Not logged in. · Lost password · Register
Forum: (AL)Chemia Umysłu Psychodeliki RSS
LU i NEO doves, czyli ketony
ktoś brał? jakieś dokładne informacje dot. składu?
Page:  previous  1  2  3 ... 6  7  8  9  10  11  next 

ksionc (offline) #106

Member since Jan 2006 ·
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
ID 357871
anonimowy_uzytkownik:
Hmm nie byłbym taki pewien, jakos mnie raport tego kolesia nie przekonuje - tym bardziej, ze jak sam pisał, najbardziej zalezy mu na spidzie (stymulacji).

Jutro (a raczej dzisiaj, tylko pozniej ;)) poszukam jeszcze cos na tamtej stronie o tych pigsach.

nie wiem czy dobrze kojarzę ale ty chyba bierzesz antydepresanty, pamietaj że jak chcesz takie zabawki ćpań to minimum 2 tyg przerwy od leków, bo łączenie może okazać sie niebezpieczne bardzo
Change my pitch up, smack my bitch up, like a pimp

anonimowy_uzytkownik (offline) #107

Member since Jun 2007 ·
Wiem, 6ty dzien bez paroksetyny juz. Dzieki za troske :)
This post was edited on 2008-05-24, 06:41 by anonimowy_uzytkownik.

Pawel_31 (offline) #108

Member since May 2008 · male · · Location: szczecin
Zadalem pytanie odnosnie sumeer daze i dostalem taka odpowiedz

Witamy,summer daze będzie od poniedziałku na stanie. Ma Pan jakieś konkretne ketony na myśli? jeśli i tak to prosimy padać jakie a my postaramy sie je wprowadzić.

pozdrawiamy

dopalacze.com

Moze ktos bral te summer daze i powie czy je mozna porownac dodoves  czy dzilaja jakos inaczej

mastman (offline) #109

Member since Feb 2008 ·
Chyba przeceniacie znaczenie 5htp na zejście. Ja po BZP (Mind Kindy) zdychałem ponad 48 godzin i żadne 5-htp mi nie pomogło, nie odczułem nawet minimalnej ulgi po zażyciu tego.
Anonimowy użytkowniku, skoro jesteś podatny na depresję i takie tam to radzę ci jakieś ziółka + medytacja, modlitwa itp, bo nie ma nic gorszego jak się bierze za dragi będąc nieszczęśliwym. To tylko pogłębi twoją depresję.
Ewentualnie gdybyś miał dostęp do MDMA i brał to w rozsądnych ilościach to może, ale po co gdybać jak wiadomo, że do MDMA nie masz dostępu. Ja generalnie odradzam wszystkim piguły z BZP, jak chcecie się czymś truć to skołujcie sobie mephedron albo methylon (na mnie działają prawie tak samo) koszty są podobne a działanie o niebo lepsze no i zejście 10 razy mniejsze.
Pozdrawiam

anonimowy_uzytkownik (offline) #110

Member since Jun 2007 ·
Dlatego podchodze racjonalnie i przemyslanie do wszelkich uzywek i nigdy nie robie biore niczego, co wiem ze sie na pewno negatywnie odbije na moim zdrowiu psychicznym w niedlugim czasie. Dlatego m.in. radzko pije... Ziolka na depersje? Jestli masz na mysli MJ to jest to taki sredni pomysl :D Chociaz stosowana regularnie w malych ilosciach wiem z wlasnego doswiadczenia, ze potrafi byc lepsza niz antydepresanty.

Zdecyduje sie kupic w najblizszym czasie te NEO doves z dopalaczy, bo wydaje mi sie, ze to bedzie wlasnie to czego oczekuje i jakos mi specjalnie nie zaszkodzi.

lucyper2 (online) #111

Member since Jan 2006 · male ·
Pawel_31:
Witamy,summer daze będzie od poniedziałku na stanie.

dopalacze.com

Moze ktos bral te summer daze i powie czy je mozna porownac dodoves  czy dzilaja jakos inaczej
1) Hohohoho i co jeszcze? Pewnie mefedron, Sub Coca Dragon i indiański szaman prosto z Meksyku...

