Styl: standard | fluid
Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Opioidy Kodeina RSS
Kodeina - Wątek Ogólny

Announcement

2009-05-29, 09:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2  3 ... 318  319  320  321  322 ... 668  669  670  next 
mirror (offline) #4786

Member since Oct 2007 · 237 posts · female
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 437297
userd:
      Jeśli nie zajebie to faktycznie wieczór będe miał spierdolony, w piątki nie mam zwyczaju nigdzie wychodzić a bez kody to nawet tv mnie nudzi, przegrywam też w snooka na WP ;]

dla mnie najgorsze są piątki jak w piątek nie wezmę kody, to nie wiem co ze sobą zrobić.
i od chyba roku ominęłam tylko piątek jak byłam na urodzinach i jak byłam na wyjeździe wtedy się mogę obejść i dopiero w następny wziąć.
ale jeśli jestem w domu to nie ma mowy o filmie itp. bo w głowie mam tylko jedno, a muzyki bez kodeiny nie umiem słuchać, wnerwia mnie dopiero jak wezmę to zawszę muzyka leci i jest mi cudownie.
Mogłam zostać każdym. Teraz tak bardzo boję się, że będę nikim. Nikim w mnogości możliwości bycia kimś.
This post was edited on 2008-11-21, 23:26 by mirror.
anonimus (offline) #4787

Member since Nov 2007 · 1602 posts · · Location: czasem na łóżku, czasem na trawie, czasem w kosmos
Ja dziś chcialem zajebać deksa ale standardowy tekst jebanej farmaceutki (jedynej w tej aptece poza kolesiem który stwierdzil, ze "ja sie tym thiocodinem wyniszczam  %-D  huj mu w oko dalej u niego kupuje)

- dobrywieczór, po prosze acodin
- nie mamy acodinu
- a cos innego na suchy kaszel (co by mnie nie wziela za cpuna i zalecila thiocodin)
- hmm (patrzy do szuflady i wyciąga tussal, sprawdza skład, po czym odkłada go na miejsce, rzut okiem na mnie) i rzekła "może tymianek i podbiał?
- a ja pod nosem "o kurwa" i mina  %-D  nie bo to ma niedobry smak
- hmm no to moze (znów rzut okiem na mnie) Trachisept ?
- a ja juz uśmiech na twarzy i kurwa nie wytrzymałem, mówie jej "a może thiocodin"?
- ona taka skwaszona mina (a ze kolejka byla dosc dluga) no thiocodin jest
- to poproszę
- 7 zł (kurwa 7 zł a policzyla mi bez zniżki suka zawsze place tam 6,2)
- do widzenia

Od jutra rzucam.
Yaishi (offline) #4788

Member since Mar 2008 · 256 posts · female · Location: Zachodniopomorskie
A ja trafiłam wczoraj na fajną aptekarkę i gdy poprosiłam o Antidol, to spytała, czy nie chcę więcej jak jedno opakowanie, co się rzadko zdarza. Ale nie o tym.
Nie podejrzewałam, że kodeina mnie jeszcze zaskoczy. 450 mg jem od miecha, dwóch, w przerwach od dwóch dni do tygodnia. Tyle nieźle na mnie działa, ale ostatnio zrobiło się nudno. Po ok.10-dniowej przerwie znowu łyknęłam moje 450 i totalne zaskoczenie- podziałało naprawdę mocno. Myślałam, że tolerka tak szybko nie spada, a tu proszę- nie mogłam złapać powietrza przez chwilę, skurcze i takie przytłaczające ciepło w klatce piersiowej aż mnie wgniotło w łóżko, a euforia była ogromna, jak nigdy dotąd. Jedyny minus to większe drgawki, zawsze mam jak coś wezmę, ale wczoraj były aż za duże jak na kodeinę... Dobrze, że tylko na wejściu.
Przerwy są fajne.
Piroman (offline) #4789

User title: ćpun z powołania
Member since May 2007 · 510 posts · male · Location: Kołobrzeg
In reply to post #4787
Czy ci debile nie zrozumieją, że jak odmówią to ćpun i tak zdobęcie to co chce i wzmocnie ich konkurencję? Taka kurwa społeczniack z drugą nie rozumie, że wolnym wyborem jest - ćpać czy nie ćpać, nie rozumie, że płacę i wymagam, kurwa :wall: . Jak tak dalej pódzie to fajne leki będzie można kupować tylko w aptekach internetowych, choć i tam skurwysyńskie skurwysyny ograniczyły sprzedarz preparatów z kodeiną do 2 opakowań. Więc z opiatów zostanie pewnie tylko mak i hel.
szare literki
Verv (moderator) (online) #4790
User title: Rascal
Member since Jan 2007 · 3213 posts · male
Group memberships: Moderatorzy forum Knajpa, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
Piroman:
Czy ci debile nie zrozumieją, że jak odmówią to ćpun i tak zdobęcie to co chce

zostanie pewnie tylko mak i hel.

