Styl: standard | fluid
Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Depresanty, delirianty i dysocjanty nie sklasyfikowane powyżej DXM RSS
DXM - Wątek ogólny
Stary wątek.

Announcement

2009-05-29, 09:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2  3 ... 134  135  136  137  138 ... 198  199  200  next 
anonimus (offline) #2026

Member since Nov 2007 · 1619 posts · · Location: czasem na łóżku, czasem na trawie, czasem w kosmos
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 519865
no wiesz, że mam tolerance to moge powiedziec o kodeinie, którą biorę praktycznie codziennie. Dxm bardzo rzadko więc nie sądze, że tolerancja jest "wyrobiona".

a tak bajdełej to wczoraj ten mix był okrutny. Nie polecam. Wziąłem tylko 300 mg dexa bo jak aviomarin mi się załadował to już było niefajnie. Jestem chyba nadwrażliwy, bo te 150 mg podziałało mocno. Jak dorzuciłem dexa to owszem jak się załadował trip był wizyjny ale tylko 10 min bo aviomarin tak mnie zamulił, że usnąłem ... Jah mnie pokarał, trzeba było kupic ten aviomarin a nie kraść  :o)

#edit tez macie takie jakby skurcze miesni po dimenhydrynacie w wiekszych ilościach?, niespokojne nogi i taki dziwne uczucie jakby łaskotania po miesniach. To jest nie do wytrzymania ...

Od jutra rzucam.
fever ray (offline) #2027

Member since May 2009 · 799 posts · female
Na mnie aviomarin dzialal usypiajaco jak przyjmowalam go jako lek, kiedy bylam mala.Teraz niebardzo, tj bylam troche bardziej zamulona, ale chyba nie bardziej niz po samym dxm. Sprobuj jeszcze keidys, bo imo warto, ale wez mniej avio. Albo wiecej dxm, do 300mg wystarczylo by 1,5tabletki, tak mysle
anonimus (offline) #2028

Member since Nov 2007 · 1619 posts · · Location: czasem na łóżku, czasem na trawie, czasem w kosmos
nie takiego mixu w życiu juz nei jebne, po drugie nie ruszam już aviomarinu bo to gówno

Od jutra rzucam.
mundziel (offline) #2029

Member since Nov 2008 · 587 posts · male · Location: Krzesło stojące przed biurkiem na którym jest komp
Ja mam zamiar dziś zmiksować 150 DMH i 750 DXM, myślę, że Avio mnie nie uśpi bo po deksie jeszcze nigdy nie zasnąłem przez ~14 godzin od wzięcia DXM-u

-

A ostatnio po wzięciu [po próbie ucz.] 13 tabletek Aviomarinu nie doczekałem halo, po prostu nie mogłem utrzymać świadomości i zasnąłem... %-D
Tolerancja - największy mit DEXELEET.
GG -> 11404701
pomóż, kliknij
Wszyscy patrzą na mnie krzywo, z oburzeniem, lub ze strachem!
jogurt (moderator) (offline) #2030
User title: OXER / Samuraj Jack
Member since Dec 2005 · 3113 posts · male · Location: BEŁtCHAfTÓW
Group memberships: Moderatorzy for Opioidy/Leki/Depresanty, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
Ludzie rzućcie to avio... Przecież za tą samą cenę, a nawet taniej macie benzy. Ekstrahować sie nie chce?
-Co wiesz o grobie nieznanego żołnierza?
-Jeśli nie wiedzą kto to, czemu nie zajrzą do środka?

I ty możesz zostać pseudokibicem!
fever ray (offline) #2031

Member since May 2009 · 799 posts · female
no, jak sie jest wstecznie manualnym jak ja, to przychodzi ciezko
mundziel (offline) #2032

Member since Nov 2008 · 587 posts · male · Location: Krzesło stojące przed biurkiem na którym jest komp
In reply to post #2030
jogurt:
Ludzie rzućcie to avio... Przecież za tą samą cenę, a nawet taniej macie benzy. Ekstrahować sie nie chce?

jogi tylko raz próbowałem DMH, a w ekstrakcji benzy jestem masterem, lol
Chyba wrzucę mój filmik instruktażowy na yt, bo żadnego z angielskimi napisami nie ma, a przydałby się
GG -> 11404701
pomóż, kliknij
Deixem (offline) Warnings: 2 #2033

Member since Jan 2008 · 846 posts · male · Location: lbn
Benza zdecydowanie lepsza do mixu z dxm , ma działanie pobudzające a przez avio można przespać trip , pozatym dxm usuwa lęki występujące przy benzie i jest bosko.
mundziel (offline) #2034

