Styl: standard | fluid
Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Opioidy Kodeina RSS
Kodeina - Wątek Ogólny

Announcement

2009-05-29, 09:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2  3 ... 485  486  487  488  489 ... 669  670  671  next 
Mules (zbanowany użytkownik) (offline) #7291

Member since Feb 2008 · 315 posts ·
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 519196
Dzisiaj piękny dzień. Za 40 minut zarzucam 70 mg prometazyny a po 1,5 h wrzucam 600 mg kodeiny. Jak będzie tak jak wczoraj to zajebiście, byle ten czas jakoś zleciał.
kolik (offline) #7292

User title: untitled
Member since Jan 2007 · 464 posts · male · Location: default
Group memberships: Użytkownicy
70mg? Ciebie to nie zamula? Mules :)

ja dziś po raz pierwszy kodę poprzedziłem dipherganem (20mg) i po standardowej 450tce nie dałem rady podnieść powiek; niebyt ciekawe sny miałem i lekkie omamy wzrokowe gdy z trudem zerkałem po pokoju; pół dnia tak przekimałem robiąc w trakcie przerwę na wielką wyżerkę; może jakieś chujowe jaranie, bo zazwyczaj osiągam bardziej euforyczne ujebanie, a nie wierzę że, sam diphergan tak zamulił. ale mocno, mocno - chyba coś w tym połączeniu jest  ^_^
                  ~O~
leserek (offline) #7293

Member since Sep 2008 · 116 posts · male
Z kodą dopiero zaczynam. Dzisiaj po 150mg z thio na zejsciu wysprzatalem caly pokoj. Mam chec na wszystko. Nie pobudzenie, ale brak odczucia zmeczenia podczas sprzatania. Dziwne, czy normalka?
Louis de pointe du lac (zbanowany użytkownik) (offline) #7294

Member since May 2009 · 111 posts · male · Location: Bydzia
Group memberships: Nowi użytkownicy, Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
upierdala cię 150 to nieźle, to dziwne,kodeinowa faza polega na l"letargu"
 całe ciepło ogarnia i przepełnia opiatowe euforyczne  światełko
goth
titi (offline) #7295

User title: parara
Member since Oct 2007 · 284 posts · male
In reply to post #7293
leserek:
Z kodą dopiero zaczynam. Dzisiaj po 150mg z thio na zejsciu wysprzatalem caly pokoj. Mam chec na wszystko. Nie pobudzenie, ale brak odczucia zmeczenia podczas sprzatania. Dziwne, czy normalka?

O właśnie. Na mnie tak działa i właśnie przez to się uzależniłem :)
Po prostu niedługo zaczniesz stwierdzać, że fajnie by tak było siedzieć w pracy, potem, że na zajęciach i płyniesz, płyniesz, marynarzu.
Codeine Fanatyk (offline) #7296

Member since Jan 2009 · 443 posts · male · Location: Polska
ta cala na przod  %-D
ja juz odliczam dni do pon ale sie upierdole :diabolic:
Jebac Prohibicje i Cała Policje

Moje posty są fikcja i wytworem mojej wyobraźni.
monqe (offline) #7297

Member since Jun 2007 · 155 posts · male · Location: Podlasie
ja miałem sobie wczoraj zajebać,kupiłem dziś i robie ekstrakcje właśnie. 300mg mnie jeszcze uwala ale niedługo przejdę na 450 pewnie  :/  <_<  ...i takim to sposobem  nie wytrzymam i dziś zajebie 300mg kody  <_<  hihihi  :D
'' In heaven evrything is fine ...you got your good things i'm got mine ...In heaven...''

''Eraserhead''
Pobozny (offline) #7298

Member since Apr 2009 · 44 posts ·
Ciekaw jestem czy ktos mial podobną sytuacje:

Jechalem na 900 dlugi czas-niemal ciag ale przestalo dzialac. Stwierdzilem ze podbijac nie ma sensu, bo to i tak nic nie da, gdyz czuje- a pewnie jest to udowodnione naukowo, ze watroba tego nie przerobi do M.

Dlatego zszedłem na 600 i ODZIWO, klepnelo lepiej niz 900. Serio. Ale jak wszyscy wiedza kodeina jest kaprysna. Ale klepnelo raz czy dwa a pozniej klapa. Pozniej nawet mialem skreta  :finger:  :nuts: przyjmujac 600!!!. Wiecie, chujowe samopoczucie, katar, lekko pobelewaly nogi, zmeczenie.
600 pomagala rano, ale juz wieczorem byl skrecik.

I spoko, teraz juz jade na 600 z dwa tygodnie, skrecik minal, ale koda juz NIC nie daje. Ciagnie troche by przywalic 900 bo czuje by znowu mocniej kopnelo, ale z drugiej strony, coraz bardziej mysle ze teraz 2 tygodnie pojezdzic (o ile to mozna to tak nazwac na 450) i wedlug szacunkow moich za jakies 6 tygodni bylym wolny od kody.

