Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Magiczny Ogród Psychodeliki Marihuana RSS
Jak lubisz palić?
Na ostro, czy spokojnie?

Announcement

2009-05-29, 08:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2  3  4 ... 7  8  9  next 
poll
Poll: Jak lubisz palić?
(109 votes · 69%) Spokojnie i na luzie :)
(43 votes · 27%) Ostro, i bez zabezpieczenia ;>
(6 votes ·   4%) Nie pale, ale zamieżam sprubować :D
This poll has no time limit · 158 votes
PolitykEkstazy (offline) #16

Member since Jul 2008 · 211 posts · male · Location: lubuskie (64)
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 448405
No nie gadaj! Ja mam krzesło balkonowe w pokoju, fhuj wygodne, z resztą gdyby było niewygodne to i tak byłoby wygodne, bo typowo używam go tylko do jednego ciemnymi nocami :D
http://proba-kwasu.blog.onet.pl

by uzyskać blask - sypią na syf dziś brokat.
Ty pokaż lepiej Świat jaki mógłby spotkać Nas
gdyby ktoś w końcu zajebał te kurwy w rządach, patrz!
Der neue Rauschstoffbenutzer (offline) #17

Member since Jan 2006 · 709 posts · · Location: calisia
Na szezlongu.
koala (offline) #18

User title: auto321324@hushmail.com
Member since Aug 2006 · 727 posts · male · Location: krk
Szezlong szacun, aczkolwiek mój fotel jest bujany, więc nie narzekam.

Natrafiłem na rzecz bardzo a propos tematu: hawajski kościół marihuany, który promuje palenie jednomachowe. Krótko mówiąc: wyśpij się dobrze i w niedzielny poranek przyjmij na wypoczęty umysł jednego dużego bucha pierwszorzędnej marihuany, połóż się, zamknij oczy i kontempluj.
"I discovered that one toke was more rewarding than a lot of tokes and became a 'one toker'." - i jest w tym dużo racji, jest to jakiś pomysł na palenie. Nie mówię, że lepszy, bo każdy inny styl palenia ma swoje uroki.
W powyższym zachowuje się psychodeliczny potencjał mj i nie zamula głowy kanabidoidami - w ciągu tygodnia oczyścimy się i kolejny hit znów nas potarga. Ciekawe, że doszedł do tego wieloletni stoner i kwasiarz, członek Brotherhood of Ethernal Love.

Jakby kogoś interesowało: http://www.freemarijuanachurch.org/

Zabawny jest fragment autobiografii, gdzie autor opisuje, że znalazł przypadkiem w szufladzie pudełko po zapałkach pełne grassu i nagle zdał sobie sprawę z prozaicznego faktu, że zajęty nudną pracą nie ma czasu jej wypalić: " a gdzie miejsce na wartości? Gdzie moje ideały z lat 60tych?". Brak czasu i woli na narkotyki jako atrofia wartości :-)

EDIT: tu główne przesłanie sympatycznego kościółka:
You do not have to come to Honolulu to enjoy the same higher consciousness that I experience. Just take one toke of high-grade marijuana, lie down in a dimly lit room and listen to the God within you. Very simple and very rewarding.
Combat 18 (Kommando A. Hofmann)
This post was edited on 2009-01-07, 14:44 by koala.
PosthumanisticAnnaroth (offline) #19

Member since Apr 2008 · 80 posts ·
Lubie w każdy sposób, bylebym nie czuł się skrępowany i dym do płuc wlatywał.

Ulubionej metody nie mam. A najbardziej trzepie z wiadra, ale to chyba każdy wie :D.
Krollion (offline) #20

Member since Jan 2009 · 14 posts ·
hehe jak lubie palic ? jak najczęściej ;)
squeeze (offline) #21

Member since Nov 2008 · 7 posts · male
spokojnie spliffa w pokoju z jakimś chilloutem w głośnikach
Massta (offline) #22

Member since Jun 2007 · 154 posts · male
[Image: http://www.thefreshscent.com/wp-content/post_imgs/0307/tfs_dutchmaster_coronadelux.jpg]

+

[Image: http://media.ebaumsworld.com/picture/isit420yet/ak.jpg]

gdzieś w dobrym plenerze ( na dworzu ) w ładną pogodę z 2 dobrymi ziomami
Frame (offline) #23

User title: Wy narkotykomany!
Member since Jul 2008 · 617 posts · male · Location: pod lustrem.
parki / las
z dziewczynką jakąś. małą  :o)
entelechia
atmortususrandum (offline) #24

Member since Nov 2007 · 27 posts · male
W domu wiadro, bongo.
Plener lufa, rowerek lub jakieś opuszczone budynki. To jest to :-D
Jointy bardziej lubię kręcić niż palić ( ze względu na tytoń). Chyba, że z #, to inna sprawa.
i tak dalej...
Anatol (offline) #25

