Styl: standard | fluid
Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Knajpa Muzyka RSS
Woodstock 2008
kto jedzie?

Announcements

2009-05-29, 09:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
2009-05-26, 11:00 by nicze
W ramach usprawnienia działania Knajpy, oraz w skutek pewnej odmienności tego działu od reszty forum, od dnia dzisiejszego zaczyna obowiązywać nowy, po części autonomiczny REGULAMIN KNAJPY. Rewolucji nie ma i nie raczej nie będzie, bo podstawowe zasady pozostały bez zmian. Jednak liczymy, że spisanie pewnych, niespisanych dotąd zasad, pozwoli uniknąć nieporozumień i usprawni nasze działania. Jednocześnie, w razie pytań i wątpliwości w kwestii regulaminu, oraz moderacji knajpy, zapraszamy do dyskusji w wątku DYSKUSJA I UWAGI NA TEMAT MODERACJI.

Z ważniejszych, a nowych zasad, w trosce o ogólnie pojętą estetykę forum oraz tych, których tpsa (i inni providerzy) nie obdarzyli mega-przepustownym łączem, wprowadzony zostaje ZAKAZ wklejania do postów obrazków większych niż 800x600 pikseli. Obrazki takie należy umieszczać w poście w formie miniaturek (thumbnails) - jak to zrobić opisano między innymi TUTAJ.

Przez najbliższe 2 tygodnie moderacja będzie się starała poprawiać, bądź wycinać posty nie spełniające tej zasady. Później można się spodziewać nawet ostrzeżeń, przede wszystkim dla osób, które pomimo próśb i uwag moderacji nie dostosują się do tej zasady.

Do tego ineaugurację przejdzie kilka nowych/starych wątków, wraz z pozostałymi ważnymi wątkami Knajpy opisanych w SPISIE TREŚCI. Oddajemy je w nadziei, że przypadną wam do gustu. Z poważaniem

Administracja & Moderacja Knajpy
Page:  previous  1  2  3  4  5 ... 15  16  17  next 
Litwin (offline) #31

Member since Jan 2008 · 19 posts ·
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 385613
HEHE :D Ja bede tak jak rok temu pracował w gastronomi (rok temu sprzedawałem picie na samochodzie ) teraz nie wiem pewnie bede przy fast foodzie robił :D Jak cos bede miał troszke DF na opyl :D zawsze mozna sie zgłosić (naprawdopodobniej teraz na 10 stanowisku bedziemy :D) no i psotkani by sie przydało :D Pisaćwszyscy kontakt :D (gg: 4050411)

Ja proponuje zbiorke kolo mnie , tam gdzie bede pracować :D  zjecie przy okacji i pogadamy ;D co wy na to ?

PS. Czerwono żółte namioty , pytac omine ;D jak cos to pewnie z czerwone koszuli bedziemy obrani :D (robota lajtowa 12 h pracuje 12h sie bawie no i spie :D ale tam z spaniem mozna sobie poradzic :D)

A tak propo zrobcie flage hyperrealu :D
la dupa (zbanowany użytkownik) (offline) #32

User title: Sromotny Dudziarz
Member since Jun 2008 · 310 posts ·
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
Sadze ze wszyscy sie poznamy po przecpanych ryjach i glupawych usmieszkach.
hitori (offline) #33

User title: hitori
Member since Dec 2007 · 981 posts · male · Location: bdg
zbyt wielu ludzi bedzie je miec na twarzy w tych dniach w tym miejscu.
wiesz my tu jesteśmy czasem anty na dragi
ale przynajmniej jako nieliczni mamy do tego pełne prawo

Hitori nie istnieje!

Miałeś kiedyś koszmar będąc obudzonym?
gringo (offline) #34

User title: There is only the Journey.
Member since Feb 2007 · 2689 posts · · Location: 27°59'17″N 86°55'31″E
Ciekawe czy spotkam choć jedną osobę z [H]
W poprzednim roku też naćpany chodziłem i nawet flagi nie zauważyłem %-D
לאכול חומצה!
Zdeblo (offline) #35

User title: Zawijacz
Member since Oct 2007 · 418 posts · male · Location: Południe
Gringo - w tym roku będzie sie można spotkać - tak jak pisał Litwin - dobrze będzie pod tą Jego kuchnią się trafić :)
Ćpunstock :D
"Pokonałem naziola! " :D
Hyperreal extra Woodstock team '09

CHWAŁA KOGO!