2) Działają krócej i są bardziej euforyczne.
I like my town with a little drop of poison
Nobody knows they're lining up to go insane
I'm all alone, I smoke my friends down to the filter
But I feel much cleaner after it rains

mastman (offline) #112

Member since Feb 2008 ·
Oczywiście miałem na myśli ziółka takie jak melisa, rumianek itd.
A tak na marginesie to gdzie ty widzisz neo doves na dopalaczach?

anonimowy_uzytkownik (offline) #113

Member since Jun 2007 ·
http://www.dopalacze.com/doves/produkt/504.html

Myslalem, ze to to......?

Pawel_31 (offline) #114

Member since May 2008 · male · · Location: szczecin
 anonimowy_uzytkownik   tez dzialaja wysmienicie tylko frogo wychodzi bo na impreze to 2 trzeba wziasc a to z kosztami wyslylki to ponad 100 zl wiec to raczej ekskluzywny towar od czasu do czasu

mastman (offline) #115

Member since Feb 2008 ·
Nie to nie to. Neo doves znajdziesz na dopalaczach w dziale proszki, ale od zawsze są tam niedostępne. Nawet w tym wątku był podawany link gdzie zakupisz mephedron w postaci pigułek bubble...coś tam. Za 4 zapłacisz 16 funtów + 2 funty koszty przesyłki razem 18 co po obecnym kursie około 4,3zł daje 77zł. Nie wiem jak u ciebie z liczeniem, ale jak dla mnie to trzeba być frajerem, żeby kupować doves jeśli za mniejsze pieniądze kupisz coś jeszcze lepszego i 2 razy więcej. Decyzja należy do ciebie. Chociaż według mnie nie powinieneś nic kupować jeśli masz problemy z psychiką, ale jeśli już i tak masz to zrobić to wybierz lepszy wariant od gorszego.

Tak na marginesie u Izraelczyków na stronie pojawiły się nowe piguły o nazwie LIFT. Ktoś może to testował?

anonimowy_uzytkownik (offline) #116

Member since Jun 2007 ·
Dobra, ale trzeba sie pieprzyc z jakas zagraniczna strona i przesylka, przelewami itp. Wolalbym na razie sprobowac te zwykle Dovesy z Dopalaczy, nawet jak sie przy tym "sfrajerze". Dopalacze to pewna strona i wiem, ze moge cos kupic w sekunde i na drugi dzien miec to juz u siebie, bez zadnego wkladu w zalatwianie czegokolwiek. Jak mi sie spodoba to oczywiscie pewnie bede szukal tanszych i ekonomiczniejszych sposobow na kupno danego specyfiku, ale na razie mi sie po prostu nie chce bawic w to, jesli nie wiem, czy jest to warte zachodu.

Pawel_31 mozesz to jakos duzo bardziej szczegolowo opisac, dzialanie tych zwyklych Dovesow z Dopalaczy? Albo ktos inny?

anonimowy_uzytkownik (offline) #117

Member since Jun 2007 ·
http://forum.everyonedoesit.co.uk/showpost…?p=1606756&…

Tutaj jest opisany TR z tych DOVES od London Underground, czyli chyba z tego co wiem to te, które są na dopalaczach? W każdym razie wyglada to całkiem niezle...

anonimowy_uzytkownik (offline) #118

Member since Jun 2007 ·
Pojawily sie nowe pigsy na Dopalaczach Groove i Moove. Wygladaja obiecujaco, o Groovach czytalem bardzo pozytywne opinie na zagranicznych stronach. Ale tylko tak pobieznie patrzylem, wiec moze sie myle.

p4g4y0zzz(X)(zbanowany użytkownik) (online) Warnings: 3 #119

User title: P5Y<H0-5T1MUL4T0R
Member since Jan 2008 · male · · Location: KUrwa w dupie kurwa ;]
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
Są jeszcze Emphaty i Energy ale coś mi jebią wałem te nowe pille. Chujowe składniki jakieś mają, chyba że producent ukrył prawdziwy skład ale te z LU to pewnie ketony jakieś.
Nie traktuj życia poważnie, i tak nie wyjdziesz z niego żywy...

Shi (offline) #120

User title: Psychodelic Fighter
Member since Sep 2007 · male ·
O groove. Wyglada na to, ze nic specjalnego.
Ogien, kurwa, ogien!
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smilies: :-) ;-) :cheesy: :-D %-D :-p ^_^ ;] :blush: :cool: :rolleyes: :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :o) :argue: :heart: :wall: :moody: :zzz: :diabolic:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 6  7  8  9  10  11  next 
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2007 / engine modified by Night Garden
Current time: 2008-11-21, 11:23:41 (UTC +01:00)