User title: hiszpańska inkwizycja
Member since Feb 2006 · 191 posts · male · Location: ...
jak sie upale w pozycji leżącej, to już mi się nie chce wstawać. Z siedzącą jest różnie. Pale mało wiader, bo jak się je wali codziennie, to potem słabiej wychodzi z innego "mniejszego" sprzętu typu luf, joi. Lubię wodory, ale nie cały materiał na raz, tylko na 2. Jak palę ze szkła, to (w sumie zależy od tematu) 2 szkła jeden po drugim jak pale sam (latka lecą :D), a jak pale z innym zawodnikiem, żeby mieć dobre wejście smoka, muszą być 3 szkła. Jak palę blanty, lubię dodać słabszy tytoń (wanilia, mmmniam), coby lepiej Cię czuć Czerwony Kapturku. Generalnie jestem zwolennikiem zasady "raz a konkret", niż zapalić 1, po godzinie drugiego i do wieczora trzeciego.
"Nikt nie spodziewa się hiszpańskiej inkwizycji"
Massta (offline) #26

Member since Jun 2007 · 154 posts · male
nie wiem co wy macie z tym wiadrem... tyle ziola sie marnuje na jednego macha... nie lepiej skrecic blunta i palic go 15 do 30 min i to z jednego gramca !
masterwgnojeniu (offline) #27

Member since Dec 2008 · 479 posts ·
lubie palić niespodziewanie :)
no i bez schematów by rozkminy były poza schematami
This post was edited on 2009-02-09, 08:00 by masterwgnojeniu.
PolitykEkstazy (offline) #28

Member since Jul 2008 · 211 posts · male · Location: lubuskie (64)
In reply to post #26
Jak mnie takie pierdolenie wkurwia, "eee, nie palimy jointów" :/ Joint - klasyka kurwa palenia konopi, a taki kurwa ziom jeden z drugim powie Ci: "nie wierzę w moc jointów"... :/
P.S.:
kurwa!:/
http://proba-kwasu.blog.onet.pl

by uzyskać blask - sypią na syf dziś brokat.
Ty pokaż lepiej Świat jaki mógłby spotkać Nas
gdyby ktoś w końcu zajebał te kurwy w rządach, patrz!
Gecko (offline) #29

User title: Pan i władca do kurwy nędzy!
Member since Apr 2008 · 267 posts · male · Location: Polska
In reply to post #26
Massta:
nie wiem co wy macie z tym wiadrem... tyle ziola sie marnuje na jednego macha... nie lepiej skrecic blunta i palic go 15 do 30 min i to z jednego gramca !
Wiadro zajebiste. Po drugim dym wypuszczasz i lądujesz w niebie.

Zajebisty patent, to taki mix. Bierzemy macha, wypijamy setkę, popijamy piwem i dopiero wypuszczamy dym. Po takim zabiegu jest pół godziny bajki  :-)
Kolega mojego kolegi do mamy: "daj na chleb!"
A ta mu kanapki zrobiła...
mr_obscene (offline) #30

Member since Jan 2006 · 280 posts · male · Location: zielone płuca polski
na pewno się nie marnuje, wiadro to w końcu najbardziej ekonomiczny sposób jarania (nie licząc tych droższych vapo)
marnuje się najwyżej przyjemność palenia jeśli ktoś nie lubi wiadra i woli jarać blanty, w innym przypadku nic się nie marnuje. 
30 minut z jednego grama? chyba nawet jakbyś podpalił i położył w popiołce bez brania ani jednej chmury to spaliłby się szybciej.

Jak mnie takie pierdolenie wkurwia, "eee, nie palimy jointów" :/ Joint - klasyka kurwa palenia konopi, a taki kurwa ziom jeden z drugim powie Ci: "nie wierzę w moc jointów"... :/

P.S.:

kurwa!:/
to, że coś jest klasyką nie sprawia od razu że każdy to lubi. Jakby nie było z jointa trzeba zjarać więcej i nie ma takiego mocnego wejścia jak przy innych metodach.
Na dodatek z czasem człowiek bardziej uzależnia się od jointów niż od samego zioła w wyniku czego traci jeszcze więcej kasy bo ekonomiczniejsze metody przestają mu się podobać. Przynajmniej ja tak miałem, że wolałem zamiast zjarać dwa nabicia z bonga czy lufy to kręciłem lola z czterech, nawet jakby to miało oznaczać że nie będzie nic na później. Ogólnie od kiedy zacząłem kręcić jointy to jarałem o wiele częściej niż wcześniej, ale to chyba nie ma związku z metoda palenia, a raczej z wejściem na kolejny poziom uzależnienia.

Zajebisty patent, to taki mix. Bierzemy macha, wypijamy setkę, popijamy piwem i dopiero wypuszczamy dym. Po takim zabiegu jest pół godziny bajki  :-)

to chyba tak zwana "kosa" z filmy beerfest ;)
This post was edited on 2009-02-09, 15:41 by mr_obscene.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3  4 ... 7  8  9  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2009-07-04, 13:55:40 (UTC +00:00)