Styl: standard | fluid
Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Narkotyki Narkotyki Miksy RSS
Kodeina + clonazepam

Announcement

2009-05-29, 09:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2 
c0deine (offline) #16

Member since Dec 2007 · 595 posts · male
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 440244
6mg Clona i 600 kody. Wczesniej jakas 40-stka metadonu. Nie bylo zle. To bylo pare dni temu. Gdy nie ma helu to moze i to byc.
Suboxone 10mg

aktualnie niecpajacy
no1 (offline) #17

User title: too fast to live to young to die
Member since Oct 2006 · 1437 posts · · Location: PoZnaŃ wRo skod z nikod z tamtad z katowni
moze byc fajny mix ale uwazaj jak jedziesz na metedoniku
mozna se kuku zrobic z mixami i przehujane
Kiedy patrzę na ciebie mówisz nie ma lekko
Nie ma lekko - załatwiasz to ucieczką
Bo w tym temacie nigdy, nigdy nie ma lekko
Malowniczy Krajobraz (zbanowany użytkownik) (offline) #18

Member since Dec 2008 · 157 posts ·
Group memberships: Zbanowani użytkownicy
600 kody wzmacnianie hydroksyzyną. po zanikaniu działania kody dorzucam 5mg klona |*bez tolerki na bzd| i jest dobrze dłuuzej

edit: błedy stlistyczno-poklonowe
kolejny stracony dzień z życia poza kontrolą...
no1 (offline) #19

Member since Oct 2006 · 1437 posts · · Location: PoZnaŃ wRo skod z nikod z tamtad z katowni
koda jak dla mnie daje mila synergie z cl0onem
wymaga jednak wsparcia substancjami blokujacymi wyrzut histaminty
pilleater (moderator) (offline) #20
User title: Psychedelic Explorer on Travel Channel
Member since Feb 2007 · 5629 posts · male · Location: Praděd 1491m n.p.m.
Group memberships: Moderatorzy for Trypt/Fenet/Ketony/Koka, Użytkownicy, Wszyscy moderatorzy
Pisałem to zdaje się w koda-ogólny kiedyś, ale napiszę i tu. Pierwszo koda, tak w połowie fazy w zależności od tolerki na benzo nie za dużo klona, a jak klon wejdzie to kilka buchów baki. Ale nie za dużo trawy, niewielka ilość psychodeliku jakim jest trawka zmienia cały miks w coś w rodzaju cevowego transu. Ciekawy stan. Raz tak miksowałem i naprawdę momentami po otwarciu oczu nie byłem pewiem, czy aby jestem u siebie :) Nawet specjalnie muzyki nie trzeba, choć z muzą dopiero musi być jazda. Ważne by nie przegiąć z dawkowaniem wszystkich trzech składników, szkoda przespać taką milusią podróż ;) Może jeszcze kiedyś się pokuszę. Póki co na razie kodzie i benzo pilleater mówi stop
A nie, bo w ciemnościach kryje się ropucha!

Everybody Loves Mushróóms!
no1 (offline) #21

dobra decyzja ale na ile ??
transteki w modzie
Blaze (offline) #22

Member since Feb 2009 · 207 posts ·
jestem chory wiec  :diabolic:  :diabolic:
wstalem i zaaplikowalem sobie taki mix:  5 lufek czystego ziola+1mg alpra w klame, warke strong+wlasnie spozyte 450mg kodeiny. popalam fajeczki. zeraz sie koda zaladuje i powinno byc bardzo si, juz teraz jesyem fajnie upierdolony  :-D wczoraj taki mix z takimi samymi ilosciami(zamiast warki mocny drink z zoladkowa ale bez kodeiny) walnalem bo miealem paskudne zejscie z 450dxm walnietych z rana. A wspomniany mix poskladal mnie ladnie na dexowym zejsciu. \dzisiaj sprawdzam jak bedzie z koda  :zzz: alez jestem upierdolony  :yay:  kocham swiat :rolleyes:   :yay:  :yay:  :yay:

mam pyt: wiecej benzo albo alko w tym mixie spowodowaloby zebym po prostu polazl spac? chodzi mi bardziej o polezenie w ciepelku  %-D

EDIT: wiem, ze topic dotyczy kody+clonow ale alprazolam to przeciez tez benzo i to w kurwe fajniei dla mnie....

