In reply to post ID 450038
happypills:heh,
ja jadę już 10 miechów prawie z kilkudniowymi przerwami
temat wciąga totalnie, najpierw wieczorkiem, poźniej też rano, potem również w szkole i pracy
na szczęście robi mnie cały czas 1,4 ml więc na dzień schodzi mi z 10,12 ml i odstawienie nie będzie czymś strasznym. Ci którzy regularnie robią 25 ml i wyżej dziennie mają przy odstawianiu przejebane.
Niemniej przez te 10 miechów gbl odbił mi się solidnie na życiu, zawaliłem studia, olewam pracę, zakończyłem długi związek, na gblu jestem chamem etc. Generalnie choruję na zaawansowany tumiwisizm dlatego odstawiam powoli, ten tydzień tylko jedna dawka w pracy (bez niej po 4 godzinach trochę mną telepie, tzn. nic strasznego ale nie przyjemne uczucie), w przyszłym tyg będę robił z 4-5 ml dziennie bez dawki w pracy (zobaczymy w weekend czy przeżyję 8h bez tych nieprzyjemnych objawów) i hopefully za 2 tygodnie będę gbl free, wtedy też butla się skończy mniej więcej
Podsumowując gbl to zdradziecka substancja, takie niby nic (nikt kto o tym nie wiedział, nigdy nie skumał, że jestem na czymś), żadnych konsekwencji zdrowotnych, żadnych finansowych, bo temat tani jak barszcz, używka idealna, ale jednak z perspektywy czasu patrząc, rok przez który mogłem dużo zrobić i osiągnąć, przeleciał mi totalnie bez żadnego kroku na przód, a nawet zrobiłem ze 2 wstecz w paru dziedzinach życia
także muszę powiedzieć pani strzykaweczce i pani buteleczce papa wziąć się za siebie i jedynie co któryś weekend sobie mefem uprzyjemniać(takie moje noworoczne postanowienie
no off ale to ty sobie sam taki los zgotowales biorac to dzien w dzien... najlatwiej wszystko zwalic na giebla i miec spokoj ; ) pozdr
edit. czy na dziewczeta tez pan giebel dziala jak afrodyzjak? w skrocie dziewczynka i chlopczyk na giebelsie to mogloby byc to...
![Rozmowy [h]yperreala](unb_lib/designs/modern/img/logo1112la7.jpg)
NiezdrowyAntoś
Show profile
Link to this post

a co robią miski poźną godziną? Piją GBL i palą MJ