"Tripowe" artefakty

Jakie itemy warto zabrac na trip?

Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.

Moderator: Wszyscy moderatorzy

"Tripowe" artefakty

Postprzez pz3e » Śr lis 16, 2011 1:43 am

Tak sie zastanawiam:

Idzie jesien/zima, tripy na dworze moga byc nieco problematyczne ze wzgledu na zimno na zewnatrz - tzn mi po psychodelikach jest zawsze cieplo , jednak niemal zawsze po takiej wyprawie wracam przeziebiony i musze sie kurowac - teraz pracujac, nie moge sobie na chorobe pozwolic.

I tutaj nasuwa sie pytanie: Co warto sobie przygotowac do tripu "indoor"? Wiadomo, ze muzyka, ale chodzi mi o cos bardziej namacalnego.
Osobiscie polecam pyl do nablyszczania ciala tancerek (wyglada jak puder, jednak w swietle slonecznym mieni sie barwami teczy, sypanie tego na mnie na lsd przez narzeczona bylo z pewnoscia niezapomniane, po prostu 100% piekno :*) .
Banki mydlane - nieco oklepane, ale nadal dziala ;)
"sprytna plastelina" (kto nie zna, niech wygoogluje) - jedna taka duza kulka podswietlana na zielono przez ultrafioletowe swiatelko dalo zajecie i kupe zabawy dla 6-7 osob na homecie/2cp na jakies 2h :D
Brylanty - oslepienie przez brylant na tripie bylo dla mnie czyms niesamowitym - z jednej strony oslepienie, z 2giej to chce sie na to patrzec... ciekawe rzeczy sie w glowie dzieja. Mam w planach instalacje z brylantow o roznej barwie i z roznokolorowych diod, moze sie pare rzeczy obracac - zobaczymy jak to wyjdzie.

Jesli macie jakies inne sugestie, to zapraszam do ich podania. Mowa o tripie na psychodelikach, ew. dysocjantach.

edit: prosze o przeniesienie watku do dzialu "Substancje Psychoaktywne"
Ostatnio edytowano Śr lis 16, 2011 1:48 am przez pz3e, łącznie edytowano 2 razy
Bo po co komplikować sobie dziwne rzeczy?
pz3e

UWAGA

Ten wątek zawiera 76 odpowiedzi

Musisz być zarejestrowany i/lub zalogowany, aby zobaczyć odpowiedzi.

Powrót do Substancje psychoaktywne a człowiek

• Reklama