Styl: standard | fluid
Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Depresanty, delirianty i dysocjanty nie sklasyfikowane powyżej DXM RSS
Dxm - Interakcje
Czy mogę brać dxm z innymi lekami/narkotykami?

Announcement

2009-05-29, 09:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2  3 ... 7  8  9  10  11  12  next 
dysocjat (offline) #121

User title: DYSOCJAT-NIE-DYSOCJANT-DO-CHU*A
Member since Nov 2007 · 214 posts · male · Location: Gdzieś
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 337350
To wole poczekac nadal czuje dzialanie bupre.. , Tak buprenorfina oddzialywuje na serotonine zwiekrza jej poziom wyczytalem ,
dobrze tez poznac czyjes zdanie , dzieki za chęci .napewno pomoze mi to wytrzymac , jutro czystość , pojutrze zajebe dexema . :) ciężko wytrzymac jak sie ma do niego alpra. przynajmniej ja tak mam. sam nie podchodzi mi wogole.

EDIT:
Więc nadal lekko odczuwalem dzialanie bupre - mimo to wzialem dxm 450mg na poczatek , bylo niesamowicie . Lepiej niz kiedys  ,poszedlem szybko jak weszlo do apteki do ktorej mam 200metrow  , bylo mi idealnie ,obraz juz skakal , bylem lekki , przechodzily mnie takowe dreszcze , kupilem jeszcze 1 opakowanie. Po dojscu do domu zjadlem kolejne opakowanie jak zwykle kiedys to robilem garsc 450mg woda popite i juz :) . Sluchawki na uszy, bylo tak jak nigdy . Gdy odlatywalem budzac sie nie pamietalem ze bralem dxm , nie pamietalem co robilem tego dnia od rana , zjadlem tez 1mg alprazolamu by zniwelowac bad tripa przy takiej dawce dxm moze wystąpić :) wyszlo mi 900 mg na moja wage 75kg = 12mg kg :) było idealnie . Dxm to świetny drag ale trzeba wiedziec jak zadko go brac , i jak go uzyc . Sluchawki obowiazek odcinaja od swiata . Zadnej interakcji z buprenorfina nie bylo ,zdaje mi sie ze wzmocnila nawet lekko dxm .

[Uzywaj funkcji "Zmien".]
!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|

[]------[][]    
     |_0 _|
        /       
      _/\_
This post was edited on 2008-04-18, 21:12 by inmda.
Iwan (offline) #122

User title: Politoksykoman
Member since Dec 2005 · 294 posts · male · Location: Półpoziome
Hej, co sądzicie o takim mixie: DXM + pridinol? Bezpieczny? Jeśli tak to jakie proporcje?
thainoodles (offline) #123

Member since Apr 2008 · 51 posts · male
Tydzień temu skończyłem leczyć się Amoksiklavem (amoksycylina i kwas klawulanowy), jutro mam zamiar wpieprzyć 450mg DXM, jest to w miarę bezpieczne? Na ulotce nic nie napisali, ale ja im tam nie wierzę.
innuendo (offline) #124

Member since Feb 2008 · 545 posts · · Location: Kraków
Nie możesz.
Masz osłabiony organizm i zwiększa się ryzyko groźnych powikłań... no czyli jest ryzyko uszkodzenia mózgu

No dobra żartowałem tylko ;-)
No one told you when to run, you missed the starting gun.
This post was edited on 2008-05-05, 18:20 by innuendo.
Anthony20 (zbanowany użytkownik) (offline) #125

Member since Jul 2007 · 494 posts · male · Location: Szczecin-okolice
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
In reply to post #122
Iwan on 2008-04-18, 21:55:
Hej, co sądzicie o takim mixie: DXM + pridinol? Bezpieczny? Jeśli tak to jakie proporcje?

a powiem Ci,ze konkretnie takiego połączenia nie stosowałem.Ale zażywałem prinidol do kody proporcje wyniosły wtedy według mojego notatnika : 200kody/7tab polmesilatu. Jadłem też na deksowym zjezdzie po 900 deksa,9sztuk polmesilatu. Ostatnio zmieszałem prinidol bodajże 7tab z 3piwami-rozkurwisty miks. Jak kiedyś się uda to połącze polmesilat z deksem to dam znać co i jak,ale myśle,że to nie jest szkodliwy miks.
Tak,to ja obaliłem 'Dexeleet'
Piroman (offline) #126

User title: ćpun z powołania
Member since May 2007 · 510 posts · male · Location: Kołobrzeg
DXM wzmacnia difenhydraminę/dimenhydrynat jakieś 4 razy, a benzydaminy wcale. Nie wiem jak z pridinolem, jeśli jest bardziej podobny do difenhydraminy/dimenhydrynatu to pewnie DXM wzmacnia.
szare literki
kielas (offline) #127

Member since Mar 2007 · 41 posts · male
Planowałem dziś zarzucić 900mg deksa, ale niestety kurwa stanęło na jednej paczce (trochę mało, wiadomo, tolerancja). Chciałbym oprócz tego zarzucić fenobarbital (bellergot) (oczywiście nie jakąś masakryczną dawkę). Warto w ogóle?
inmda (offline) #128

Member since Jan 2007 · 450 posts ·
Ogolnie miks z benzodiazepinami ma pewne zalety, jednak barbiturany mimo, iz dzialaja podobnie sa niebezpieczniejsze w uzyciu (2 * depresant).
"Pragne tylko snic i nigdy sie nie obudzic, nic nie zostalo na tym swiecie, co chcialbym zdobyc."
code:453133612542009275231815136351
kielas (offline) #129

Member since Mar 2007 · 41 posts · male
Głównie chodzi mi o to, żebym nie zasnął w czasie fazy. Myślę o dawce 100mg jakoś.
Dark (offline) #130

Member since Feb 2007 · 4 posts · male
Subject: DXM a Afobam 0,25mg i Seronil 20mg
Przyjmuję Afobam 3 razy dziennie i Seronil 1 raz dziennie. Chciałbym spróbować DXM w jakimś mniejszym stężeniu, żeby ogólnie poznać ta substancje, ale nie wiem, czy mogę przy moich lekach. Afobamu mogę nie brać w ogóle przez dłuższy czas. Jak się do tego zabrać?

