In reply to post ID 440244
6mg Clona i 600 kody. Wczesniej jakas 40-stka metadonu. Nie bylo zle. To bylo pare dni temu. Gdy nie ma helu to moze i to byc.
Suboxone 10mg
aktualnie niecpajacy
aktualnie niecpajacy
Nawet specjalnie muzyki nie trzeba, choć z muzą dopiero musi być jazda. Ważne by nie przegiąć z dawkowaniem wszystkich trzech składników, szkoda przespać taką milusią podróż
Może jeszcze kiedyś się pokuszę. Póki co na razie kodzie i benzo pilleater mówi stop
wczoraj taki mix z takimi samymi ilosciami(zamiast warki mocny drink z zoladkowa ale bez kodeiny) walnalem bo miealem paskudne zejscie z 450dxm walnietych z rana. A wspomniany mix poskladal mnie ladnie na dexowym zejsciu. \dzisiaj sprawdzam jak bedzie z koda
alez jestem upierdolony
kocham swiat

, ja za to walnę 1 mg alpry po południu, mam wrażenie, że zaczyna działać, a kiedyś przecież nie odczuwałem żadnych efektów. Benzo w/g mnie bardzo fajnie nadaje się do kody, ale kiedy ta się już załaduje, podobnie z tramalem.
no pora chyba sie przespac 
Blaze on 2009-08-11, 12:47:wiem ze z dupy troche kolejnosc, ale w miare jak bylem coraz bardziej ujebany to mialem nowy pomysl, godzine temu pierdolalem jeszcze 450mg dxm ale sie nie zaladowalono pora chyba sie przespac
niemniej polecam ziolo+benzo+koda+piwko ladnie klepie tylko ilosci nie moga by za duze
Blaze on 2009-08-11, 09:47:EDIT 2: wlasnie wchodzi koda alez jest git. jak odczuwacie palenie fajek po kodzi i benzo?
dr.Kubeusz:Blaze on 2009-08-11, 09:47:EDIT 2: wlasnie wchodzi koda alez jest git. jak odczuwacie palenie fajek po kodzi i benzo?
doskonale mi się komponuje kodeina z tytoniem. ponadto tytoń nasila u mnie działanie kody.