?
- Colonel, you forgot your briefcase.
- I left it in the jeep.
- You left it there.
- Oh, yes. I forgot it.
Wawoj (offline) #4791

User title: Chłopaki z Marginesu
Member since Dec 2007 · 600 posts · male · Location: Bocianie gniazdo
W pewnej aptece, pan farmaceuta poradził mi wybrać się w końcu do dentysty, skoro ten ząb tak ciągle boli.
To miło, że się martwi, hehe.

Wczoraj/dzisiaj w nocy tripowałam na 600 mg dxm, a dziś wypiłam 450 mg kody, czyli moją zwykłą dawkę i muszę się pochwalić, że jeszcze nigdy mnie tak mocno nie porobiło, pomimo tego, że już kilkukrotnie brałam kodę na zejściu z dexa.
 :o)
When the Flowers were singing...
Goniąc własny ogon ugryzłam się w czółko,
czyli historia o dwóch psychedelicznych Misiach.

Odkręcam się w kółko.

REORGANIZING MYSELF :*
Mules (zbanowany użytkownik) (offline) #4792

Member since Feb 2008 · 315 posts ·
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
A ja jestem po wbiciu jarania i po 450 mg. Na imprezie to odpływałem, dosłownie i w przenośni. Musiałem wrócić bo stary samochód rozjebał. Teraz jest piękny stan ciężkości mojej głowy. Troche humor się tylko zjebał :/
CosmoDo (offline) #4793

User title: Paranormalny
Member since Aug 2006 · 2225 posts · male · Location: żeniePoło
 Ja natomiast 6 dzień bez kodeiny . Po niedzieli na pewno pójdzie 300mg lub 150mg na DXM  :cheesy: Jakby kto pytał to u mnie w mieście Thio jest po 5,20 najtaniej .
>>Everything is inside Everything<<

Idzie wiosna - zielona, pełna szczęścia i radosna .  Kocham Kwiatuszka i ma tak zostać !

xxxzzzxxx (zbanowany użytkownik) (offline) #4794

User title: I chuj.
Member since Nov 2007 · 2600 posts · male · Location: Chujem do góry
Dziś był mój pierwszy dzień kiedy miałem pieniądze i nie naćpałem się :]
Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność...
NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!
CosmoDo (offline) #4795

xxxzzzxxx:
Dziś był mój pierwszy dzień kiedy miałem pieniądze i nie naćpałem się :]

Czyli to był h***** dzień  %-D

Idzie wiosna - zielona, pełna szczęścia i radosna .  Kocham Kwiatuszka i ma tak zostać !

anthony (offline) #4796

Member since Jun 2008 · 136 posts · male · Location: Szczecin,no prawie ;)
In reply to post #4788
Yaishi:
A ja trafiłam wczoraj na fajną aptekarkę i gdy poprosiłam o Antidol, to spytała, czy nie chcę więcej jak jedno opakowanie, co się rzadko zdarza. Ale nie o tym.
Nie podejrzewałam, że kodeina mnie jeszcze zaskoczy. 450 mg jem od miecha, dwóch, w przerwach od dwóch dni do tygodnia. Tyle nieźle na mnie działa, ale ostatnio zrobiło się nudno. Po ok.10-dniowej przerwie znowu łyknęłam moje 450 i totalne zaskoczenie- podziałało naprawdę mocno. Myślałam, że tolerka tak szybko nie spada, a tu proszę- nie mogłam złapać powietrza przez chwilę, skurcze i takie przytłaczające ciepło w klatce piersiowej aż mnie wgniotło w łóżko, a euforia była ogromna, jak nigdy dotąd. Jedyny minus to większe drgawki, zawsze mam jak coś wezmę, ale wczoraj były aż za duże jak na kodeinę... Dobrze, że tylko na wejściu.
Przerwy są fajne.

ja pierdole....
ćpaj dalej,ale najpierw przepisz mi w testamencie 'lot nad kukułczym gnaizdem' ok? :-/ Nie wydaje mi się aby to były normalne objawy przy kodzie.Brałem ostatnio 600 też z Antka i nic negatywnego poza swędzeniem nie miałem,nigdy kurwa nawet przy 750.

piroman
Czy ci debile nie zrozumieją, że jak odmówią to ćpun i tak zdobęcie to co chce i wzmocnie ich konkurencję? Taka kurwa społeczniack z drugą nie rozumie, że wolnym wyborem jest - ćpać czy nie ćpać, nie rozumie, że płacę i wymagam, kurwa :wall: . Jak tak dalej pódzie to fajne leki będzie można kupować tylko w aptekach internetowych, choć i tam skurwysyńskie skurwysyny ograniczyły sprzedarz preparatów z kodeiną do 2 opakowań. Więc z opiatów zostanie pewnie tylko mak i hel.