[Prosze nie zakladaj dublujacych watkow.]
This post was edited on 2008-05-14, 15:51 by inmda.
jogurt (moderator) (offline) #131
User title: OXER / Samuraj Jack
Member since Dec 2005 · 3094 posts · male · Location: BEŁtCHAfTÓW
Group memberships: Moderatorzy for Opioidy/Leki/Depresanty, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
Seronil(fluoksetyna)... zrób test "uczuleniowy" i potem pokombinuj z małą dawką 300mg dxm, bierzesz dosyc małą dawke seronilu wiec nie powinno być problemów. Jak będzie ok mozesz poprubowac z wiekszą dawka dxm. Afobam (alprazolam)... nie bierz go na trip, upewnij sie ze przestał działać (gdyż może po prostu osłabić/wypaczyć trip), ale w razie gdyby dxm podziałał na ciebie za mocno (w dawce 300 to malo prawdopodobne) mozesz go jebnąc na uspokojenie.
-Co wiesz o grobie nieznanego żołnierza?
-Jeśli nie wiedzą kto to, czemu nie zajrzą do środka?

!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!i!
κσ
prawie_martwy (offline) #132

Member since Dec 2006 · 583 posts ·
Ja bym radzil nawet nie z 300 mg dxm tylko ze 200. Lepiej byc ostroznym - ktos np bierze SSRI 2 razy dziennie a potem jebnie 900 mg dxm - przezyje. Drugi wezmie 450 mg i jebnie.

PS. Benzo i barbiturany pogorszają jakos tripa - osłabiają go, tłumią psychodelę.
Just think of what our lifes might be
In a world like we have seen!
rezystor83 (zbanowany użytkownik) (offline) #133

User title: ja nic nie ćpać...
Member since Jan 2008 · 371 posts · male · Location: 071
Swego czasu wpierdalałem w celach leczniczych  Betaadrenolityki - beta blokery nie podam dokładnej nazwy tego leku teraz bo po prostu tego nie pamiętam . jadłem 2 tabletki 3 razy dziennie . przez pewien czas, wieczorem DXM i tu małe zdziwienie DXM podziałał całkowicie odmiennie niż zawszę przy przyciemnionym świetle w blasku monitora , przy otwartych oczach widziałem takie cuda  jak nigdy . było świetnie tylko czy ten lek mógł na to jakoś wpłynąć cały czas mnie to zastanawia a jeśli tak to jak ?
Cleaner (offline) Warnings: 1 #134

Member since Mar 2006 · 504 posts ·
Anthony20, czy po 9 polmesilatach odbierałeś jeszcze jakieś bodźce ,heh? i co widzisz w tym pridinolu, że go tyle jesz, przecież to mózgojeb większy od benzydaminy. 

a jak to wyglądało po miksie z kodeiną?
wątroba nie boli i ni ma chÓja żeby było inaczej :D
Anthony20 (zbanowany użytkownik) (offline) #135

Member since Jul 2007 · 494 posts · male · Location: Szczecin-okolice
Cleaner:
Anthony20, czy po 9 polmesilatach odbierałeś jeszcze jakieś bodźce ,heh? i co widzisz w tym pridinolu, że go tyle jesz, przecież to mózgojeb większy od benzydaminy. 

a jak to wyglądało po miksie z kodeiną?

co widze w prinidolu? jest tani i miałem go sporo pod ręką.Działać też fajnie działa,bardzo fajnie.Rzekłbym,że blisko mu do dxm pod względem działania.Czy 'mózgojeb' większy od cipacza tego nie wiesz.Moim zdaniem nie,chociażby z kilku powodów- ma krótsze działanie i nie pozostawia smug klasycznych po benzydaminie.

Ostatnio połączyłem prinidol z DXM.Tzn może nie aż tak bezpośrednio ale jak do tej pory w najmniejszym odstępie czasowym.6 prinidoli zapite browarem( :wall: ) z trudem dość dużym,o mało co nie zbełtałem się... Po około 4,5 godzinach 900 deksa.Nie wiem dokładnie ile czasu minęło od podania prinidolu do podania dxm-nie posiadałem żadnego czasomierza.Efekty powalające-trip życia,najpiekniejszy,najdłuższy-miodzio :heart:   Do dziś zastanawiam się czy taki nieziemski trip był efektem połączenia z prinidolem czy ot tak po prostu. Efektów ubocznych połaczenia dxm z prinidolem nie zauważyłem.
Tak,to ja obaliłem 'Dexeleet'
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 7  8  9  10  11  12  next 
Forum: (AL)Chemia Umysłu Depresanty, delirianty i dysocjanty nie sklasyfikowane powyżej DXM RSS
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Wszelkie informacje udostępniane są na licencji GFDL CopyLeft. Można je kopiować i zmieniać, konieczne jest jednak podanie autora oryginalnego tekstu.
Current time: 2010-03-10, 15:05:01 (UTC +01:00)