Co dziwne ja nie odczułem DXM-u w miksie z benzą, ale pewnie dlatego, że to było 2,5g benzy przy skromnych 450 deksia...
GG -> 11404701
pomóż, kliknij
CosmoDo (offline) #2035

User title: Paranormalny
Member since Aug 2006 · 2237 posts · male · Location: żeniePoło
 DXM + Benza . Jeden jedyny raz zdarzyło mi się zmieszać te dwie substancje razem . Było to jakieś dwa lata temu ponad w czasach ogromnej fascynacji dragami ( jest ciągle, ale trochę mniejsza ) . Pamiętam, że było pozytywnie . Trzeba by kiedyś spróbować znowu, ale muszę znaleźć jakiś idealny sposób na zarzucenie benzy . Ja dla mnie, jest to najgorszy z poznanych dotąd smaków . Żaden inny, nie spowodował tak negatywnych odczuć a trzeba dodać, że próbowałem wiele rzeczy . Chyba będzie trzeba zakupić te żelowe ampułki . Jednak, jakoś teraz będzie mi chyba wstyd poprosić o Tamtum Rosa  w aptece . Wszak, Panie farmaceutki mnie już dobrze znają a tu nagle taka hańba .
>>Everything is inside Everything<<

Idzie wiosna - zielona, pełna szczęścia i radosna .  Kocham Kwiatuszka i ma tak zostać !

Kanapka z Acodinem (offline) #2036

Member since Jun 2009 · 692 posts · male
No właśnie - ja tu taki deiksemowy wyjadacz, a jeszcze nie miksowałem z Aviomarinem.
Na jakiej zasadzie działa ten miks ? Dimenhydrynat wzmacnia działanie dxm, a deks wzmacnia halucynogenne działanie tego pierwszego ? Ile wziąć Aviomarinu do 900mg dxm ? Domyslam się tylko, że Avio powinno się wrzucać około 30min po aplikacji DXM, tak ?
Kartoniki, śnieżnobiałe torebki.
mundziel (offline) #2037

Avio 20 minut przed deksem. Przynajmniej tak tu pisali.
GG -> 11404701
pomóż, kliknij
Psychopath (offline) #2038

User title: Dekstronauta no. 1
Member since Mar 2008 · 1022 posts · male
Linki dla tych ktorzy jeszcze sie wachaja:
http://talk.hyperreal.info/thread/16673
http://talk.hyperreal.info/thread/16881
Takze to nie sa wymysly z tym miksem:)
Czaję się nocą i plądruję apteki!
cough (offline) #2039

Member since Jun 2009 · 190 posts · · Location: DW600
też dziś robie tego miksa, zobaczymy
CosmoDo (offline) #2040

User title: Paranormalny
Member since Aug 2006 · 2237 posts · male · Location: żeniePoło
 Wielu z nas zna działanie DXM na sobie . Inna sprawa ma się z aviomarinem . Środek ten kopie bardzo różnie . W tym miksie chodzi o to zeby DXM wzmocnił działanie małej dawki avio i zmieszal sie z nim dajac Deksowo-deliryczna faze . Polecam wlasnie jakies 20minut wczesniej aviomarin . Potem DXM . DXM zacznie wchodzic na dzialajacym juz avio i wzmocni jego efekty dodajac rownoczesnie swoje - tak to dziala mniej wiecej . Sam DMH miesza z histamina a z tego co mi wiadomo to bardzo różnie z tym bywa u ludzi i polecam wcześniej sprawdzić . U normalnego ludka, same 3tabletki avio powinny już dac jakiś efekt . Najczęściej w postaci senności/sedacji i lekkich zmian wizualnych . Wtedy można mieszać z DXM . Ten mix potrafi przerosnąć nas samych . Dlatego radzę zaczynać od małych dawek DMH . 100mg na początek plus mniej niż zwykle DXM i jedziemy ... BTW. to żadna rewelacja bo sam DXM pokazywał mi o wiele lepsze stany no,ale warto spróbować by samemu sprawdzić jak to jest . Myśle, że w podobny sposób można by zmieszać bieluń z DXM  :cheesy: no offence !
>>Everything is inside Everything<<

Idzie wiosna - zielona, pełna szczęścia i radosna .  Kocham Kwiatuszka i ma tak zostać !

Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 134  135  136  137  138 ... 198  199  200  next 
Forum: (AL)Chemia Umysłu Depresanty, delirianty i dysocjanty nie sklasyfikowane powyżej DXM RSS
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Wszelkie informacje udostępniane są na licencji GFDL CopyLeft. Można je kopiować i zmieniać, konieczne jest jednak podanie autora oryginalnego tekstu.
Current time: 2010-03-19, 21:12:24 (UTC +01:00)