Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Stymulanty Amfetamina RSS
Amfetamina - Wątek Ogólny (Important)

Announcement

2009-05-29, 08:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2  3 ... 56  57  58  59  60  61  62  63  next 
Ronsons Zigzag (offline) #856

User title: Ja latam!
Member since Sep 2008 · 242 posts · male · Location: Skierniewice
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 445590
ty... Co jest?  Kim jesteś?  Chuju odezwij się. Jakby się nie odezwał to bym dopiero spierdalał gdzie pieprz rośnie. Ale ogólnie jestem odwazny i boję sie rzadko
pchlarz shachraj (offline) #857

Member since Dec 2008 · 20 posts · · Location: krytyczne
hhehehe ja akurat po prochu jestem wywazony jak waga jubilerska, normalnie rozmawiam z obcymi,  pomykam rowerem w ruchu ulicznym itp oczywiscie jest ta 'obawa' ale potrafie sobie zapodac odpowiednia wkrete i mam na to wyjebane :P

anyway w lesie zapewne spierdalalbym gdzie sie da :P bijac przy tym wszelkie swoje rekordy....

Wogole kto normalnie nafukany wszedlby w nocy do lasu?? na trzezwo mam problemy a co dopiero po [Image:  %-D ]
mowia, ze aby zycie mialo sens nalezy gonic kroliczka... byzydura totalna, predzej z glodu zdechniesz niz go zlapiesz ... ;] za broń i strzelaj, bacz by nie na oslep...
nonname (offline) #858

Member since Mar 2008 · 97 posts · male · Location: Bieszczady
Już czuję to pierdolnięcie serca połączone z prądem w całej czaszce, wszystkie włoski na ciele stoją na baczność, pot zalewa mi kark, ciało mi zdrętwiało. Tak to widzę.
Ale wyobrażam sobie tego typa jak coś mega przeraźliwego typu: brudny zakrwawiony na twarzy bydlak ze wzrokiem mordercy pomieszanym z psycholem w trakcie ataku furii po zabiciu i zakopaniu kogoś w lesie i rzeźnickim nożem w ręce.

hh ale popłynąłem :)
qabriel (offline) #859

Member since Jun 2008 · 13 posts ·
Nie wiem czy to odpowiedni wątek ale mam pytanko:P Mam niewielka arytmie(jak chyba kazdy) i wkurwia mnie ból serca po bialym wiec pytam jak sie go pozbyc??? Dedukuję ze jakims depresantem, najlepiej benzosem ale wole zapytac Was. Mam zapas Sympramolu i nic poza tym, pomoze? Bo te jebane ataki bolu psuja faze. Odrazu mowie ze sram na odpowiedzi w stylu "to nie ćpaj bo nie dozyjesz 30!"
This post was edited on 2008-12-30, 15:23 by qabriel.
pilleater (offline) #860

User title: Psychedelic Explorer on Travel Channel
Member since Feb 2007 · 4195 posts · male · Location: Wrocław
Kardiologiem nie jestem, ale pewnie jakaś rolka czy 1-1.5mg klona jak wyssasz po pełnym załadowaniu fety, powinno nie tyle być ok, co te dziwne bóle będą zminimalizowane. Innych metod nie znam. A jak Ci nie szkoda życia i mózgu, to dalej szprycuj się tym świństwem...
Choćby piwo było z gówna, nic mu w smaku nie dorówna :D
Rodzina rozwalonych uśmiechów. Abstynencja nie istnieje.

DDDysocjacjacjacjacja
qabriel (offline) #861

Member since Jun 2008 · 13 posts ·
Dzieki pilleater za troske :) Fete ostatnio bralem 4 miesiace temu, teraz wezme tylko na Sylwestra w zwiazku z tym ze biore paroksetyne i po alko zle sie czuje przez nastepne kilka dni, koda nie dziala, pixy tez a jakos musze ten rok zakonczyc. Domyslam sie ze ze po klonie bedzie lepiej tylko ze nie mam mozliwosci go dostac ani nic w jego stylu, mam tylko ten nieszczesny Sympramol, na ulotce pisze ze zwalnia akcje serca ale pierdole zeby wyszly jakies interakcje wiec pytam tu
szymixx (offline) #862

Member since Jan 2008 · 41 posts ·
coby nie robic nowego tematu pomyslalem ze napisze w watku ogolnym, zdaje sobie sprawe ze pewnie bylo to wałkowane duzo razy ale nie mam czasu przeszukiwac tematow.
W sylwestra jadłem ścierwo (okolo 0.7) i tak sie stało ze dopadała mnie wczoraj jakas choroba , poszedlem dzisiaj do lakarza noi pani doktor zbadała oraz sprawdzila mi gardło , powiedziala ze jest troche zaczerwienione , mysle ok. wczesniej powiedzialem jej ze mnie bolą plecy hmm a ona dała mi skierowanie na badania moczu(?) wtedy dopadała mnie glupia rozkmina , ze chce zobaczyc czy czegos nie brałem ( moze troche irracjonalne no ale cóż) . Jutro z rana ide zrobic badania owego moczu i teraz takie pytanie , czy w tym badaniu moga wykryc mi to co brałem (proch etc?).
szymix_
nonname (offline) #863

