Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 48 / / 0
Jest sens miksować 3mmc z 6apb? Po 3mmc miałem fajne doznania z dziewczyną, a naczytałem się, że 6apb jest jeszcze lepsze do tego. Rzadko cokolwiek zarzucam więc zanim się zdecyduję to wolę mieć pewność, że to będzie petarda, bo jestem zwolennikiem, żeby ciorać raz, a konkretnie. Ewentualnie macie jakieś propozycje co by się nadawało na długi i pełen wrażeń, dziki i zwierzęcy seks?
  • 377 / 3 / 0
kapusta, moim zdaniem nie masz co wrzucać 3-MMC pod 6-APB. Sama szóstka będzie bardzo dobrym pomysłem na doznania seksualne, chociaż moim zdaniem 5-API byłoby jeszcze lepsze :)

Jeszcze raz co do wrzucania 3-MMC na 6-APB. Kiedyś miałem okazję będąc w świetnym humorze po spożyciu 5-API dorzucić 3-MMC, 200mg oral + 100mg sniff. Efekt? 3-MMC zdusiło znacząco stymulację po API. Przez ok 30 minut czułem takie coś, co właściwie było niczym tylko trochę nachalnym efektem cholera wie czego. Po 30 minutach działanie 3-MMC ustąpiło, lecz niestety API nie wróciło już na ten sam poziom, nawet po sporej dorzucie. Myślę, że w przypadku miksu metafedronu z szóstką efekt będzie podobny czyli po prostu chujowy :P

Jeśli chcesz zostać przy szóstce, ale chciałbyś jeszcze ją wzmocnić, to dorzuć 2ml GBL, myślę, że znajdą się tu osoby, które potwierdzą, że miks giebla z sześć APebem będzie Si do łóżka :)

Z mojej strony miksowałem już GBL z mefedronem, 6-APB, 5-API i MDA. W kwestii seksualnej nigdy nie byłem zawiedziony :)
Whole life is about "up" and "down".
  • 82 / / 0
dzięki za odp, jeszcze pytanko mam 2 sample po 200mg 3mmc i etylon, jak zmiksuje obydwa i zapodam z druga osoba dousnie po te 200mg miksu - bedzie ok ? Bo nie chcemy osobno trzaskac innych tematow na jednym posiedzeniu..
Uwaga! Użytkownik Astro_ nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 48 / / 0
Miksowałem już 3mmc z gbl, ale to raczej pod koniec działania 3jki, żeby je lekko wydłużyć, dało się po tym zasnąć przynajmniej, a raz chciałem polepszyć sobie, miałem wtedy 'kryształ' chodzący po mieście, nie wiem co to było, ale też pewnie jakiś b-k i do niego dopiłem na peaku ok 2ml gbl, mi było ok, ale dziewczynę strasznie brzuch zaczął boleć i trochę zepsuło to nam zabawę, dlatego trochę boję się to mieszać, żeby takie sytuacje się nie powtórzyły. Chyba jednak spróbuję samą 6tkę z tego co czytam + dorzucę tadalafil, żeby nie martwić się o hydraulikę, dzięki za odpowiedź ;d

zanim ktoś odpowie, to przypominam, że 6-APB to nie tutaj. - surv
  • 157 / 2 / 0
Jestem po 300mg motyla (brane w dwóch wrzutach oral). Czuje ze schodzi. Co byscie przyjeli na przedluzenie fazy? M1 juz nie chce dorzucac.. Pilna sprawa :diabolic:
  • 377 / 3 / 0
Teraz to trochę za późno m8.

Proponowałbym w takich sytuacjach mieć GBL, jak kolega w poście nad Twoim napisał, lubi przedłużać. Jako jednak, że to dział z beta-ketonami, to jak na prawdę nic nie masz, to lecisz do apteki i przerabiasz sudafed bna metkat. Kiedyś miałem okazję robić tak z braku laku. Po wypiciu ku mojemu zdziwieniu stymulacja się podniosła, pobudziło nawet nieźle. Z kolei natywnego działania kota nie dało się odczuć, nie było żadnych skaczących serców na zejściu i po 5 godzinach spałem jak zabity, prawda, że ciekawe?
  • 2 / / 0
Witam, chciałem sobie pente w mixie z 3mmc zafundować, lecz docierają do mnie informacje, że pente przypomina mdpv. Tak się składa, że mdpv uważam za najgorszą rzecz jaką jadłem, a faza po tym, mimo niewielkich ilości, była przesadna i nieprzyjemna. Czy po pente bede w stanie wywołać przyjemną stymulację?

Przeniesiono z: Pentedron" - 02"
  • 377 / 3 / 0
Razem z kolegami zapraszamy do przeczytania tematu o miksach 3-MMC, czytanie nie boli!
  • 2 / / 0
Dzięki za radę, aczkolwiek mój post dotyczył raczej pentedronu i jego działania, toteż przeniesienie go do działu mixy uważam za nadgorliwe. Chyba się jednak zdecyduję na pente, bo jednak przeważają opinie, że dawkowany ok. 50 mg działa przyjemnie, w przeciwieństwie do MDPV.
  • 377 / 3 / 0
Poleciłem Ci dział o miksach 3-MMC, bo temat z miksu z pente był tam bardzo często poruszany, nie byłem nadgorliwy - próbowałem pomóc. Wrzuć 250-300mg 3-MMC i 50mg pente razem oralem i będziesz zadowolony. Jeśli nigdy nie próbowałeś pente, spróbuj najpierw samego, potem baw się w misy.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Marihuana w sortowni jednej z firm kurierskich

Na początku stycznia 2025 roku funkcjonariusze Referatu do walki z Przestępczością Narkotykową Komendy Miejskiej Policji w Bielsku-Białej, we współpracy z funkcjonariuszami Śląskiego Urzędu Celno-Skarbowego w Katowicach, przechwycili paczkę zawierającą ponad 1,4 kg marihuany. Narkotyki zostały ujawnione na terenie magazynu logistycznego jednej z firm kurierskich działających na terenie kraju i pochodziły ze Stanów Zjednoczonych.

Mocny początek 2025 roku dla europejskiego rynku konopnego. Niemcy, Polska i UK na fali wzrostu

Początek 2025 roku przyniósł solidne otwarcie dla europejskiego rynku konopnego. Mimo trudności z poprzednich lat i sporych wyzwań regulacyjnych, wiodące firmy w sektorze notują rekordowe wyniki sprzedaży, a zainteresowanie rynkiem rośnie z każdym miesiącem.

Hiszpania zezwala na narkotyki w samochodach

Ministerstwo Spraw Wewnętrznych Hiszpanii zaskoczyło związki zawodowe policji, wydając polecenie, aby nie karać użytkowników narkotyków znajdujących się w zaparkowanych samochodach. Decyzja ta ma na celu ochronę prywatności obywateli, ponieważ zaparkowane pojazdy uznawane są za „prywatną przestrzeń”.