Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Funshop Pigułki RSS
BZP, TFMPP...? funk pills? (Important)

Announcement

2009-05-29, 08:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2  3 ... 27  28  29  30  next 
Pawel_31 (offline) #421

Member since May 2008 · 174 posts · male · Location: szczecin
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 433497
wedlug osob na forum dopalaczy ostatnie diabloxxx to wyszly nie na bzp ale ketonach ja bym niemnial nic przeciwko
John (offline) #422

Member since Feb 2007 · 163 posts · male
a jam mam cos przeciwko, a dokładnie to że wypuszczają pilsy o zupełnie innym składzie i działaniu pod ta samą nazwą. Nosz kurwa to jest dopiero bezsens.
machabeus (offline) #423

Member since Mar 2007 · 290 posts ·
mnie rozwalilo ostatnio, jak sie dowiedzialem, ze 50% pigul bzp free zawiera bzp.
amorescu9 (offline) #424

Member since Feb 2008 · 253 posts ·
No właśnie kwestia składu w dopalaczach jest najbardziej  tajemnicza . Pisałem krótki  TR na temat Mind Candy  gdzie stało "KETONES" jak wół . W temacie http://talk.hyperreal.info/thread/21107 koleś twierdzi że żarł Diablo XXX i było BZP/Tfmpp. W ogólnosci  i załozeniach bralismy dwie rózne   substancje  ale skutki były zastanawiająco zbliżone.
Pocz ątkowo  wydawało  mi  sie ,że AM_HI_CO  leci sobie  w chuja  i na  stare  tablety z BZP przykleja  jako skład ketones ,żeby  sie  kojarzyły  LU Dovesami , które maja  dobre recenzje , a jak kto sie  czepnie  to  odpowiedzą " aco  ty nawóz żresz?". Ale  skoro  nowe diablo  maja teraz naklejke  "ketones"  to może  ten kolega zjadł już Diablo  z ketonami  podobne  do Mind CANDY.
Może ktos  z dopalaczy wyjaśni  te kwestie.
Pawel_31 (offline) #425

ktos probowal moze grove,move oraz energy bo mam zamiar wybrac sie do nowo otwartego sklepu i niewiem czy warto
Cannabizzz776i99 (offline) #426

Member since May 2008 · 292 posts ·
Pawel_31:
ktos probowal moze grove,move oraz energy bo mam zamiar wybrac sie do nowo otwartego sklepu i niewiem czy warto

http://talk.hyperreal.info/post/434000

W linku powyżej jest moja opinia o Groove, IMHO strata czasu i pieniędzy.
Bluebird (offline) #427

Member since Dec 2007 · 23 posts ·
No po dzisiejszym jestem pewny...
Wszystko co z bzp, nalezy pokruszyc i wciagnac nosem ^^
Uniknie sie tym samym wszystkich przerabanych jazd fizycznych zwiazanych z wejsciem, ktore pozniej potrafia sie utrzymywac przed caly czas zabawy...
Ogolnie po zazyciu donosowym jest nieporownywalnie przyjemniej chociaz pieczenie przy zaladowaniu podchodzi pod porownanie z mephedronem... jakby wciagac domestos... tak czy siak oplaca sie : )))))))))))
5r>- (offline) #428

Member since Dec 2007 · 377 posts · male · Location: zależy na czym xd
 A  co testowałeś?
Łykałeś też wcześniej przed załadowaniem do nosa? No i jak faza, krótsza i bardziej intensywna, czy dużej różnicy nie ma?
Dzień się nie kończy, tylko zmienia barwę !]

ĆPOWER to ĆPOWER nie ma co wybrzydzać
Norman (offline) #429

Member since Nov 2007 · 296 posts · male · Location: Breslau
5r>-:
A  co testowałeś?
Łykałeś też wcześniej przed załadowaniem do nosa? No i jak faza, krótsza i bardziej intensywna, czy dużej różnicy nie ma?

a jak myslisz, guowo?
Hiro (offline) #430

Member since Oct 2007 · 2 posts · male
Kupliem sobie na dzis diablo xxx z braku normalnych,dobrych pigul i z ciekawosci.
moje pytanie brzmi: CZY MOGE CHLAC WODKE JAK PO NORMALNYCH DROPSACH?
Pawel_31 (offline) #431

dla twojego lepszego samopoczucia na drugi dzien to nie bo i tak po tym syfie z bzp bedze zwala a jak zmieszasz to juz wogole masakra jakas bedzie
5r>- (offline) #432

no pic da rade, ale rano po jednej na glowe i w miarę pusty żołądek baniak mi odpadał. Straszny zjazd po tym syfie jest, a i masa taka jakaś w kit, ale dobra. Sądzę,że po 2 by było ciekawie.
Chyba leprze są te zwykłe diablo od xxx?

rysiekzklanu (offline) #433

User title: yrzwa
Member since Jan 2006 · 1293 posts ·
diabloxxx zjadlem jedna, slabo bylo po 1,5h druga
popita piwem
drugie piwo
przerwa
wudka
piwo
szampan
wudka

caly czas jaranie.

jedyny + taki ze sie od alko nie zlozylem.
chuj wie co bylo w tych pigulach, wydalem 43 zlote, nieoplacilo sie.
zwala nei taka straszna, jezeli nie trzeba nastepnego dnia isc na obiad do babci albo do roboty, jezeli mozna jarac, wypic piwo i lezec bez muzgu to gitara.

jebac legalne narkotyki.
Z wyrazami braku szacunku i bez pozdrowień dla tych co sie za bardzo wczuwają - ryś.

A to, co sądze o tym jak i z kim sie twoja rodzicielka prowadzi zachowam dla siebie, w obawie o to, że ktoś urażony mógłby pozbawić mnie możliwości wypowiedzi.
to do ciebie małpo
5r>- (offline) #434

buahh no dokładnie jeśli na drugi dzień możesz pozwolić sobie na aftera to nie ma sprawy.
Z tego co piszesz nie będę bawił się w xxx tylko te zwykłe, jeśli w ogóle coś mi odwali, żeby wydać prawie 50 na dro...

jebać i się nie bać!

rysiekzklanu (offline) #435

User title: yrzwa
Member since Jan 2006 · 1293 posts ·
ja bym ci jednak odradził

;]
Z wyrazami braku szacunku i bez pozdrowień dla tych co sie za bardzo wczuwają - ryś.

A to, co sądze o tym jak i z kim sie twoja rodzicielka prowadzi zachowam dla siebie, w obawie o to, że ktoś urażony mógłby pozbawić mnie możliwości wypowiedzi.
to do ciebie małpo
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 27  28  29  30  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-07-04, 12:39:03 (UTC +00:00)