Wlasnie jak ostatnio brałem te 600 to miałem problemy z kupnem :-/ 3 pierwsze,najbliższe apteki i nic niby nie mieli,wkurzyłem sie cholernie.Dobrze,że dziwnym trafem w dwóch następnych mieli i to po około 5paczek na jedną apteke.Więc brałem po dwie paczki i było upatrzone 600.
niegdyś Anthony20
xxxzzzxxx (zbanowany użytkownik) (offline) #4797

User title: I chuj.
Member since Nov 2007 · 2600 posts · male · Location: Chujem do góry
In reply to post #4795
Czyli to był h***** dzień  %-D
Nie, tydzień temu robiłem detox, więc na skręta jeszcze za wcześnie. Wypiłem 2-óch samotnych szamanów i tak się nachlałem, że aż zapomniałem co to kodeina jest :]

Ja czasem mam problemy z oddychaniem, kłade się do łóżka jak kurwa codzień i i tak ciężko czasem mi się oddycha, że strzelam sobie plaskacza w ryj żeby się troche ogarnąć, złapać kilka głębokich oddechów i znów jebnąć się spać :] Już nie boje się, że jak zasne to umre, bo wiem, że jak zasne i przestane oddychać to zaraz się obudze. Kilka plaskaczy w ryj i moge spokojnie spać  %-D
Jeżeli codziennie wstajesz rano we wspaniałym nastroju, uprawiasz kosmiczny seks i to z wielka ochotą, na ulicy wszyscy się do Ciebie uśmiechają, życie jest piękne i nie masz żadnych problemów, a praca sprawia Ci wielka przyjemność...
NARKOTYKOM POWIEDZ NIE!!!
WildMonkey (offline) #4798

Member since Feb 2006 · 3426 posts · male · Location: Bory dolnośląskie
In reply to post #4796
anthony:
Yaishi:
Przerwy są fajne.

ja pierdole....
ćpaj dalej,ale najpierw przepisz mi w testamencie 'lot nad kukułczym gnaizdem' ok? :-/ Nie wydaje mi się aby to były normalne objawy przy kodzie.Brałem ostatnio 600 też z Antka i nic negatywnego poza swędzeniem nie miałem,nigdy kurwa nawet przy 750.

piroman
Pamiętam jedną z pierwszych faz(do 30 nie więcej) gdzie przy 225 porobiło mnie dziwnie mocno. Co więcej brałem do tego aviomarin a objawy uczuleniowe były nad wyraz silne. Tylko raz i to wtedy cały spuchłem, najbardzij czułem w kończynach i oczywiście wszystko mnie swędziało jak cholera. Ja wiem co znaczy reakcja uczuleniowa, ale tamta była kurewsko mocna. Ciekawe co by było bez antyhistamin, tamtego razu też ciężko mi się oddychało. Więc nigdy nie wiadmo jak nas porobi kodzia. Raz dawki nie poczujemy, a innym razem nas miażdzy
Monkeys get used to human, they don't run away when visitors approach them.
But they are wild monkey and dangerous, please do not get close to them.

http://www.gametrance.pl
serwis o grach
CosmoDo (offline) #4799

Kurwa, z perspektywy widać, że na prawdę warto jest brać kodę raz na jkaiś czas . Umiejętnie dozowane przyjemności smakują o wiele lepiej . Jeszcze ze 2-3 dni i kodaaaaaaa , < opętańćzy śmiech >

AveMaria (offline) #4800

Member since Jun 2007 · 22 posts · · Location: huj cie to
ej a ja mam taka akcje ze mi sie nie chce czytac 300 tysiecy stron o kodzie, wiec jak huj w kolejke sie zapytam - w jakich proporcjach mieszac klorazepan (Cloranxen) z kodeina prosze pani? i czy sie oplaca taki miksik? bo na ulotce chwala, a tu niektorzy w huja wala i kreca noskiem ze nienienie, hujowy mix. wiec krotka pilka - kurwa o co chodzi?!
Nie ma swiata - skonczyl sie
nie ma celu - skonczyl sie
nie ma czasu - skonczyl sie
nie ma sensu - skonczyl sie
TERAZ kiedy zostalismy sami
TERAZ mozemy to robic
NA GAZETACH SZTANDARACH
NA IDEOLOGIACH RELIGIACH
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 318  319  320  321  322 ... 668  669  670  next 
Forum: (AL)Chemia Umysłu Opioidy Kodeina RSS
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Wszelkie informacje udostępniane są na licencji GFDL CopyLeft. Można je kopiować i zmieniać, konieczne jest jednak podanie autora oryginalnego tekstu.
Current time: 2010-03-11, 12:24:07 (UTC +01:00)