Nie dostałeś żadnego świstka od lekarki? U mnie idzie się z kartką na której jest napisane jakiego typu badania mają zrobić. Zobacz jak masz. U mnie taki sam sylwester + płonące gardło.  :o)  :-D
szymixx (offline) #864

dostałem kartke

ZLECENIE
                                    WYKONANIA BADAN LABORATORYJNYCH
                                 W miejsckim centrum analitycznym w ......
imie i nazywisko : Szymon....
Pesel ....
Adres zamieszkania...
Rodzaj badania         Mocz

tyle..więc?

pozatym mnie w sumie to gardło nie boli takze nie wiem o co tu chodzi..a ze jest zaczerwienione to moze byc powowdem siupania.
szymix_
nonname (offline) #865

To pewnie zwykłe badanie siÓrÓf nie dygaj :-p

Lepiej napisz jakie u Was wory!  %-D

---
Ja tam pier.... nie chodzę z katarami i grypami do przychodni.
Zalewam się herbatami i gripexami + acatar i strepsils.
This post was edited on 2009-01-05, 14:21 by nonname.
szymixx (offline) #866

hmm roznie to z workami bywa : /
po drugie moje doswiadczenie z prochem nie jest duze takze nie moge powiedziec jak to dokladnie jest.
Uscislajac w tym roku co byl jadłem moze 5 razy sylwester byl 6 albo 7 razem , i powiem szczerze ze pierdole ścierwo i koncze z nim przygode na pewno na najblizszy czas , nie chce miec z tym nic wspolnego , ta 'bania' mnie nie podnieca nic w tym ciekawego a moze dlatego tak jest ze nie jadlem czegos naprawde dobrego ? pewnie tak ale i ciesze sie z tego powodu bo to raczej nic dobrego nie jest (narkotyki to zuo ogolnie ; ) zreszta wiekszosc stymulantow mnie nie cieszy , nie wiem czemu - wole psychodeliki ale lubie probowac nowych specyfikow w moim zyciu. A co do workow to są tak 0.7?  noi jakosc nieciekawa.Pamietam pierwszy raz zjadlem z kumpelą worka na 2,
zrobilismy z tego 2 kreski zjadlem to i w sumie nie wiedzialem czy mnie zrobilo , czy nie : /. Poszlismy na domówke tam zapalilismy pare lolkow z kolegami do tego zjedlismy takiego samego worka na 2 czyli lacznie +- zjadlem gieta siupy... wcale nie czulem sie jakos wysmienicie , nie powiem bylo fajnie do momentu gdy wypilem 4 piwo, usiadlem zwiesilem sie i w pewnym momencie puscilem pawia .
szymix_
Ronsons Zigzag (offline) #867

User title: Ja latam!
Member since Sep 2008 · 242 posts · male · Location: Skierniewice
szymixx on 2009-01-05, 15:24:
hmm roznie to z workami bywa : /
po drugie moje doswiadczenie z prochem nie jest duze takze nie moge powiedziec jak to dokladnie jest.
Uscislajac w tym roku co byl jadłem moze 5 razy sylwester byl 6 albo 7 razem , i powiem szczerze ze pierdole ścierwo i koncze z nim przygode na pewno na najblizszy czas , nie chce miec z tym nic wspolnego , ta 'bania' mnie nie podnieca nic w tym ciekawego a moze dlatego tak jest ze nie jadlem czegos naprawde dobrego ? pewnie tak ale i ciesze sie z tego powodu bo to raczej nic dobrego nie jest (narkotyki to zuo ogolnie ; ) zreszta wiekszosc stymulantow mnie nie cieszy , nie wiem czemu - wole psychodeliki ale lubie probowac nowych specyfikow w moim zyciu. A co do workow to są tak 0.7?  noi jakosc nieciekawa.Pamietam pierwszy raz zjadlem z kumpelą worka na 2,
zrobilismy z tego 2 kreski zjadlem to i w sumie nie wiedzialem czy mnie zrobilo , czy nie : /. Poszlismy na domówke tam zapalilismy pare lolkow z kolegami do tego zjedlismy takiego samego worka na 2 czyli lacznie +- zjadlem gieta siupy... wcale nie czulem sie jakos wysmienicie , nie powiem bylo fajnie do momentu gdy wypilem 4 piwo, usiadlem zwiesilem sie i w pewnym momencie puscilem pawia .

To chyba nie było za dobre fecisko co?
szymixx (offline) #868

zgadnij   %-D

noname : rzucasz sie pod pociąg?
szymix_
This post was edited on 2009-01-07, 15:14 by szymixx.
nonname (offline) #869

A ja wam powiem tylko że pierdolę te wszystkie gówna i wracam na tory.
burek123 (offline) #870

User title: daffy
Member since Feb 2006 · 694 posts · male · Location: WLKP
też tak macie ze macie problemy ze szczaniem jak jesteście napachani i jak sie jeszcze piwsko chleje to mi sie hujowo leje, niby sie odlałem chce chować pisiora w majty a tu jeszcze poleci strumien z nienacka. musze uważać zeby sie nie obszczać bo siara. ciekaw jestem od czego to ?
tylko pili PILI i palili do upadłego

NARKOMANIZM MOI PRZYJACIELE DRODZY TAK TAK
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 56  57  58  59  60  61  62  63  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-07-04, 12:46:19 (UTC +00:00)