Myslicie ze realne, czy troche bujam w oblokach? :wall: Bo te 600 biore codziennie, podobnie zapewne bym robil z 450 i 300 oraz 150.
vart (offline) #7299

User title: Geschtonkenflapped!
Member since Mar 2007 · 1261 posts · male · Location: Tak
Jakbyś zszedł do 150 codziennie, to jednak już dużo bliżej do wolności niż od 900, czyż nie? :)

Sam chyba rzucam kodę. Świadomie przekroczyłem granicę "raz w miesiącu". 150mg+8 aco+zioło. Bardzo nieprzyjemna faza. Nie spodziewałem się że po kodzie może być źle... pewnie przez aco i ziele, ale mimo wszystko... Za tydzień jadę do Holandii na miesiąc, więc detox od wszystkiego (no, może raz coffe shop odwiedzę ;) ). I mam nadzieję, że do kody nie wrócę.
By się pozbyć złych humorów
Lalalala
Robię zupę z muchomorów
Lalalala.

§h¶ôňgĽéĐ.
anonimus (offline) #7300

Member since Nov 2007 · 1603 posts · · Location: czasem na łóżku, czasem na trawie, czasem w kosmos
no to ładnie  %-D  detox w holadnii jakos mi się nie widzi  %-D  ja na razie jestem wolny od kody jakis tydzien moze półtora

Od jutra rzucam.
1waytikt2tickletown (offline) #7301

User title: Royale with Cheese
Member since Mar 2009 · 1421 posts · male · Location: Arcady/Krakau
Ja też robię sobie przerwe na jakiś czas, żeby tolerancje zbić, dziś zarzuciłem 450mg + nieco ponad 200mg tramadolu i było bardzo średnio tak bezpłciowo, ściągnąłem do tego pare chmurek Mj ale i tak cieeeeeeniutko :'( nie stać mnie na taki nałóg a jedzenie thiocodinu "dla smaku", mnie jakoś średnio bawi :#: , a na mak też coś natrafić w tym roku nie mogę <_<
"Little boxes on the hillside,
Little boxes, all the same"

Shoot, Shoot, Shoot The Line, The Line...
This post was edited on 2009-07-03, 18:40 by 1waytikt2tickletown.
cough (offline) #7302

User title: pozdro600
Member since Jun 2009 · 184 posts · · Location: hr
ktoś robi przerwe żeby zacząc mógł ktoś

nie kumam, jadłam z 5 razy w dawkach >300 mg, i nadal nic. W sensie ostatnie z metkatem, ale i tak bym wyczuła działanie. Póki co trace kase a efektów ni ma, ileż można
Louis de pointe du lac (zbanowany użytkownik) (offline) #7303

Member since May 2009 · 111 posts · male · Location: Bydzia
Group memberships: Nowi użytkownicy, Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
Jak cię nie robi 300 to zapierdol 600 a jak to cię nieporeobi to zrób dekox i przerzuć się na metkata pozdro
goth
Dream Fall (zbanowany użytkownik) (offline) #7304

Member since Jun 2007 · 71 posts · male
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
In reply to post #7298
Pobozny:
Ciekaw jestem czy ktos mial podobną sytuacje:

Jechalem na 900 dlugi czas-niemal ciag ale przestalo dzialac. Stwierdzilem ze podbijac nie ma sensu, bo to i tak nic nie da, gdyz czuje- a pewnie jest to udowodnione naukowo, ze watroba tego nie przerobi do M.

Dlatego zszedłem na 600 i ODZIWO, klepnelo lepiej niz 900. Serio. Ale jak wszyscy wiedza kodeina jest kaprysna. Ale klepnelo raz czy dwa a pozniej klapa. Pozniej nawet mialem skreta  :finger:  :nuts: przyjmujac 600!!!. Wiecie, chujowe samopoczucie, katar, lekko pobelewaly nogi, zmeczenie.
600 pomagala rano, ale juz wieczorem byl skrecik.

I spoko, teraz juz jade na 600 z dwa tygodnie, skrecik minal, ale koda juz NIC nie daje. Ciagnie troche by przywalic 900 bo czuje by znowu mocniej kopnelo, ale z drugiej strony, coraz bardziej mysle ze teraz 2 tygodnie pojezdzic (o ile to mozna to tak nazwac na 450) i wedlug szacunkow moich za jakies 6 tygodni bylym wolny od kody.

Myslicie ze realne, czy troche bujam w oblokach? :wall: Bo te 600 biore codziennie, podobnie zapewne bym robil z 450 i 300 oraz 150.

Powiedz, że to żart, chcesz tak schodzić z kody? Ja praktycznie przez 2 lata w ciągu żarłem kodę prawie codziennie od 450mg do 900mg w postaci thiocodinu. Po 4 dniach od rzucenia dopadł mnie łagodny skręt, poty, zimno-ciepło, sraczka, ale bez bólu mięsni. Wziąłem raz 150 kody, po dwóch dniach następne 150 i po skręcie.

A że mnie wku-wia koda to od dziś znowu lece na tramalu :D
The royal penis is clean your highness
cough (offline) #7305

User title: pozdro600
Member since Jun 2009 · 184 posts · · Location: hr
600 mg, jak mnie nie sieknie to mam w dupie tą kodeine na jakis czas
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 485  486  487  488  489 ... 669  670  671  next 
Forum: (AL)Chemia Umysłu Opioidy Kodeina RSS
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Wszelkie informacje udostępniane są na licencji GFDL CopyLeft. Można je kopiować i zmieniać, konieczne jest jednak podanie autora oryginalnego tekstu.
Current time: 2010-03-12, 00:39:50 (UTC +01:00)