EDIT 2: wlasnie wchodzi koda alez jest git. jak odczuwacie palenie fajek po kodzi i benzo?
Blaze=Blind Ghost
This post was edited 2 times, last on 2009-08-11, 09:58 by Blaze.
WildMonkey (offline) #23

Member since Feb 2006 · 3426 posts · male · Location: Bory dolnośląskie
no to Blaze milutko dzionek zacząłeś :-) , ja za to walnę 1 mg alpry po południu, mam wrażenie, że zaczyna działać, a kiedyś przecież nie odczuwałem żadnych efektów. Benzo w/g mnie bardzo fajnie nadaje się do kody, ale kiedy ta się już załaduje, podobnie z tramalem.
Monkeys get used to human, they don't run away when visitors approach them.
But they are wild monkey and dangerous, please do not get close to them.

http://www.gametrance.pl
serwis o grach
Blaze (offline) #24

wiem ze z dupy troche kolejnosc, ale w miare jak bylem coraz bardziej ujebany to mialem nowy pomys, godzine temu pierdolalem jeszcze 450mg dxm ale sie nie zaladowalo :(  no pora chyba sie przespac :D

niemniej polecam ziolo+benzo+koda+piwko ladnie klepie tylko ilosci nie moga by za duze
Blaze=Blind Ghost
This post was edited on 2009-08-11, 12:48 by Blaze.
Blaze (offline) #25

Blaze on 2009-08-11, 12:47:
wiem ze z dupy troche kolejnosc, ale w miare jak bylem coraz bardziej ujebany to mialem nowy pomysl, godzine temu pierdolalem jeszcze 450mg dxm ale sie nie zaladowalo :(  no pora chyba sie przespac :D

niemniej polecam ziolo+benzo+koda+piwko ladnie klepie tylko ilosci nie moga by za duze
Blaze=Blind Ghost
dr.Kubeusz (offline) #26

User title: wolny Strzelec
Member since Apr 2007 · 1116 posts · male · Location: Incognito
In reply to post #22
Blaze on 2009-08-11, 09:47:
EDIT 2: wlasnie wchodzi koda alez jest git. jak odczuwacie palenie fajek po kodzi i benzo?

doskonale mi się komponuje kodeina z tytoniem. ponadto tytoń nasila u mnie działanie kody.
admirał Kubeł.
Blaze (offline) #27

dr.Kubeusz:
Blaze on 2009-08-11, 09:47:

doskonale mi się komponuje kodeina z tytoniem. ponadto tytoń nasila u mnie działanie kody.

a ja mam wrazenie, ze opiatowe ujebanie troche sie zmniejsza po zajaraniu szluga (normalnie nie pale). Kilku userow raportowalo juz o czyms podobnym :)
Blaze=Blind Ghost
Lemarko (zbanowany użytkownik) (offline) #28

Member for 3 months · 82 posts · male
Group memberships: Zbanowani użytkownicy
ja zjadłem w ciągu 1h 25miligramów(10X2,5)lorazepamuuu i 0,5klo zapiłem setką wódy i po pół hodiny zarzuciłem 600mg kodeiny.

Panowie profesorowie wiem że nie ma baki, ale mm na bcowca jak sie sedacaja rozkręci zjem 1 lora 2,5 i popije,

CZY DOBRA STREGIA-BENZOALKO->KODA/OPIPI CZY ODWROTNIE

]RAtUJCIE MAM DOŁA

PZDR]
hRb
Lubie bdz i opiaty.psychodele mam na codzien.

Fent i dobry odpał to moja nieodkryta wyspa skarbów- czekam aż ją ujrzę na horyzoncie.

Czeźwość jest dla buraków.
Babydoll (offline) #29

Member since Oct 2009 · 135 posts ·
Group memberships: Nowi użytkownicy, Użytkownicy
W kwestii benzo z kodą nieodłącznym rozwiązaniem jest przeczytać ten post oxana:
http://talk.hyperreal.info/post/445671
wszystko co trzeba wiedzieć, sprawdza się w praktyce.
Przemeg (offline) #30

Member since Mar 2009 · 103 posts · male · Location: Bielsko Biała
Ja nie jestem zaawansowanym użytkownikiem benzo ale w moje łapy wpadło pudełko klonów. Na codzień spożywam kode czasami hel IV ale to od święta i raczej dawno nie waliłem. Zażuciłem ostatnie 2,5 klona 2mg i po jakichś 5h walnołem 450 kody. Znalazłem się w opiatowym niebie. POczułem się prawie jak po dobrej setce helu wciągniętej do nosa. Kodeinowa euforia + klonowa sedacja to wszystko znacznie spotęgowane do tego lekkie CEVy.

Podsumowując: koda z klonem mniam
"Heroin, be the death of me
Heroin, it's my wife and it's my life" - Velvet Underground
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2 
Forum: Narkotyki Narkotyki Miksy RSS
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Wszelkie informacje udostępniane są na licencji GFDL CopyLeft. Można je kopiować i zmieniać, konieczne jest jednak podanie autora oryginalnego tekstu.
Current time: 2010-03-10, 15:05:36 (UTC +01:00)