Styl: standard | fluid
Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Knajpa Muzyka RSS
Przystanek Woodstock 2009 - Piątek 31 lipca - Niedziela 2 sierpnia
Ogólne info. Kto zagra? Kto jedzie? Jakieś ustawki?

Announcements

2009-05-29, 09:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
2009-05-26, 11:00 by nicze
W ramach usprawnienia działania Knajpy, oraz w skutek pewnej odmienności tego działu od reszty forum, od dnia dzisiejszego zaczyna obowiązywać nowy, po części autonomiczny REGULAMIN KNAJPY. Rewolucji nie ma i nie raczej nie będzie, bo podstawowe zasady pozostały bez zmian. Jednak liczymy, że spisanie pewnych, niespisanych dotąd zasad, pozwoli uniknąć nieporozumień i usprawni nasze działania. Jednocześnie, w razie pytań i wątpliwości w kwestii regulaminu, oraz moderacji knajpy, zapraszamy do dyskusji w wątku DYSKUSJA I UWAGI NA TEMAT MODERACJI.

Z ważniejszych, a nowych zasad, w trosce o ogólnie pojętą estetykę forum oraz tych, których tpsa (i inni providerzy) nie obdarzyli mega-przepustownym łączem, wprowadzony zostaje ZAKAZ wklejania do postów obrazków większych niż 800x600 pikseli. Obrazki takie należy umieszczać w poście w formie miniaturek (thumbnails) - jak to zrobić opisano między innymi TUTAJ.

Przez najbliższe 2 tygodnie moderacja będzie się starała poprawiać, bądź wycinać posty nie spełniające tej zasady. Później można się spodziewać nawet ostrzeżeń, przede wszystkim dla osób, które pomimo próśb i uwag moderacji nie dostosują się do tej zasady.

Do tego ineaugurację przejdzie kilka nowych/starych wątków, wraz z pozostałymi ważnymi wątkami Knajpy opisanych w SPISIE TREŚCI. Oddajemy je w nadziei, że przypadną wam do gustu. Z poważaniem

Administracja & Moderacja Knajpy
Page:  previous  1  2  3 ... 42  43  44  45  46 ... 69  70  71  next 
feydewey (zbanowany użytkownik) (offline) Warnings: 5 #646

User title: Kot Schrödingera
Member since Mar 2008 · 3889 posts · · Location: Sweet Harmony.
Group memberships: Zbanowani użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 519666
zdarza się, że tłuszcza brudasów wyzywa każdego, kto nie jest zasyfiony/długowłosy/nie drze ryja/gwałci instrumentu na scenie.
Myśli i zjawiska są subtelną grą przestrzeni.

JUTRO ZAKŁADAM SEKTĘ!
świetliste macki kosmicznej jaźni (offline) #647

User title: Wielki Penis
Member since May 2009 · 1723 posts · male · Location: Outer Space
Group memberships: Użytkownicy
Ale to tak pieszczotliwie, nie nalezy sie tym przejmowac.
W ciemnościach czai się zając.

Jakiś skurwiel zajebał leszcza fenolem!
Maskaradore (offline) #648

User title: aparat.relaksu@hyperreal.info
Member since Oct 2006 · 1505 posts ·
trąpka:
było coś w zeszłym roku, że aż Owsiak wyskoczył na scenę, niech ktoś przybliży bo nie pamiętam dość dokładnie.
Pozatym na tego typu koncertach często zdarza się, że ktoś albo jakaś ekipka bluzga na całe gardło, ale jest to pomijane;)
Mi też coś świta, że kogoś wygwizdali, ale również nie pamiętam - potężna bomba była :)
feydewey:
zdarza się, że tłuszcza brudasów wyzywa każdego, kto gwałci instrumentu na scenie.
dlatego boję się o Możdżera - klimat niezbyt punkowy
libidokaina+alfafazol+relaxanium
fantanylol, dropse tux, dexapan
This post was edited on 2009-07-01, 18:40 by Maskaradore.
Gluciorro (offline) #649

User title: just another freak in the freak kingdom
Member since Nov 2007 · 365 posts · male · Location: Bydgoszcz
In reply to post ID 519018
hitori on 2009-06-29, 21:07:
spedzanie czasu pod wplywem cizszych psychodelikow w takim tlumie ludzi jaki jest na  woodstoku to ciezka misja

ja proponuje zrobic spotkanie w parku krajobrazowym odry/warty
to jest ok godzine z buta od sceny- za kostrzyn
z checia zaprowadze ale droge latwo znalezc

Ja stwierdziłem, że tym razem nigdzie nie idę, szkoda mi Woodstocku na takie tripowanie. Potripować w naturze możemy zawsze i wszędzie, a Woodstock tylko raz w roku ;p

