In reply to post ID 509712
100mg biore ale nie chce podnosic bo mi sie tak srednio jakos podoba to dopaminowe dzialanie sertraliny...
anonimowy_uzytkownik:Jakie sa najlepsze sposoby na przynajmniej czesciowy powrot libido po paro? Yerba daje rade?
wellbutrinek84 on 2009-06-05, 18:23:a jakie mialas te uboczne efekty ktore to cie zniechecily do dalszej kuracji???????
totalny rozpierdol, to tak mniej wiecej.
queen elizabeth on 2009-06-10, 18:57:wellbutrinek84 on 2009-06-05, 18:23:a jakie mialas te uboczne efekty ktore to cie zniechecily do dalszej kuracji???????
nadmierne pobudzenie, splatanie i gonitwa mysli, na kompletnie niczym nie umialam skupic uwagi, nawet filmu nie dalo rady obejrzec bo uciekal watek, wszystko mnie wkurwialo, ludzie na ulicy, reklamy w tv, doslownie wszystko, wzrosl apetyt, do tego niespokojne nogi, wysiedzenie 10 minut w jednej pozycji bylo niemozliwe, co 5 minut wstawalam, to siadalam, chcialo mi sie od tego wrzeszczec i plakac, nawet myslalam o samobojstwietotalny rozpierdol, to tak mniej wiecej.
Co najwyzej nerwica, ale to sie wtedy na czym innym skupiało.
A rok temubyłem w takim stanie, że łojapierdole. Piekło na ziemi było. Sertralina pomogła tylko troche.
anonimowy_uzytkownik on 2009-07-04, 18:57:Kurwa, jednak paro to jest cos. Bede to chyba do konca zycia szamał. Nareszcie po prawie miesiacu brania zaczynam sie czuc tak jak czlowiek, powoli znikaja te napiecia w mojej glowie, ktore mim towarzyszyly przez ostatni rok. Paromerck rulezA rok temubyłem w takim stanie, że łojapierdole. Piekło na ziemi było. Sertralina pomogła tylko troche.
.Choruje na popierdolone lęki,nerwice,i chyba FS.Paroksetynka to muj pierwszy lek na tego typu zaburzenia,i uznaje narazie go za ok.
Wiem jedno że alko w moim przypadku psuje dzialanie,a jak sie ma do MJ?Ciekawi mnie tez czy mj dziala na serotonine,jak to jest?
Tak mi sie wydaje przynajmniej, ze dlatego to tak jest. Moge sie mylic.

pozdro ... zreszta to samo sie ma do alkoholu ...
Ja wiem na swoim przykładzie że wystarczy jedno pojebane piwo i na drugi dzień juz jest padaka.....
Dlatego tak se myśle ze na czas leczenia powiedzmy rok czasu,zrezygnuje z uzywek.Trochę przykra sprawa ale wiem ze jak sie wylecze z tych jebanych lęków,nerwicy i FS to i jazdy po paleniu bedą zajebiste.Bo dotychczas palilem trawe tylko na chacie nie bylo opcji wyjsc na dwór bo wiadomo ze trawa wszystko nasila.......Więc musze dac rade.
pozdro.