Godom po ślonsku, jym kwasa, kurza ziele, zajebiiiiiiiiiście sie bawia - jestem okej? :D
mattizz (offline) #36

User title: .$zatAn!
Member since May 2007 · 146 posts ·
o jakiejś wybranej godzinie najlepiej, coby nie biegac przez 3 dni po namiocie i pytac o litwina  %-D
jamochłon nie pokuma nic.
Litwin (offline) #37

Member since Jan 2008 · 19 posts ·
SŁuchajcie , zbierzemy sie jak bede miec ptrzerwe w pracy :D bo inaczej nie dam rady :D i nie mam pojecia czy dostane dzienne zmiany czy nocne :D zeszym roku miałem dzienne wiec była jazda w nocy na impreze bo w dzien to hujowo :D
hitori (offline) #38

User title: hitori
Member since Dec 2007 · 981 posts · male · Location: bdg
kup sztuczne ognie (rakietki) i o wyznaczonej porze jebnij je w niebo. bedzie widac z daleka i ludzie sie zejda
wiesz my tu jesteśmy czasem anty na dragi
ale przynajmniej jako nieliczni mamy do tego pełne prawo

Hitori nie istnieje!

Miałeś kiedyś koszmar będąc obudzonym?
viper343 (offline) #39

Member since May 2007 · 176 posts · male
a ja kur*a znowu nie dam rady byś na W. ...co roku coś musi wypaść co uniemożliwi wyjazd...:|
"Jak na deszczu łza,
cały ten świat nie znaczy nic, o nic
Chwila która trwa, może być najlepszą z twoich chwil
Najlepszą z twoich chwil..."
rezystor83 (zbanowany użytkownik) (offline) #40

User title: ja nic nie ćpać...
Member since Jan 2008 · 371 posts · male · Location: 071
widzę ze ekipa się zbiera ja też mam zamiar się tam wybrać poczyniłem odpowiednie zamówienia na drogę :D
jest ktoś z Wrocławia albo ktoś kto będzie jechał przez Wrocław zawsze to raźniej w pociągu :)
This post was edited on 2008-07-23, 01:39 by rezystor83.
Der neue Rauschstoffbenutzer (offline) #41

Member since Jan 2006 · 721 posts · · Location: calisia
Przecież, wy sie w tym pociągu nie odnajdziecie. Nie byłem na tej imprezie już od bardzo dawna /byłem na pierwszych 3 i już na drugim - Szczecin Dąbie, było tyle ludzi, że przez całą moją podróż raz byłem w kiblu a żeby dojechać do tego jebanego Szczecina to musiałem przejechać Polskę praktycznie od końca do końca/. W tych pociągach jest taki burdel, że sobie nie wyobrażacie. Wszędzie gdzie tylko można leżą ludzie. W przejściach pomiędzy wagonami między tymi drzwiami dwoma też. Normalnie kurwa masakra. Ja jak szedłem wtedy do tego kibla, to nie dotykałem nogami do podłogi - szedłem po oknach i tych "klamkach" przedziałów.
Moja rada. Na drogę, szczególnie jak macie dalej, polecam się tak zajebać żebyście się nie dali rady nawet ruszyć. Inaczej to jest kurwa koszmar.
CzaryMary (offline) #42

User title: Rozjebałem kilka mózgów
Member since Jul 2008 · 42 posts · · Location: Kraina Jamajskich Drzew
Der neue Rauschstoffbenutzer:
Ja jak szedłem wtedy do tego kibla, to nie dotykałem nogami do podłogi - szedłem po oknach i tych "klamkach" przedziałów.

a co ćpałeś wcześniej ?  %-D
W: Tak byla policja, zomo kurwa, milicja i swastyka.

lol
rezystor83 (zbanowany użytkownik) (offline) #43

User title: ja nic nie ćpać...
Member since Jan 2008 · 371 posts · male · Location: 071
jeśli jest ktoś z Wrocławia albo ktoś kto będzie jechał przez Wrocław zgłaszajcie się gg:9152732 :D
Der neue Rauschstoffbenutzer (offline) #44

Member since Jan 2006 · 721 posts · · Location: calisia
In reply to post #42
CzaryMary:
a co ćpałeś wcześniej ?  %-D

Tanie wino.
To jest możliwe i w dodatku bardzo łatwe.
eustachy (offline) #45

Member since May 2008 · 59 posts · male · Location: Bombaj
Ja jadę na 99,9 %, ten 0,1 to wypadki losowe pokroju tsunami, trzęsienia ziemi i mojej starej. :D
"Trzeba walczyć z głodem, ale czy chleb robi się z mąki? Chyba nie, no w sumie ja nic o tym, na ten temat, nie wiem. W każdym razie nie wiem jak pan łączy mąkę z chlebami.. z chlebem. Na pewno z głodem trzeba walczyć."
This post was edited on 2008-07-23, 15:47 by eustachy.
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3  4  5 ... 15  16  17  next 
Forum: Knajpa Muzyka RSS
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Wszelkie informacje udostępniane są na licencji GFDL CopyLeft. Można je kopiować i zmieniać, konieczne jest jednak podanie autora oryginalnego tekstu.
Current time: 2010-03-11, 12:23:56 (UTC +01:00)