Za to po wczorajszej nocy spędzonej na kwasie (oczywiście chlebowym), stwierdzam, że specyfik ów w małej dawce idealnie nada się na towarzyski wieczór, noc i ranek na woodstockowym polu, tak do chodzenia i rozmawiania z różnymi ludźmi.
Właśnie przeszedłeś silną sesję terapii elektrowstrząsowej i jesteś bardziej zrelaksowany, niż kiedykolwiek. Wszystkie traumy z dzieciństwa w magiczny sposób rozpłynęły się - wraz z większością twojej osobowości.
Ivghald (offline) #650

User title: Hyperman
Member since Dec 2007 · 390 posts · male · Location: Drzemkolandia
ja znowu będę grał w diablo na woodstocku :0
The mind is a terrible thing to waste, comrade general.
gringo (offline) #651

User title: There is only the Journey.
Member since Feb 2007 · 2689 posts · · Location: 27°59'17″N 86°55'31″E
Specjalne wydanie:
O ile zdołam powrócić z Kenii to z ogromną chęcią odwiedzę szczególnie wybitne hyperrealno-woodstockowe osobistości :-D Oby tylko dało radę. bo nie zamawialiśmy terminów na odlot, a jedynie na "przylot" do tej wyśmienitej krainy :gun: Co to będzie gdy spotkam szamanów afryki :yay:

Pozdrowienia od gringera :cheesy:
לאכול חומצה!
This post was edited on 2009-07-04, 08:16 by gringo.
czajnikof (offline) #652

User title: @czajnik
Member since Aug 2007 · 2712 posts · · Location: Czajniczkowo
Ja stawiam sprawę tak- jeśli będę się miał pojawić, wymienię się ze znajomym mi użytkownikiem telefonami. Jeśli wypadnie tak, że nie będzie z kim bo się spóźniłem- znajdę was. Mam nosa  ;-)
Ludzie dzielą się na nicponiów i nicpunów.
Córka Bafometa (offline) #653

User title: ;]
Member since Oct 2006 · 491 posts · female · Location: Świętokrzyskie
trąpka on 2009-07-01, 17:21:
było coś w zeszłym roku, że aż Owsiak wyskoczył na scenę, niech ktoś przybliży bo nie pamiętam dość dokładnie.
Pozatym na tego typu koncertach często zdarza się, że ktoś albo jakaś ekipka bluzga na całe gardło, ale jest to pomijane;)

Anduradha Pal z Indii.
Taka spokojna, lajtowa muzyczka, mieli pecha grać przed Vaderem, którego fani się niecierpliwili
czajnikof (offline) #654

Córeczko Bafomecika jedziesz ze swoją ekipą?
Córka Bafometa (offline) #655

User title: ;]
Member since Oct 2006 · 491 posts · female · Location: Świętokrzyskie
Tak, ze swoją w Poniedziałek przed. A brak Ci towarzystwa? Możemy się zgadać, pewnie będziemy startować ze Skarżyska, bo z Kielc to wątpię, ale też jest możliwe
czajnikof (offline) #656

Ja wyruszam z ekipą z wawki i kompletujemy ćpaków, w grupie raźniej  ;-)
Fioletowy (offline) #657

User title: #B803FF
Member since Apr 2009 · 375 posts · male · Location: Krakau
A kto jedzie z kraka bezpośrednio?
omnia mea mecum porto
Kanapka z Acodinem (offline) #658

Member since Jun 2009 · 675 posts · male
Fraktala niestety nie będzie na Woodstocku. :-|
Za dużo innych wydatków, już nie wspominając, że nie wiem z kim miałbym jechać - nagle wszyscy się porozmyślali. :-D Zresztą jak na Woodstocku można nie cpać i pić do oporu ? A ja chcę trochę się ogarnąć z dragsami.
Kartoniki, śnieżnobiałe torebki.
Ivghald (offline) #659

User title: Hyperman
Member since Dec 2007 · 390 posts · male · Location: Drzemkolandia
:(
The mind is a terrible thing to waste, comrade general.
muldi (offline) #660

User title: von Kinkerhoffen
Member since Mar 2006 · 8 posts · male · Location: outer space
Wszystko wskazuje na to, że po trzyletniej przerwie pojawie się w końcu na woodstocku :D
Pozdrowienia dla ekipy pamiętającej Żary. Heh, niezłe wspomnienia. Pierwszy LSD i miłość i muzyka i firendship :-)
I'm still haven't found what I'm looking for
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 42  43  44  45  46 ... 69  70  71  next 
Forum: Knajpa Muzyka RSS
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Wszelkie informacje udostępniane są na licencji GFDL CopyLeft. Można je kopiować i zmieniać, konieczne jest jednak podanie autora oryginalnego tekstu.
Current time: 2010-03-11, 12:25:56 (UTC +01:00)