In reply to post ID 459907
Sry, źle zdefiniowałem. Chodziło mi o pigułki aka piksy, czyli xtc.
nicpun
Wiadomo, że Tramadol działa dłużej ale w moim przypadku to tylko -
szkoda troche że mam takie objawy nieprzyjemne po tramadolu bo bym sobie go chętnie pociskał np dlatego iż jest tańszy od kody i nie trzeba go tyle jeść jednorazowo, ogólnie bardziej ekonomiczny i wygodny
na jego korzyść przemawia przede wszystkim długość fazy ( mnie nawet raz 14h trzymał,bez dojadania), euforia i ta przyjemność co się ją nie da opisać słowami bije kodeinę na głowę, zresztą widzicie jaki mam podpis w poście hehe
no i Nodding po kodeinie jest praktycznie nie do osiągnięcia a po tramalu to i owszem (raz po tramalu noddowałem w tramwaju,ale z tym walczyłem, żeby nie być gwiazdą mpk w krakowie
)
. Z tej też przyczyny ZAWSZE gdy mam trampka nie szamam go samego tylko miksuje z kodą i robię to tak by wejścia mniej więcej nakładały się i jest przecuuuudnie
1waytikt2tickletown polecam!
a teraz działa?Hegemon_Krwawy on 2009-05-22, 12:16:No popatrz, a ja gdy poznałem tramaldol też wydał mi się lepszy od kodeiny. Miałem wtedy jakiś taki okres, że kodeina nie chciała działać, bywa.
diesel on 2009-05-31, 23:12:kiedys chyba pisywali tu ludziska ze jak dobrze kopie cie jedno to znowu to drugie dosyc slabo