysepilem recke od jakiegos buraka psychiatry troche sciem poszlo xD ale jeden poczepal mnie ladnie jak myslicie lepiej czepie pod jezyk czy do ust go dopierdolic xD
pilleater (offline) #411

User title: Psychedelic Explorer on Travel Channel
Member since Feb 2007 · 4195 posts · male · Location: Wrocław
Pod język. Ze dwa wal od razu i czekaj aż się rozpuszczą. Staraj się ćpunexie nie przełykać zbytnio śliny
Choćby piwo było z gówna, nic mu w smaku nie dorówna :D
Rodzina rozwalonych uśmiechów. Abstynencja nie istnieje.

DDDysocjacjacjacjacja
Gargamel (offline) #412

Member since Jan 2006 · 818 posts ·
Ostatnio jak wrzucam klony w dzien to hujowo na mnie dzialaja. Taka zamula lekka, nawet lekka depresja. Natomiast jak wezme na noc wiecej to nastepnego dnia jestem bardziej rzeski. Zauwazyliscie cos takiego u siebie? Druga sprawa: ziomki co chleja ostro i czasem jedza klony mowili mi, ze klony zbijaja alkohol. Znaczy faza jest wieksza, ale mniej promili wychodzi. Nie wierzylem im, ale ostatnio zjadlem w dzien 4mg klona, wieczorem 4mg, po jakims czasie wypilismy po piwie i po pol litra na glowe. Ledwo doszedlem do domu, przewracalem sie, ale rano nawet kaca nie mialem. Matka mowila, ze alkoholu nie bylo czuc prawie wcale jak wrocilem, i ze wcale nie pilem a nacpalem sie :-D . Po czesci miala racje, ale alko opor poszlo. Co myslicie o tym zbiciu promili z alko po klonie?
"Zacisnij swoja piesc, po to urodziles sie"
                                             SKUNX

"Z nozem w rece, lub z talia kart, zycie to jest gra, zycie to jest gra..."
                                    THE ANALOGS
userd (zbanowany użytkownik) (offline) #413

Member since Jun 2007 · 1409 posts · male · Location: Najpiękniejsza, najbogatsza Wielkopolska
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
     No coś w tym jest, kiedyś -kilka ładnych lat temu wrzuciłem sporo Estazolamu i miałem siedzieć w domu ale qmple po mnie przyjechali więc pojechaliśmy do pubu. Tam podobno ostro chlałem, straciłem umiar ale normalnie wróciłem do domu. Rano budze się rześki i wypoczęty -zero kaca i wszystko ok. Jednak schodze do kuchni a rodzice mi mówią że odpierdalałem w nocy niezłą maniane, przewracałem się i chciałem wysikać na korytarzu na podłogę  :nuts:  Nic nie pamiętałem  więc aby wyjść jakoś z tego z twarzą to kłuciłem się, że to nie prawda i że mi wkręcają %-D
Dn. 20.06.2009 r. na zawsze zakończyłem moją działalność na forum HR.
Hanka (offline) #414

User title: największy ruchacz na podhalu
Member since May 2008 · 911 posts · male · Location: blisko 2 aptek do 3 już trochę dalej
gargamel:
Ledwo doszedlem do domu, przewracalem sie, ale rano nawet kaca nie mialem

coś w tym jest ,tez nigdy jeszcze nie miałem kaca pijąc do benzo ,zawsze budzę się rześki ,wypoczęty na drugi dzień nic nie pamiętając co się wydarzyło wczoraj ,dopiero dowiaduje się od starych w jakim stanie wróciłem do domu i co dobrego narozrabiałem.

userd:
chciałem wysikać na korytarzu na podłogę

jakieś 1,5 roku temu pożarłem rolek  i zapiłem sporą ilością wszystko było by ok ,obudziłem się rano zakładam papcie i czuje ze jeden jest cały mokry ,pytam się starego co się stało ze mam papcia mokrego ,ten do mnie a co nic nie pamiętasz a co mam,okazało się ze stałem z faja w pokoju i lałem do papcia,po meblach i na podłogę.
Świadomość Braku Swojego Rozwinięcia Z amnezji Zdatności W euforii Objęcia
cpunex (offline) #415

Member since Jul 2006 · 182 posts · male
Biore klono razem z asertin na fobie i nerwice wczoraj po klono ladne jaja odpierdalalaem na fotka.pl tyle lasek mam w komentarzach ze huj kazdej pisalem ze mi sie podoba ja pierdole co za jaja sam juz nie wiem ktora kim jest ha
I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme (offline) Warnings: 1 #416

Member since Jan 2008 · 400 posts · male
ja zawsze jak wracam pijany z imprezy to clon pyk i rano jak bóg %-D
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
We're all stars now in the dope show..
dr.Kubeusz (offline) #417

User title: NN - największy narkoman
Member since Apr 2007 · 356 posts · male · Location: Incognito
ja natomiast preferuję kloniaka na kaca, bezpośrednio po przebudzeniu pod język i wszystko się bardzo szybko normuje   :-) , kac ginie
Dysforia i dekompensacja emocjonalna spowodowana nadużywaniem środków odurzających.
Deixem (offline) #418

Member since Jan 2008 · 708 posts · male
In reply to post ID 1583
8mg nic ciekawego nie zdziałało prócz malutkich problemow z rownowagą. Magia klonow minela czy co ;/...
I dont LIKE the DRUGS but THEdrugsLIKEme (offline) Warnings: 1 #419

Member since Jan 2008 · 400 posts · male
Deixem:
8mg nic ciekawego nie zdziałało prócz malutkich problemow z rownowagą. Magia klonow minela czy co ;/...

niestety.. tolerancja jest bezlitosna
The drugs they say
Make us feel so hollow
We love in vain
Narcissistic and so shallow
The cops and queers
To swim you have to swallow
Hate today
No love for tomorrow
wojtekajron (offline) #420

Member since Dec 2007 · 21 posts · · Location: Podlasie
Lepiej nic nie mówcie o tolerancji na klona. Wiem coś o tym aż nadto.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 26  27  28  29  30 ... 45  46  47  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-07-04, 12:52:00 (UTC +00:00)