In reply to post ID 445590
ty... Co jest? Kim jesteś? Chuju odezwij się. Jakby się nie odezwał to bym dopiero spierdalał gdzie pieprz rośnie. Ale ogólnie jestem odwazny i boję sie rzadko
Fete ostatnio bralem 4 miesiace temu, teraz wezme tylko na Sylwestra w zwiazku z tym ze biore paroksetyne i po alko zle sie czuje przez nastepne kilka dni, koda nie dziala, pixy tez a jakos musze ten rok zakonczyc. Domyslam sie ze ze po klonie bedzie lepiej tylko ze nie mam mozliwosci go dostac ani nic w jego stylu, mam tylko ten nieszczesny Sympramol, na ulotce pisze ze zwalnia akcje serca ale pierdole zeby wyszly jakies interakcje wiec pytam tu
szymixx on 2009-01-05, 15:24:hmm roznie to z workami bywa : /
po drugie moje doswiadczenie z prochem nie jest duze takze nie moge powiedziec jak to dokladnie jest.
Uscislajac w tym roku co byl jadłem moze 5 razy sylwester byl 6 albo 7 razem , i powiem szczerze ze pierdole ścierwo i koncze z nim przygode na pewno na najblizszy czas , nie chce miec z tym nic wspolnego , ta 'bania' mnie nie podnieca nic w tym ciekawego a moze dlatego tak jest ze nie jadlem czegos naprawde dobrego ? pewnie tak ale i ciesze sie z tego powodu bo to raczej nic dobrego nie jest (narkotyki to zuo ogolnie ; ) zreszta wiekszosc stymulantow mnie nie cieszy , nie wiem czemu - wole psychodeliki ale lubie probowac nowych specyfikow w moim zyciu. A co do workow to są tak 0.7? noi jakosc nieciekawa.Pamietam pierwszy raz zjadlem z kumpelą worka na 2,
zrobilismy z tego 2 kreski zjadlem to i w sumie nie wiedzialem czy mnie zrobilo , czy nie : /. Poszlismy na domówke tam zapalilismy pare lolkow z kolegami do tego zjedlismy takiego samego worka na 2 czyli lacznie +- zjadlem gieta siupy... wcale nie czulem sie jakos wysmienicie , nie powiem bylo fajnie do momentu gdy wypilem 4 piwo, usiadlem zwiesilem sie i w pewnym momencie puscilem pawia .