Styl: standard | fluid
Not logged in. · Lost password · Register
Forum: Magiczny Ogród Opioidy Naturalne RSS
Sklepy internetowe z Kratomem
ceny i jakość oraz wszystko z tym związane

Announcement

2009-05-29, 09:36 by nicze
Subject: Zasady pisania na forum/w dziale Knajpa dla nowych użytkowników
Z uwagi na nagminne łamanie regulaminu przez dotychczasowych użytkowników (zakładanie dodatkowych kont w przypadku blokady poprzedniego) wprowadzamy zasadę - nowi użytkownicy nie mają możliwości pisania w dziale Knajpa.

Warunkiem umożliwiającym dostęp do Knajpy jest opublikowanie 20 postów w działach tematycznych forum. Po osiągnięciu docelowej liczby postów, należy zasygnalizować chęć udziału w dyskusjach Knajpy w odpowiednim watku.
Page:  previous  1  2  3 ... 6  7  8  9  10 ... 17  18  19  next 
Tobias777 (offline) #106

Member since Sep 2008 · 58 posts ·
Group memberships: Użytkownicy
Show profile · Link to this post
In reply to post ID 432567
Czemu nie zmielony?
ksionc (zbanowany użytkownik) (offline) #107

Member since Jan 2006 · 2006 posts · male · Location: Fotel...
Group memberships: Zbanowani użytkownicy
bo zmielony szybciej wietrzeje
Well, it just goes to show things are not what they seem
Please, Sister Morphine, turn my nightmare into dreams
mniemanolog (offline) #108

Member since Sep 2008 · 557 posts · male · Location: z dalekiej północy
Nie wpadłem na to że szybciej wietrzeje i kupiłem zmielony. Po moim niewielkim doświadczeniu z kratomem, mogę stwierdzić, że malaysian z MO jest naprawdę dobry. Wczoraj zjadłem standarowe 4 łyzeczki (gdzieś tak 8-10g) i po godzinie porzygałem się ze szczęścia    %-D . Nie wiem do końca czy to zasługa dodatków (jedno piwko do zapicia, trochę palenia) czy też tego, że mało zjadłem przed. Tak czy siak ich kratom robi konkretnie i wychodzi całkiem tanio. Bo jedna fazka, o ile dobrze liczę, wychodzi gdzieś ok 8 zł.
Ponadto dostałem od nich próbki innych odmian i kavę, czyli to o co prosiłem :)

Zauważyłem, że  na drugi dzień po spożyciu jestem trochę rozkojarzony. Też tak macie? A może to zasługa moich doadatków?
Drugie wcielenie Matki Teresy z Kalkuty.
Szukam benzo.... Gdzie one mogą być??? :D - Gdyby ktoś znalazł to pisać na priv ;)
Tobias777 (offline) #109

Member since Sep 2008 · 58 posts ·
Rzeczywiście SM z MO robi ładnie podsumuję jednak kilka moich spostrzeżeń:
- jak dla mnie bardzo podoba się stymulujące działanie tego specyfiku w dawkach tak 6-10g
- wg mnie totalnie nie opłaca się popijać tego alkiem bo zmuła i sedacja są niemiłosierne - no chyba że ktoś lubi wyglądać i czuć się jakby se przygrzał strzała kompotu - ja osobiście bardzo rzadko takie stany lubię
- jak najbardziej można do tego palić mj czy smoke blendy z tym że co zauważyłem to to że mógłbym zjarać naprawdę duże ilości ziela po którym normalnie byłbym zajebany a w połączeniu z Kratomem powoduje to tylko lekkie podbicie euforii czyli SM totalnie przyćmiewa przynajmniej w moim przypadku działanie jakiegokolwiek jarania dlatego jeden gibon w zupełności starcza
- dobrze natomiast komponuje się z benzo - w moim przypadku kompletny luz bez nadmiernej sedacji - 4mg estazolamu

Btw. Kava kava - szef dżungli z MO na mnie kompletnie nie działa. Zamówiłem 50 g. Próbowałem pić na różne sposoby od moczenia w letniej wodzie i picie z fusami po zabawę z lecytyną i kilkukrotne odsączanie i wyciskanie esencji, po picie z fusami zaparzonymi w miarę ciepłą wodą z dodatkiem mleka. Oprócz ścierpniętego języka i podniebienia efektów brak :( więc na pewno już na to siana wydawać nie będę. Póki co zbieram na smoke blendy bo to moja bajka :) do tego wild daggę i kannę i powinno być supcio :). Pozdro ćpuny:)

P.S.

Na drugi dzień po spożyciu Kratomu o ile nie piłem czułem się świetnie. Zero zmuły, kaca a powiedziałbym że nawet większy banan na pysku i chęć do życia. Moim zdaniem bardzo fajna używka ale nie na codzień gdyż tolerancja chyba rośnie dość szybko.
roy4 (zbanowany użytkownik) (offline) #110

Member since Oct 2008 · 91 posts · male
Group memberships: Użytkownicy, Zbanowani użytkownicy
kupie kratom pomieszam z wszystkimi ziołami jakie mam
i bede palił wszystko ludzi też...
jakis ciula mnie zabanował i nie odbanowuje bo jest cwelisko
Roni Regan (offline) #111

Member since Mar 2007 · 652 posts ·
Mam pytanie do osób, które brały kratomy bali, ido i malasian z magicznego. To prawda, że indo jest 3 razy mocniejszy od bali(czyli trzeba zjeść 3 razy mniej dla podobnego efektu)? I o ile w waszym odczuciu jest mocniejszy malasian??
Być wielkim, sławnym artystą, nasrać do słoja, i stać się milionerem.

