In reply to post ID 337350
To wole poczekac nadal czuje dzialanie bupre.. , Tak buprenorfina oddzialywuje na serotonine zwiekrza jej poziom wyczytalem ,
dobrze tez poznac czyjes zdanie , dzieki za chęci .napewno pomoze mi to wytrzymac , jutro czystość , pojutrze zajebe dexema .
ciężko wytrzymac jak sie ma do niego alpra. przynajmniej ja tak mam. sam nie podchodzi mi wogole.
EDIT:
Więc nadal lekko odczuwalem dzialanie bupre - mimo to wzialem dxm 450mg na poczatek , bylo niesamowicie . Lepiej niz kiedys ,poszedlem szybko jak weszlo do apteki do ktorej mam 200metrow , bylo mi idealnie ,obraz juz skakal , bylem lekki , przechodzily mnie takowe dreszcze , kupilem jeszcze 1 opakowanie. Po dojscu do domu zjadlem kolejne opakowanie jak zwykle kiedys to robilem garsc 450mg woda popite i juz
. Sluchawki na uszy, bylo tak jak nigdy . Gdy odlatywalem budzac sie nie pamietalem ze bralem dxm , nie pamietalem co robilem tego dnia od rana , zjadlem tez 1mg alprazolamu by zniwelowac bad tripa przy takiej dawce dxm moze wystąpić
wyszlo mi 900 mg na moja wage 75kg = 12mg kg
było idealnie . Dxm to świetny drag ale trzeba wiedziec jak zadko go brac , i jak go uzyc . Sluchawki obowiazek odcinaja od swiata . Zadnej interakcji z buprenorfina nie bylo ,zdaje mi sie ze wzmocnila nawet lekko dxm .
[Uzywaj funkcji "Zmien".]
dobrze tez poznac czyjes zdanie , dzieki za chęci .napewno pomoze mi to wytrzymac , jutro czystość , pojutrze zajebe dexema .
ciężko wytrzymac jak sie ma do niego alpra. przynajmniej ja tak mam. sam nie podchodzi mi wogole.EDIT:
Więc nadal lekko odczuwalem dzialanie bupre - mimo to wzialem dxm 450mg na poczatek , bylo niesamowicie . Lepiej niz kiedys ,poszedlem szybko jak weszlo do apteki do ktorej mam 200metrow , bylo mi idealnie ,obraz juz skakal , bylem lekki , przechodzily mnie takowe dreszcze , kupilem jeszcze 1 opakowanie. Po dojscu do domu zjadlem kolejne opakowanie jak zwykle kiedys to robilem garsc 450mg woda popite i juz
. Sluchawki na uszy, bylo tak jak nigdy . Gdy odlatywalem budzac sie nie pamietalem ze bralem dxm , nie pamietalem co robilem tego dnia od rana , zjadlem tez 1mg alprazolamu by zniwelowac bad tripa przy takiej dawce dxm moze wystąpić
wyszlo mi 900 mg na moja wage 75kg = 12mg kg
było idealnie . Dxm to świetny drag ale trzeba wiedziec jak zadko go brac , i jak go uzyc . Sluchawki obowiazek odcinaja od swiata . Zadnej interakcji z buprenorfina nie bylo ,zdaje mi sie ze wzmocnila nawet lekko dxm .[Uzywaj funkcji "Zmien".]
!!!!!!!!!!!!!JESTEM DYSOCJAT NIE DYSOCJANT TO RÓŻNICA !!!!!!!!!!! :|
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
[]------[][]
|_0 _|
/
_/\_
![Rozmowy [h]yperreala](unb_lib/designs/modern/img/logo1112la7.jpg)
Show profile
Link to this post
) z trudem dość dużym,o mało co nie zbełtałem się... Po około 4,5 godzinach 900 deksa.Nie wiem dokładnie ile czasu minęło od podania prinidolu do podania dxm-nie posiadałem żadnego czasomierza.Efekty powalające-trip życia,najpiekniejszy,najdłuższy-miodzio
Do dziś zastanawiam się czy taki nieziemski trip był efektem połączenia z prinidolem czy ot tak po prostu. Efektów ubocznych połaczenia dxm z prinidolem nie zauważyłem.