Styl: standard | fluid
Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Funshop Mieszanki "ziołowe" RSS
Spice Tropical

Announcement

2009-05-29, 09:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
nildur (offline) #1

Member since Dec 2005 · 332 posts · male · Location: Łódź
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
Subject: Spice Tropical
Zero info jak do teraz. Zaczynam przegladac fora zagraniczne. Jest do kupienia na dopalaczach.

[Image: http://www.hanf-hanf.at/images/product_images/info_images/523_0.jpg]

Czas dzialania 4-5h, ocena jednego kolesia 8/10

Ja wam powiem, ze mam dosyc tych nowych mieszanek. One mnie zabija, poniewaz nie spoczne poki nie sprobuje wszystkich :)
This post was edited 2 times, last on 2008-12-11, 19:42 by nildur.
Toudy (offline) #2

Member since Jul 2008 · 186 posts ·
ja tam na dopalaczach nie widze. A w ogole to podwyzszyli ceny i to jak!!! Dobrze ze sa inne sklepy:)
Daj info jak znajdziesz cos na temat tropicala.
Jesli trzyma 4-5 h to rewelka bo spicy gold czy diamond niemilosiernie męczyl!
POMÓŻ MI NAPISAĆ PRACĘ MAGISTERSKĄ? Wypełnij ankietę:
http://webankieta.pl/ankieta/w1hpultmdqxe
nildur (offline) #3

Member since Dec 2005 · 332 posts · male · Location: Łódź
Wiesz co jednak czasem trzeba powrocic do zielonego prawdziwego :)
Lechu44 (offline) #4

Member since May 2007 · 213 posts ·
boże przecież to widać ze oni sie z wami bawią. wiedza ze jest w huj ludzi którzy zaczeli palic we wrzesniu bo sklepy stacjonarne wtedy powstały, wiedza ze sie pewnie uzaleznili lub im sie podoba, i co jakis czas dokładają nowe mieszanki o prawie tych samych składach żeby tak jak ty to mówisz "ze te mieszanki cie zabija bo koniecznie musisz sprówbować nowych".
oni są gorsi od dilera bo diler przynajmniej nie wydaje nowego zioła z innym składem:D
Carlos (offline) #5

Member since May 2006 · 19 posts ·
kupilem przedwczoraj ten stuff i moge powiedziec ze jest chujowy i niewarty swojej ceny...palilem juz gienie i spice dimond i sa w chuj mocniejsze od tego i lepiej smakuja
Maziu (offline) #6

User title: Maziu
Member since Mar 2008 · 89 posts · male · Location: daleko, daleko od rodzonych ziem
Carlos on 2008-12-13, 16:06:
kupilem przedwczoraj ten stuff i moge powiedziec ze jest chujowy i niewarty swojej ceny...palilem juz gienie i spice dimond i sa w chuj mocniejsze od tego i lepiej smakuja

Whoa, whoa, chwila. Genie jest raczej nieprzyjemny w smaku, a Diamond to okropność. Tropical co prawda nie smakuje tak dobrze jak Artic, ale bez przesady. To swoje porównanie jest trochę z dupy.
Mocą nie zachwyca, ale jak się nie ma tolerancji po sufit, to spokojnie można być zadowolonym. Ilościowo tak samo jak Artic, czyli na pierwszy rzut oka mało, ale koniec końców nawet na tydzień starcza.
A poza tym, kosztuje Tropical teraz grosze w porównaniu do innych mixów, więc warto :]
well
the moon is bright
and
the road is clear
wiewi2 (offline) #7

Member since May 2008 · 52 posts ·
nowy spajsik okropnie smakuje a działa.............. dziwnie, sredniio ciekawie, gorzej od Geniego
deHuann (offline) #8

Member since Jan 2007 · 176 posts ·
a ja wam powiem, że tropikiem się chyba zajebałem jak żadnym, a paliłem wszestkie które są lub były w dop.com może nie siada tak na banie jak smoke którego osobiscie nie lubie bo jakiś ciezki jest strasznie, u mnie jest na rowni z diamondem dlatego, ze jest go malo ale bania chyba ciekawsza chodz w sumie podobna moca.
To jedyny blend po ktorym mialem lekkie haluny, smigaly mi nietoperzexD ale spalilem go wtedy dosc duzo;)
Emce (offline) #9

Member since Jun 2008 · 251 posts · male
dużym plusem jest to ,że nie zamula jak stara wersja Spice w  tym tak jak Diamond i jest mała euforia
behemoth777 (offline) #10

Member since Jul 2007 · 157 posts · male · Location: BGR/PL
ostatnio parę razy paliłem i przyznam ze mila ta mieszanka nie muli jak gold i krócej trzyma
You have experience the river of blood
Which i here flowed day by day
Against our sworn enemies
I came not to send peace but a sword
And i...i have made war
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Current time: 2010-02-09, 11:52:10 (UTC +01:00)