Prawda, której nikt nie chce nawet za darmo.
machabeus (offline) #112

Member since Mar 2007 · 373 posts ·
jakosc kratom zalezy od tak wielu czynnikow, ze chyba zbyt ogolny mnoznik jest podany na magicznym (ale tez i na innych stronach, np. na erowidzie). Wiadomo, swiezszy jest lepszy, przechowywany w chlodnych warunkach itp..

z moich doswiadczen wynika, ze indo byl dosc odczuwalny przy 2,5g, malezja po 4g byla przyjemniejsza, ale 2,5g wzmocnionego bali (czyli teoretycznie 3x) porownalbym do 4-5g malezji.  Heh, chyba troche mieszam :)
bali i thai nie probowalem.  

aa, i ostatnio 0,5g tej 15x thai i bylo dosc energetycznie,ale i intensywnie. Bardzo pozytywnie :)

Przy okazji: probowal ktos takie kratomy jak borneo albo sumatra ?
cpunex (offline) #113

Member since Jul 2006 · 303 posts · male
Zamowilem se 25 g za 30 zl jakos z shamanshop kratom bali i napisali mi ze dostalem gratis 5g ;]]]] Juz widze jaki gratis bym dostal przy zamowieniu za 200 zl :P
ksionc (zbanowany użytkownik) (offline) #114

Moim zdaniem ze smartshop.pl Bali i Thai był lepszy niż z magicznegoogrodu

Z magicznyogrod warto kupić kratom Malezja. Malezja wyglądał i działał dobrze w sam raz dla kogoś kto szuka bardziej sedatywnego kratomu. Bali i Thai które dostałem od nich wyglądały trochę gorzej niż ze smartshopu. Miały więcej patyków i trochę gorsze działanie.
machabeus (offline) #115

Member since Mar 2007 · 373 posts ·
z tego co przed chwila sprawdzalem shamanshop jest o polowe drozszy mniej wiecej jezeli chodzi o bali i thai. Czy wart tej roznicy ksionc?
ksionc (zbanowany użytkownik) (offline) #116

No ja widze że 25g na smartshop.pl kosztuje 49,40 a na magicznymogrodzie 40zł. Więc w sumie nie ma aż tak dużej różnicy. Ja Thai radziłbym kupywać na smartshopie.
cpunex (offline) #117

Member since Jul 2006 · 303 posts · male
kratom bali smartshop 38 zl
kratom bali shamanshop 39 zl + gratis 5g
Win shamanshop
Jutro jak dojdzie to sie zobaczy czy ten kratom cos porabia.
Pawel_31 (offline) #118

Member since May 2008 · 245 posts · male · Location: szczecin
male pytanko nabylem w sklepie stacionarnym kratom leaf( mojego ulubionego powdera nie bylo a nie chce mi sie czekac na przesylke z magicznego)chodzi mi o sbosob przygotowania go bo powder wiadomo byl wrecz sypki zalewalo sie garaco woda i juz a ten powderer jest trasznie gruby z lodyzkami http://www.dopalacze.com/kratom-leaf/produkt/489.html  i czym mam go przygotowac jak leaf a lodyzki skonsumowac czy lepiej go jakos zmielic lub rozkruszyc?
funatic (offline) #119

Member since Mar 2006 · 78 posts ·
Lepiej zmielić, zalać wrzątkiem, dodać coś do smaku i wypić
ksionc (zbanowany użytkownik) (offline) #120

Ile kratomu jest w tym opakowaniu od dopalaczy?
Close Smaller – Larger + Reply to this post:
Verification code: VeriCode Please note the verification code from the picture into the text field next to it.
Smileys: :-) ;-) :cheesy: :-D :-p ^_^ :blush: :cool: :rolleyes: :*) :huh: :-/ <_< :-( :'( :#: :scared: 8-( :nuts: :-O :) ;) :( :D :o) :/ ;( :'-( :kotz: :-| :-I :motz: :finger: :heart: :listen: :wall: :moody: :zzz: :mellow: :gun: %-D ;] :diabolic: :emo: :nolove: :yay: :retarded: :blush:
Special characters:
Page:  previous  1  2  3 ... 6  7  8  9  10 ... 17  18  19  next 
Forum: Magiczny Ogród Opioidy Naturalne RSS
Go to forum
© hyperreal.info 1996-2009 / Zapisz się koniecznie na prenumeratę dwutygodnika hyperreala HEJ!
Wszelkie informacje udostępniane są na licencji GFDL CopyLeft. Można je kopiować i zmieniać, konieczne jest jednak podanie autora oryginalnego tekstu.
Current time: 2010-03-11, 12:24:53 (UTC +01:00)